Μπορεί να υποκρίνεται για να τραβήξει κόσμο! Δεν αντιλέγω όμως οτι μπορεί και να εννοεί αυτά που λέει αλλά δυστυχώς στη πλεοψηφία τους, όλοι μα όλοι τους (βάζω μέσα και το μανάρι) άλλα λένε και άλλα κάνουν. Εδώ η Αντζελικ πήγε να ανάψει ενα κερί σε μια εκκλησία και είχε στήσει ολόκληρη τηλεοπτική παραγωγή για να το καλύψει.chris3m έγραψε:Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί ορισμένοι δείχνουν τέτοια κακία!
ότι πιστεύει στο Θεό είπε και προσεύχεται, δηλαδή που είναι το τραγικό! Δηλαδή η Γαρμπή που το λέει χρόνια τώρα, τι πρέπει να πούμε?
Επισης η εμπάθεια ...βλέπεις δεν είναι το "καλύτερο παιδί" και λοιπά, που αποσκοπει? Ότι δεν είναι Πλούταρχος ε και???
Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
deba έγραψε:![]()
![]()
πόσο ξενέρωμα απόψε

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Να τα έλεγε και να τα εννοούσε μια χαρά... Το πράγμα εδώ "βρομάει" manager...chris3m έγραψε:Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί ορισμένοι δείχνουν τέτοια κακία!
ότι πιστεύει στο Θεό είπε και προσεύχεται, δηλαδή που είναι το τραγικό! Δηλαδή η Γαρμπή που το λέει χρόνια τώρα, τι πρέπει να πούμε?
Επισης η εμπάθεια ...βλέπεις δεν είναι το "καλύτερο παιδί" και λοιπά, που αποσκοπει? Ότι δεν είναι Πλούταρχος ε και???

Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όταν την κάνεις σημαία στις συνεντεύξεις σου για να με πείσεις πως είσαι καλός άνθρωπος γελάω.
Ακόμα και ο Πλούταρχος που είναι ο αγαπημένος μου,με εκνευρίζει απίστευτα που σε κάθε συνέντευξη κάνει αναφορές στον Θεό και στην Παναγία.
Ακόμα και ο Πλούταρχος που είναι ο αγαπημένος μου,με εκνευρίζει απίστευτα που σε κάθε συνέντευξη κάνει αναφορές στον Θεό και στην Παναγία.

I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όταν την κάνεις σημαία στις συνεντεύξεις σου για να με πείσεις πως είσαι καλός άνθρωπος γελάω.

Και ειδικά όταν οι συνεντεύξεις σκάνε όλες μαζί!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minerboh την Δευ Απρ 22, 2013 1:18 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εμένα η δήλωση του με το κεράκι μου έφερε στο μυαλό την Άντζελα στην συνέντευξη με τον Πουνέντη που είχε πάει με την κάμερα να ανάψει κεράκι και να προσευχηθεί.afn έγραψε:Να τα έλεγε και να τα εννοούσε μια χαρά... Το πράγμα εδώ "βρομάει" manager...chris3m έγραψε:Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί ορισμένοι δείχνουν τέτοια κακία!

Το λέει κι ο miner κάπου!
Καλά τραγικό όντως...

Καλά τραγικό όντως...

poli theouses mas exoun gini i kalitexnes tora teleftea 

Krouela agapes mou, Krouela
Σε περιόδους κρίσης είναι της μόδας τα συντηρητικά πρότυπα...Krouela έγραψε:poli theouses mas exoun gini i kalitexnes tora teleftea

para poly sosta ta les xryso mou. ego se krisimes stigmes embistevome mono to alkool 

Krouela agapes mou, Krouela
-
+10000000000 Πόσο δίκιο!stelios έγραψε:Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όταν την κάνεις σημαία στις συνεντεύξεις σου για να με πείσεις πως είσαι καλός άνθρωπος γελάω.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Σίγουρα είναι κάτι προσωπικό, όμως ίσως κάποιος να νιώθει την ανάγκη να το πει!stelios έγραψε:Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όταν την κάνεις σημαία στις συνεντεύξεις σου για να με πείσεις πως είσαι καλός άνθρωπος γελάω.
Εξάλλου δεν είπε πώς προσεύχεται και που πηγαίνει να εξομολογηθεί ή να ανάψει κερί!!! Εντάξει η σύγκριση με Άντζελα τραγελα-φική απλά....
Νομίζω πως το να κρίνουμε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από αυτό είναι άδικο! Για να τραβήξεις κόσμο σε ένα μαγαζί υπάρχουν άλλοι τρόποι ...πιο σίγουροι.
Προσωπικά όταν ακούω κάποιον καλλιτέχνη (πλην γελοίων εξαιρέσεων) να μιλάει για πίστη στο Θεό ...δεν γελάω! Άλλα με κάνουν να γελάω... σε αυτούς!
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια.Εγώ θα συνεχίσω να γελάω με ότι μου φαίνεται υποκριτικό και επιτηδευμένο.chris3m έγραψε:Σίγουρα είναι κάτι προσωπικό, όμως ίσως κάποιος να νιώθει την ανάγκη να το πει!stelios έγραψε:Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όταν την κάνεις σημαία στις συνεντεύξεις σου για να με πείσεις πως είσαι καλός άνθρωπος γελάω.
Εξάλλου δεν είπε πώς προσεύχεται και που πηγαίνει να εξομολογηθεί ή να ανάψει κερί!!! Εντάξει η σύγκριση με Άντζελα τραγελα-φική απλά....
Νομίζω πως το να κρίνουμε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από αυτό είναι άδικο! Για να τραβήξεις κόσμο σε ένα μαγαζί υπάρχουν άλλοι τρόποι ...πιο σίγουροι.
Προσωπικά όταν ακούω κάποιον καλλιτέχνη (πλην γελοίων εξαιρέσεων) να μιλάει για πίστη στο Θεό ...δεν γελάω! Άλλα με κάνουν να γελάω... σε αυτούς!
Συμφωνώ με Στέλιο!stelios έγραψε:Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια.Εγώ θα συνεχίσω να γελάω με ότι μου φαίνεται υποκριτικό και επιτηδευμένο.chris3m έγραψε:Σίγουρα είναι κάτι προσωπικό, όμως ίσως κάποιος να νιώθει την ανάγκη να το πει!stelios έγραψε:Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όταν την κάνεις σημαία στις συνεντεύξεις σου για να με πείσεις πως είσαι καλός άνθρωπος γελάω.
Chris είναι λίγο άκυρη η έκρηξή σου...
Οκ... σταματώ κι εγώ λοιπόν!
Απλά διαφωνώ
Απλά διαφωνώ
- fylakas_aggelos
"Θα σ'εκδικηθώ", "Άλλη μια νύχτα" και "Μια νύχτα κόλαση" είναι κομματάρες.Απορώ γιατί δεν τα είπε ο Ρέμος!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...