Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Slim_Shady έγραψε:Ο Νότης στο mtv?Το ζήσαμε κι αυτό :wave:
ΜΕΤΑ ΤΟ MAD TV ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ MTV GREECE ΕΒΑΛΕ ΖΩΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΟΤΗ, ΠΑΟΛΑ, ΑΡΓΥΡΟ ΚΤΛ

EKEI ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ DEMY KAI TOY STAN...ΤΣΟΥΠ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο NOTIS
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ MTV ΚΑΙ Η ΠΑΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ MAD.

''ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ''... :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

:10-pleko: :10-pleko: :10-pleko:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

billakos24 έγραψε:
Slim_Shady έγραψε:Ο Νότης στο mtv?Το ζήσαμε κι αυτό :wave:
ΜΕΤΑ ΤΟ MAD TV ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ MTV GREECE ΕΒΑΛΕ ΖΩΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΟΤΗ, ΠΑΟΛΑ, ΑΡΓΥΡΟ ΚΤΛ

EKEI ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ DEMY KAI TOY STAN...ΤΣΟΥΠ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο NOTIS
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ MTV ΚΑΙ Η ΠΑΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ MAD.

''ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ''... :fan:
Κι όμως έχεις απόλυτο δίκιο :thumbup:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Notis για Ρέμο: «o κόσμος χάνεται και το πουλί...»
Εικόνα
Απάντηση στον Αντώνη Ρέμο για το tweet «μαζέψου», αλλά και σε όσα ακούστηκαν για τον ναζιστικό χαιρετισμό του επί πίστας, δίνει ο Νότης Σφακιανάκης! Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρει πως ψάχνει αν οι Έλληνες έχουν καλή πλευρά, ενώ αποκαλεί... «νούμερα» όσους έχουν πάει στην Eurovision! .

«Καταρχάς το “μαζέψου Νότη” που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά. Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί... Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να γράψει αυτό;», λέει ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV που θα προβληθεί απόψε και κατηγορεί τα social media ότι αποσπούν την προσοχή του λαού!

Σε ερώτηση για την «θύελλα» που προκάλεσε η φωτογραφία του στην οποία χαιρετά ναζιστικά ενώ ερμηνεύει το κοινωνικό τραγούδι «η Πλατεία», ο Νότης απαντά: «παρεξηγήθηκε! Σε κάποιο σημείο ενός τραγουδιού είπα “Deutschland Uber Alles” που σημαίνει ότι “η Γερμανία είναι πάνω απ´ όλα” γιατί, δυστυχώς, αυτό επικρατεί αυτή τη στιγμή. Εγώ Γερμανός δεν είμαι, αλλά έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα και ξέρω καλά τι σημαίνει Γερμανία».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει καλή πλευρά στους Έλληνες. Το ψάχνω. Είμαστε αλλοπρόσαλλος λαός. Αγαπώ την πατρίδα μου περισσότερο και από την οικογένεια μου. Έτσι αισθάνομαι και το δείχνω από όταν ήμουν παιδί.Το χειρότερο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι κάποια στιγμή έβαλαν στο στόμα μου ότι είπα και το έγραψαν και ο κόσμος μάσησε, ότι εγώ αποκάλεσα τους Μακεδόνες, Βούλγαρους. Μα είναι δυνατόν;»
, συνεχίζει ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Νότης δεν παραλείπει να πει τη γνώμη του και για την Eurovision: όπως λέει, το «Alcohol Is Free» βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά, ωστόσο, δηλώνει πως ο ίδιος δεν έχει δεχθεί πρόταση, αλλά ούτε και θα πήγαινε, στον μουσικό διαγωνισμό. «Τι είμαι; Νούμερο για να πάω στην Ευροβιζιόν; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα! Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν Αγγλικά; Δεν είναι νούμερα; Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο; Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά!», καλήγει.

http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... i_to_pouli__
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Νότης Σφακιανάκης: «Οι περισσότεροι που έχουν πάει Eurovision είναι νούμερα»

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars στο MTV Greece ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο διαχρονικός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής που ξεκινάει τις εμφανίσεις του στα Αστέρια Γλυφάδας, δίνει μια αποκλειστική και καυστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη που θα συζητηθεί.

" Έχω γνώμη και την λέω!"
Ναι, έχω γνώμη επί παντός επιστητού αν και με κατηγορούν μερικοί για αυτό! Σε εκείνους λοιπόν απαντάω ότι ναι, έχω γνώμη επί παντός επιστητού όπως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει εάν βέβαια γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα !

"Δεν φτιάξαμε μόνοι μας την Ακρόπολη"

Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και εγωιστής για να νομίζεις ότι πέρα από εσένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο σύμπαν. Αν αντιληφθείς το σύμπαν και το τι υπάρχει εκεί έξω και δεν έχεις γερές βάσεις και γνώσεις θα καταλήξεις στο Μακρομιχελάκειο. Σαν το δικό μας γαλαξία υπάρχουν εκατομμύρια! Μα πως μπορεί να φτιάξαμε εμείς μόνοι μας την Ακρόπολη και τις πυραμίδες όταν εκείνη την εποχή υπήρχε μόνο το σφυροκάλαμο και οι πέτρες;Μήπως η γνώση μεταδόθηκε και μπορέσαμε και κάναμε αυτά τα απίστευτα μνημεία με την βοήθεια κάποιας ανώτερης εξωγήινης δύναμης;

"Για τον επίμαχο χαιρετισμό! "
Παρεξηγήθηκε! Σε κάποιο σημείο ενός τραγουδιού είπα ''Deutschland Uber Alles'' που σημαίνει ότι η Γερμανία είναι "πάνω απ´ όλα" γιατί δυστυχώς επικρατεί αυτή τη στιγμή.
Εγώ γερμανός δεν είμαι αλλά έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα και ξέρω καλά τι σημαίνει Γερμανία.

"Για το tweet του Αντώνη Ρέμου " Νότη μαζέψου!"

Καταρχάς το ''μαζέψου Νότη'' που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά. Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί...
Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να γράψει αυτό;
Τα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού που είναι τα social media αποσπούν την προσοχή του λαού με τέτοιου είδους διαδικασίες.

"Ψάχνω την καλή πλευρά των ελλήνων"
Δεν ξέρω αν υπάρχει καλή πλευρά στους Έλληνες . Το ψάχνω. Είμαστε αλλοπρόσαλλος λαός.
Αγαπώ περισσότερο την πατρίδα μου και από την οικογένεια μου. Έτσι αισθάνομαι και το δείχνω από όταν ήμουν παιδί.
Το χειρότερο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι κάποια στιγμή έβαλαν στο στόμα μου ότι είπα και το έγραψαν και ο κόσμος μάσησε, ότι εγώ αποκάλεσα τους Μακεδόνες, Βούλγαρους. Μα είναι δυνατόν;

"Είμαι ζηλιάρης και κτητικός"
Με φλερτάρουν οι γυναίκες στα κέντρα που εμφανίζομαι. Ο ερωτισμός είναι πολύ βασικό συστατικό και αναζωογονεί τον άνθρωπο. Εάν υποκύπτεις στις προτάσεις και στις προκλήσεις είναι το θέμα. Η σύζυγος μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα μαζί μου για αυτό 29 χρόνια είμαστε μαζί. Εγώ σαν άντρας ζηλεύω και είμαι και κτητικός .
Δεν κάνω σκηνές το αντιμετωπίζω εσωτερικά , μέσα μου και το παλεύω μόνος μου.

"Οι περισσότεροι που έχουν πάει Eurovision είναι νούμερα! "
Το τραγούδι που θα πάει φέτος στη Eurovision είναι μια χαρά. Δεν είναι αμερικανιά, έχει βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά.
Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision. Τι είμαι νούμερο για να πάω στην ''Ευροβιζιώνα''; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα. Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν Αγγλικά; Δεν είναι νούμερα; Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο στη Eurovision.
Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με Ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά!

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2SiA08AvI
Άβαταρ μέλους
panosif

Όλα έτοιμα για την έναρξη του καλοκαιρινού σχήματος στα "Αστέρια Γλυφάδας".

Ο Νότης Σφακιανάκης θα έχει στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη.

Το πρόγραμμα θα πλαισιώνεται επίσης από: Βασίλη Δήμα, Χριστίνα Ράλλη, Γεωργία Λαζοπούλου, Μαρία Σχοινά και Αλεξια Κατωμέρη.

Το μπαλέτο αναμένεται και πάλι να μαγέψει με τις χορογραφίες του Garry Mardon, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος θα έχει ο Μανώλης Σουβατζης.

Ηχοληψία: Δημήτρης Παζούζου/Θοδωρής Παπαντώνης.
Εικονολήπτης: Θάνος Κασσαμπαλης.

Εικόνα
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Δεν αντέχω να δώ άλλη συνεντεύξη του Νότη.Τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη και γουστάρω τα τραγούδια του αλλα τώρα τελεύταια με έχει ξενερώσει αφάνταστα ο τυπάς.Οκ ξέραμε πως ο Νότης έτσι ήταν ανέκαθεν αλλα σίγουρα τώρα το έχει ξεχειλώσει λίγο το θεματάκι.Δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα μαζί του,αλλα έχει το κάθε δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του.Μου αρέσει σαν καλλιτέχνης και γουστάρω να τον βλέπω και live αλλα έχω χαλαστεί αφάνταστα με πολλά..( Για αυτο και ο Νότης δεν θα φάει σήμερα ) :fan: :fan:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Αν και είχε δίκαιο ο Ρέμος, ωστόσο κακώς έγραψε δημοσίως αυτό το πράγμα. Αλλά από την άλλη πόσο καλύτερος του Ρέμου είναι ο Σφακιανάκης που αποκαλεί "νούμερα" άλλους, οποιουσδήποτε καλλιτέχνες και για οποιοδήποτε λόγο; Στο ίδιο επίπεδο είναι και ο Σφακιανάκης. Επομένως "μαζέψου Νότη"

ΥΓ. Είναι ηλίου φαηνότερο πως ο Νότης ασπάζεται αρκετές από τις εξτρεμιστικές απόψεις της Χρυσής Αυγής. Εφόσον είναι νόμιμο κόμμα, τότε έχει δικαίωμα να λέει τις απόψεις του, αλλά κάνει το λάθος που κάνουν και τα μέλη του κομμάτος αυτού. Δεν έχει καθόλου σεβασμό για όσους έχουν διαφορετικές απόψεις, το οποίο ούτως ή άλλως αποτελεί τον πυρίνα της Χρυσής Αυγής.

ΥΓ2. Σεβασμός και από μένα για την τεράστια του καριέρα και τα μεγάλα τραγούδια που έχει πει με την μεγάλη του φωνή. Πολύ σημαντικός εκπρόσωπος της μουσικής κληρονομιάς της Ελλάδας. Αλλά πάντοτε ήταν γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά είμαι φαν της καριέρας του και της φωνής του αλλά καθόλου της εικόνας που βγάζει προς τα έξω
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Αλλο εκκεντρικος κι αλλο ξερολας.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
panosif

Entek έγραψε:Αν και είχε δίκαιο ο Ρέμος, ωστόσο κακώς έγραψε δημοσίως αυτό το πράγμα. Αλλά από την άλλη πόσο καλύτερος του Ρέμου είναι ο Σφακιανάκης που αποκαλεί "νούμερα" άλλους, οποιουσδήποτε καλλιτέχνες και για οποιοδήποτε λόγο; Στο ίδιο επίπεδο είναι και ο Σφακιανάκης. Επομένως "μαζέψου Νότη"

ΥΓ. Είναι ηλίου φαηνότερο πως ο Νότης ασπάζεται αρκετές από τις εξτρεμιστικές απόψεις της Χρυσής Αυγής. Εφόσον είναι νόμιμο κόμμα, τότε έχει δικαίωμα να λέει τις απόψεις του, αλλά κάνει το λάθος που κάνουν και τα μέλη του κομμάτος αυτού. Δεν έχει καθόλου σεβασμό για όσους έχουν διαφορετικές απόψεις, το οποίο ούτως ή άλλως αποτελεί τον πυρίνα της Χρυσής Αυγής.

ΥΓ2. Σεβασμός και από μένα για την τεράστια του καριέρα και τα μεγάλα τραγούδια που έχει πει με την μεγάλη του φωνή. Πολύ σημαντικός εκπρόσωπος της μουσικής κληρονομιάς της Ελλάδας. Αλλά πάντοτε ήταν γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά είμαι φαν της καριέρας του και της φωνής του αλλά καθόλου της εικόνας που βγάζει προς τα έξω
Πολύ σωστή η τοποθετησή σου Entek. :thumbup:
Προσωπικά κρατάω την τελευταία παράγραφο που αφορά τον καλλιτέχνη Νότη. :smile:
Άβαταρ μέλους
panosif

ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΝΑΡΞΙΣ 11/5/2013

Πρώτη φορά το 1995..... 9 χρόνια μετά το 2004.... και μετά πάλι από 9 χρόνια
φέτος το Καλοκαίρι ο Νότης επιστρέφει σ’ ένα χώρο που μας ξυπνάει όμορφες
και δυνατές αναμνήσεις, στα «Αστέρια Γλυφάδας»!

Από τις 11 Μαΐου και κάθε Σάββατο θα μας χαρίζει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Μαζί του εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη, μια τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί μαζί του αρκετές φορές!
Επίσης συμμετέχουν ο λυράρης Γιώργος Βεριδάκης κι οι τραγουδιστές: Βασίλης Δήμας, Γεωργία Λαζοπούλου,
Χριστίνα Ράλλη, Μαρία Σχοινά και Αλεξία.

Η ενδεκαμελής του ορχήστρα με μαέστρο τον Μανώλη Σουβατζή, ο χορογράφος Gary Mardon με το μπαλέτο του και ο DJ Thomas Action!

Καλή μας Διασκέδαση!!!

(Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα)

Τηλέφωνο: 210-8944558

Τιμή εισόδου (με ποτό): 15€

Τιμή φιάλης: 160€ (ανά 4 άτομα)

Τιμή φιάλης (special): 180€ (ανά 4 άτομα)

Μπουκάλι κρασί: 80€ (ανά 2 άτομα)
Εικόνα
SpaceDog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpaceDog »

εγω δεν καταλαβα τι εγινε.. γτ του ειπε ο Ρεμος να μαζευτει; :tease:
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Άβαταρ μέλους
panosif

SpaceDog έγραψε:εγω δεν καταλαβα τι εγινε.. γτ του ειπε ο Ρεμος να μαζευτει; :tease:
Eίχε πει πως οι Χριστιανοί είναι υποκριτές και ο Ρέμος που είναι παιδί που ακολουθεί κατά γράμμα τα όσα προστάζει η θρησκεία θίχτηκε. :fan:
SpaceDog

η Λουκά δεν εκανε κανα τουητ; :fan:
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Άβαταρ μέλους
panosif

Δεν προλάβαινε.Είχε να πάει στους Δαίμονες. :lol:
SpaceDog

σωστα! αν κι αυτη ολα τα προλαβαινει οταν θελει :fan:
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Άβαταρ μέλους
panosif

Μπορεί να πάει το Σάββατο έξω από τ' Αστέρια για να διαμαρτυρηθεί. :fan:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Entek έγραψε:Αν και είχε δίκαιο ο Ρέμος, ωστόσο κακώς έγραψε δημοσίως αυτό το πράγμα. Αλλά από την άλλη πόσο καλύτερος του Ρέμου είναι ο Σφακιανάκης που αποκαλεί "νούμερα" άλλους, οποιουσδήποτε καλλιτέχνες και για οποιοδήποτε λόγο; Στο ίδιο επίπεδο είναι και ο Σφακιανάκης. Επομένως "μαζέψου Νότη"
Παντως οπως ειχα γραψει ο Σφακιανακης εχει καλες σχεσεις με τον Ρεμο γιατι και χθες δεν ειπε κατι κακο για τον Ρεμο και δεν συνεχισε καμια "κοντρα". Οταν τον ρωτησε ο Σατσιδης ποιους τραγουδιστες θεωρει καλους πρωτο ειπε τον Ρεμο.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

SFAKattack10 έγραψε:
Παντως οπως ειχα γραψει ο Σφακιανακης εχει καλες σχεσεις με τον Ρεμο γιατι και χθες δεν ειπε κατι κακο για τον Ρεμο και δεν συνεχισε καμια "κοντρα". Οταν τον ρωτησε ο Σατσιδης ποιους τραγουδιστες θεωρει καλους πρωτο ειπε τον Ρεμο.
Υπάρχει εκτίμηση σε καλλιτεχνικό επίπεδο.Σχέσεις και επαφές δεν έχουν.Αν είχαν θα του τηλ και θα του έλεγε την γνώμη του δεν θα το έκανε από το twitter. :fan:
Ο Ρέμος εξάλλου δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει η στάση ζωής του Σφακιανάκη και από την στιγμή που είναι μακριά από τον ίδιο ας κάνει ότι θέλει.
Ο Νότης απλώς δεν ήθελε να δώσει συνέχεια oύτε να δημιουργηθεί η εικόνα πως έχουν κόντρα.
Πάντως ο Ρέμος είπε πως έχει αποφασίσει να λέει πια δημόσια ότι τον ενοχλεί. :belly-dance:
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Ισχύει ότι στο παρελθόν είχαν καλές σχέσεις Νότης και Ρέμος.
Ο Αντώνης μάλιστα πήγαινε πολύ συχνά στα μαγαζιά που τραγουδούσε ο Σφακιανάκης.
Απάντηση