Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
haritomeno kommataki pou tha akousti to kalokairi kai meta ante geia 

Krouela agapes mou, Krouela
Ωραιό τραγούδι.Δεν ξέρω αν θα κάνει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία που έκαναν τα δύο προηγούμενα αλλά για καλοκαίρι μια χαρά είναι.
Αυτή η λύρα να έλειπε καλά θα ήταν.
Αυτή η λύρα να έλειπε καλά θα ήταν.
Είσαι λίγο υπερβολική.deba έγραψε:οι στίχοι πολύ μέτριοιmad4music έγραψε:ναι ενω το υπολοιπο ειναι αριστουργημα...deba έγραψε:"εδώ μέσα σε μια ώρα, καταστράφηκε μια χώρα..."
νισάφι παντού πια! μου χάλασε όλο το κομμάτι![]()
ισχύει!
αλλά άλλο μέτριο και αδιάφορο που αν μου αρέσει η μουσική το σιγοτραγουδάω και άλλο ένας στίχος που να σε χαλά και να μη θες να ασχοληθείς

I like people too much or not at all.
την δική μου αντίδραση περιγράφω...με χάλασε ο στίχοςstelios έγραψε:Είσαι λίγο υπερβολική.deba έγραψε:οι στίχοι πολύ μέτριοιmad4music έγραψε:ναι ενω το υπολοιπο ειναι αριστουργημα...deba έγραψε:"εδώ μέσα σε μια ώρα, καταστράφηκε μια χώρα..."
νισάφι παντού πια! μου χάλασε όλο το κομμάτι![]()
ισχύει!
αλλά άλλο μέτριο και αδιάφορο που αν μου αρέσει η μουσική το σιγοτραγουδάω και άλλο ένας στίχος που να σε χαλά και να μη θες να ασχοληθείς
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Ο πιο καίριος στίχος - αυτός με τη χώρα που καταστράφηκε σε μια ώρα- γραμμένος δυστυχώς από το "λάθος" άνθρωπο... και ίσως και ειπωμένος από τους "λάθος" ανθρώπους...
Life is a RollerCoaster...
Στο μυαλό μου έρχεται και ένα της Κοκκίνου που είχε κάνει την ίδια βλακεία...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ας μας πει η Μάγδα ποιος θα έπρεπε να είχε γράψει αυτόν τον "καίριο στίχο" και ποιοι θα έπρεπε κατά τη γνώμη της να τον έχουν τραγουδήσει... 

κοκκίνου, καρράς, ρέμος τώρα...μόδαafn έγραψε:Στο μυαλό μου έρχεται και ένα της Κοκκίνου που είχε κάνει την ίδια βλακεία...

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Εσύ πολύ τον παντογνώστη δεν μας κάνεις?Magic22 έγραψε:Ας μας πει η Μάγδα ποιος θα έπρεπε να είχε γράψει αυτόν τον "καίριο στίχο" και ποιοι θα έπρεπε κατά τη γνώμη της να τον έχουν τραγουδήσει...

Για τον Καρρά ενημερώθηκα μόλις από τον Ηλία Φιλίππου@deba έγραψε:κοκκίνου, καρράς, ρέμος τώρα...μόδαafn έγραψε:Στο μυαλό μου έρχεται και ένα της Κοκκίνου που είχε κάνει την ίδια βλακεία...

- fylakas_aggelos
Μ'αρέσει το κομμάτι και θα προτιμούσα να είναι χωρίς τον Πυροβολάκη.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Όμως να του πούμε ότι δεν καταστραφήκαμε σε μια ώρα 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
- billakos24
ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ AIRPLAY
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΛΟΙΠΟΝ...ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ AIRPLAY
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΛΟΙΠΟΝ...ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ.

All of our endings can be found in our beginnings...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Κυρ Μάιος 05, 2013 10:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έγινε η φωτογράφιση για το cd.Άρα κυκλοφορεί σύντομα.Το cd θα έχει άλλα 9 καινούργια κομμάτια.Λογικά συνολικά 11 κομμάτια το cd.
Μίλησε ανοιχτά και για τον Νότη.Τρελή συμπάθεια του έχει.
Αρχές Ιουνίου εμφανίσεις με Μελίνα Ασλανίδου και Vegas.
Toν χειμώνα θα κάνει κάτι τελείως ανατρεπτικό. 
Μίλησε ανοιχτά και για τον Νότη.Τρελή συμπάθεια του έχει.

Αρχές Ιουνίου εμφανίσεις με Μελίνα Ασλανίδου και Vegas.

- fylakas_aggelos
Θα έχει 13 κομμάτια.Χιλιόμετρα, Σάββατα, Η αγάπη έρχεται στο τέλος, Μπορεί να βγω + άλλα 9!
Με Μελίνα Ασλανίδου θα είναι υπέροχο σχήμα!Ελπίζω στην Αθήνα,και όχι Θεσσαλονίκη.
Με Μελίνα Ασλανίδου θα είναι υπέροχο σχήμα!Ελπίζω στην Αθήνα,και όχι Θεσσαλονίκη.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Έκανε αναφορά στα Σάββατα και στο Η αγάπη έρχεται στο τέλος και είπε για άλλα 9 καινούργια κομμάτια.fylakas_aggelos έγραψε:Θα έχει 13 κομμάτια.Χιλιόμετρα, Σάββατα, Η αγάπη έρχεται στο τέλος, Μπορεί να βγω + άλλα 9!
Αθήνα θα είναι το σχήμα.Στην Γλυφάδα.
Antonis Remos @antonisremos09
Χρονια πολλα σε ολα τα φιλαράκια μου και να ξέρετε θα μαι πάντα εκει που θέλετε να ειμαι.
Σε άλλους στην καρδιά και σε άλλους στα Αρχ σας !

Χρονια πολλα σε ολα τα φιλαράκια μου και να ξέρετε θα μαι πάντα εκει που θέλετε να ειμαι.
Σε άλλους στην καρδιά και σε άλλους στα Αρχ σας !

- fylakas_aggelos
Απλά άκουσα τις τελευταίες μέρες για 13 κομμάτια,οπότε υποθέτω ότι θα έχει και τα Χιλιόμετρα και το Μπορεί να βγω.Θα πάω στο σχήμα με τη Μελίνα Ασλανίδου γιατί τη λατρεύω!!!!!!!stelios έγραψε:Έκανε αναφορά στα Σάββατα και στο Η αγάπη έρχεται στο τέλος και είπε για άλλα 9 καινούργια κομμάτια.fylakas_aggelos έγραψε:Θα έχει 13 κομμάτια.Χιλιόμετρα, Σάββατα, Η αγάπη έρχεται στο τέλος, Μπορεί να βγω + άλλα 9!
Αθήνα θα είναι το σχήμα.Στην Γλυφάδα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...