35,000views σε ένα 24ωρο... Not bad!kostakisss91 έγραψε:το νεο κλιπ του Καρρα
Φοίβος
-
MusicLover
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
kostakisss91
- Επικοινωνία:
και γω καλυτερο το περιμενα!επισης νομιζα πως ειναι η Καλλη στην αρχη η ψυχολογος απλα με περουκα!!!deba έγραψε:νόμιζα θα είχε μόνο τραγουδιστές το κλιπ του Καρρά![]()
το περίμενα κάπως καλύτερο να είμαι ειλικρινής![]()
η ψυχολόγος σας κάνει λίγο για αδερφή της Καλλή ή μόνο σε εμένα;
Δημήτρης Αλεξάνδρου
«Με την Ελισάβετ Σπανού δεν είχαμε ποτέ σχέση»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο περιοδικό LIKE για το ειδύλλιό του με την Ελισάβετ Σπανού, την προσωπική του ζωή, αλλά και την πορεία του στο modeling.
Για την Ελισάβετ Σπανού, το γνωστό μοντέλο είπε: «Δεν είμαι με την Ελισάβετ Σπανού, δεν είχαμε ποτέ σχέση», ενώ για τη γνωριμία τους συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι, άλλα έμεινε στο πλαίσιο του φλερτ. Δεν έφτασε ποτέ στο σημείο ώστε να χρεωθεί σχέση».
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βέβαια, μίλησε για την ιδανική γυναίκα που αναζητά: «Ιδανική είναι αυτή που θα με κρατάει ήρεμο. Πριν από ένα μήνα, θα σου έλεγα ψηλή, μελαχρινή, αθλητική και να είναι κοντά στο στιλ μου, αλλά μόνο αυτά δεν μπορούν να σε κρατήσουν σε μια σχέση και να σου προσφέρουν την ηρεμία που αποζητάς, δεν έχει νόημα», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Έχω υπάρξει σε σχέση που δεν ήμουν πιστός και το ομολόγησα, αλλά έχω υπάρξει σε σχέσεις που ήμουν πιστός, άλλα έπρεπε να απολογούμαι γιατί δεν πίστευαν ότι ήμουν».
Το modeling, όμως, τον βοήθησε στο να κατακτήσει όποια γυναίκα ήθελε; Ο Δημήτρης Αλεξανδρου απάντησε: «Δεν έχει σημασία αν έχω η όχι όποια κοπέλα θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες είτε του χώρου, είτε εκτός χώρου, έχουν τις ίδιες ανασφάλειες. Σου λέει: “ Εσύ πας στο εξωτερικό, ανακατεύεσαι με τόσες γυναίκες, πως γίνεται να θέλεις εμένα.” Αυτή η καθημερινή απολογία είναι μεν διασκεδαστική, αλλά πολλές φορές γίνεται κουραστική. Είναι δύσκολο να έχεις κοπέλα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά».
http://www.yupiii.gr/gossip/c51157/Dhmh ... ndroy.html
«Με την Ελισάβετ Σπανού δεν είχαμε ποτέ σχέση»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο περιοδικό LIKE για το ειδύλλιό του με την Ελισάβετ Σπανού, την προσωπική του ζωή, αλλά και την πορεία του στο modeling.
Για την Ελισάβετ Σπανού, το γνωστό μοντέλο είπε: «Δεν είμαι με την Ελισάβετ Σπανού, δεν είχαμε ποτέ σχέση», ενώ για τη γνωριμία τους συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι, άλλα έμεινε στο πλαίσιο του φλερτ. Δεν έφτασε ποτέ στο σημείο ώστε να χρεωθεί σχέση».
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βέβαια, μίλησε για την ιδανική γυναίκα που αναζητά: «Ιδανική είναι αυτή που θα με κρατάει ήρεμο. Πριν από ένα μήνα, θα σου έλεγα ψηλή, μελαχρινή, αθλητική και να είναι κοντά στο στιλ μου, αλλά μόνο αυτά δεν μπορούν να σε κρατήσουν σε μια σχέση και να σου προσφέρουν την ηρεμία που αποζητάς, δεν έχει νόημα», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Έχω υπάρξει σε σχέση που δεν ήμουν πιστός και το ομολόγησα, αλλά έχω υπάρξει σε σχέσεις που ήμουν πιστός, άλλα έπρεπε να απολογούμαι γιατί δεν πίστευαν ότι ήμουν».
Το modeling, όμως, τον βοήθησε στο να κατακτήσει όποια γυναίκα ήθελε; Ο Δημήτρης Αλεξανδρου απάντησε: «Δεν έχει σημασία αν έχω η όχι όποια κοπέλα θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες είτε του χώρου, είτε εκτός χώρου, έχουν τις ίδιες ανασφάλειες. Σου λέει: “ Εσύ πας στο εξωτερικό, ανακατεύεσαι με τόσες γυναίκες, πως γίνεται να θέλεις εμένα.” Αυτή η καθημερινή απολογία είναι μεν διασκεδαστική, αλλά πολλές φορές γίνεται κουραστική. Είναι δύσκολο να έχεις κοπέλα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά».
http://www.yupiii.gr/gossip/c51157/Dhmh ... ndroy.html
I like people too much or not at all.
Εντάξει αυτή ανακοινώνει στα κανάλια ακόμα και τις ξεπέτες για να διαφημιστεί.Τραγικό. 
- fylakas_aggelos
Aτάλαντη είναι,όλα τα κάνει για δημοσιότητα!Ευτυχώς που δεν έμπλεξε με αυτή ο Μιχάλης μου!!!!!!!!!!stelios έγραψε:Εντάξει αυτή ανακοινώνει στα κανάλια ακόμα και τις ξεπέτες για να διαφημιστεί.Τραγικό.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Βρήκε μια ταλαντούχα ο Μιχάλης.fylakas_aggelos έγραψε:Aτάλαντη είναι,όλα τα κάνει για δημοσιότητα!Ευτυχώς που δεν έμπλεξε με αυτή ο Μιχάλης μου!!!!!!!!!!stelios έγραψε:Εντάξει αυτή ανακοινώνει στα κανάλια ακόμα και τις ξεπέτες για να διαφημιστεί.Τραγικό.
- fylakas_aggelos
Όλα υπέροχα, όλα καταπληκτικά... 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Και καλά κάνειstelios έγραψε:Εντάξει αυτή ανακοινώνει στα κανάλια ακόμα και τις ξεπέτες για να διαφημιστεί.Τραγικό.
-
MusicLover
Δεν έχει κλείσει βδομάδα κ έχει 200,000+ !!! Σκίζει!MusicLover έγραψε:35,000views σε ένα 24ωρο... Not bad!kostakisss91 έγραψε:το νεο κλιπ του Καρρα
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
μόνο οι μάνες να μπήκαν να το δουν από όσους συμμετέχουν φτάνει 
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Ναι με τέτοιο comeback σαμπάνιες σου λέει ανοίγουν στη spicy.MusicLover έγραψε:Δεν έχει κλείσει βδομάδα κ έχει 200,000+ !!! Σκίζει!MusicLover έγραψε:35,000views σε ένα 24ωρο... Not bad!kostakisss91 έγραψε:το νεο κλιπ του Καρρα
Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία ενημέρωση και για τις επόμενες ξεπέτες της .Nick_Man έγραψε:Και καλά κάνειstelios έγραψε:Εντάξει αυτή ανακοινώνει στα κανάλια ακόμα και τις ξεπέτες για να διαφημιστεί.Τραγικό.Μια ξεπέτα με τον Αλεξάντρου τη διαφημίζεις, τι, κρυφή θα την κρατήσεις;
Έρχεται νέο video clip από τον Νίνο! | Backstage φωτογραφίες
Σε σκάφος ήταν ο τραγουδιστής για τις ανάγκες του νέου του video clip…
Το ολοκαίνουργιο video clip θα είναι για το νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Τόσο περίπου σ’ αγαπώ». Ο Νίνο επιστρέφει δυναμικά με ένα επίσης δυναμικό τραγούδι με την υπογραφεί του Φοίβου σε στίχους και μουσική.
Το video clip του τραγουδιού περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα με καλοκαιρινή διάθεση!
Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

http://www.tralala.gr/erchete-neo-video ... tografies/
Σε σκάφος ήταν ο τραγουδιστής για τις ανάγκες του νέου του video clip…
Το ολοκαίνουργιο video clip θα είναι για το νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Τόσο περίπου σ’ αγαπώ». Ο Νίνο επιστρέφει δυναμικά με ένα επίσης δυναμικό τραγούδι με την υπογραφεί του Φοίβου σε στίχους και μουσική.
Το video clip του τραγουδιού περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα με καλοκαιρινή διάθεση!
Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

kala nai kai ego apo periergia mphka na to do de shmainei oti exei ginei k trelh epityxia epeidh exei polla views....as mhn evaze tosa guest k tha vlepame pos tha phgaine...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Έλεος! Τα μάτια μας!stelios έγραψε: δυναμικό τραγούδι με την υπογραφεί του Φοίβου σε στίχους και μουσική.
Nick_Man έγραψε:Έλεος! Τα μάτια μας!stelios έγραψε: δυναμικό τραγούδι με την υπογραφεί του Φοίβου σε στίχους και μουσική.
Sosoka Papadima @SPapadima
@Elisavet_Spanou μη στεναχωριεσαι και μην κακιωνεις.Μεχρι το επομενο βιντεο κλιπ σου θα εχεις βρει νεο αγαπητικό.
Elisavet Spanou @Elisavet_Spanou
@SPapadima :) πολυ σε γουστάρω ωωω
Christina Pngt. @Christina_
@Elisavet_Spanou @SPapadima Ας έκανες αλλιώς και θα σου έλεγε....
@Christina_Thv @spapadima τα λέει ωραία κ εύστοχα πολυ!Ειτε μ αρεσουν ειτε οχι.Δεν το λέω για να την "εξευμενισω" !

@Elisavet_Spanou μη στεναχωριεσαι και μην κακιωνεις.Μεχρι το επομενο βιντεο κλιπ σου θα εχεις βρει νεο αγαπητικό.
@SPapadima :) πολυ σε γουστάρω ωωω
Christina Pngt. @Christina_
@Elisavet_Spanou @SPapadima Ας έκανες αλλιώς και θα σου έλεγε....
@Christina_Thv @spapadima τα λέει ωραία κ εύστοχα πολυ!Ειτε μ αρεσουν ειτε οχι.Δεν το λέω για να την "εξευμενισω" !