εξαρτάται... έχουν "βγει" άλλες φορές τα όνειρά σου;kostakisss91 έγραψε:α στον υπνο μου ειδα σημερα οτι η Δεσποινα δεν θα παει στα mad awards!δεν ξερω αν σας βοηθαει το ονειρο μου!!Chronisgreek έγραψε:me to ela konta logika..se kanena remix elpizw me freaky fortune pou kanane thn arxh..
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
MusicLover
Σοβαρά όνειρα βλέπεις κι εσύ!kostakisss91 έγραψε:α στον υπνο μου ειδα σημερα οτι η Δεσποινα δεν θα παει στα mad awards!δεν ξερω αν σας βοηθαει το ονειρο μου!!Chronisgreek έγραψε:me to ela konta logika..se kanena remix elpizw me freaky fortune pou kanane thn arxh..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
kostakisss91
- Επικοινωνία:
χμ δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια!ειχα ξαναδει ενα για Δεσποινα οταν περιμεναμε να κανει κατι αλλα δεν θυμαμαι αν βγηκε!ADAM2 έγραψε:εξαρτάται... έχουν "βγει" άλλες φορές τα όνειρά σου;kostakisss91 έγραψε:α στον υπνο μου ειδα σημερα οτι η Δεσποινα δεν θα παει στα mad awards!δεν ξερω αν σας βοηθαει το ονειρο μου!!Chronisgreek έγραψε:me to ela konta logika..se kanena remix elpizw me freaky fortune pou kanane thn arxh..
τι λεμε Χριστε μου;;;
Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
I like people too much or not at all.
Νίνο-Φοίβος βλέπω... 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
καλά καμία σχέση με το Teaser δεν θα έχει το κομμάτι αν έχουμε μάθει καλά από τον τρόπο που δίνει τα teasers του ο Φοίβος 
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
To αντιλαμβάνομαι, γι'αυτό γελάω... 
mipos einai afto??stelios έγραψε:Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
I am....Palo Fierce !!!
Aυτό είναι Χρύσπα.Χάθηκες εσύ.ppapp2 έγραψε:mipos einai afto??stelios έγραψε:Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
-
kostakisss91
- Επικοινωνία:
Τus-Δειξιμος τι φαση;;;νεο καλλιτεχνικο διδυμο;;stelios έγραψε:Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
Για καλλιτεχνικό δεν ξέρω.Πιο πολύ για δίδυμο της συμφοράς μου κάνει.kostakisss91 έγραψε:Τus-Δειξιμος τι φαση;;;νεο καλλιτεχνικο διδυμο;;stelios έγραψε:Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
-
minerboh
Ελα μου ντε...Η Χρύσπα έχει και μια συμπαθητική φωνή. Αυτό το παρτσαχλίδιο η Χατζίδου γκαρίζει και αφήνει τις μπουτάρες και το κώλο της να κάνουν όλη τη δουλειά (δες το κλιπάκι του Χειρότερα).stelios έγραψε:Aυτό είναι Χρύσπα.Χάθηκες εσύ.ppapp2 έγραψε:mipos einai afto??stelios έγραψε:Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
-
minerboh
Απο πότε ενας αποτυχημένος συνθέτης και μια κλανιά του Έμινεμ θεωρούνται καλλιτεχνικό δίδυμο?kostakisss91 έγραψε:Τus-Δειξιμος τι φαση;;;νεο καλλιτεχνικο διδυμο;;stelios έγραψε:Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με στίχο από τον TUS και μουσική από τον Άκη Δείξιμο.
-
Slim_Shady
Κάτι κόλλησε στο δοντάκι
Αντύπας RuLeZ
Αντύπας RuLeZ
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...