Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Athinais Nega @athinaisnega
άκρα αριστερά ;
Πλούταρχος, sees dead people
Nikos Moraitis @Nikosmoraitis
Πλουτάρχου μπούρδες
άκρα αριστερά ;
Πλούταρχος, sees dead people
Πλουτάρχου μπούρδες
I like people too much or not at all.
Νιό νιος @Nio_nios
Να τραγουδήσει ο Πλούταρχος στις συγκεντρώσεις της χρυσής αυγής, να αυτοκτονήσουν όλοι από κατάθλιψη να σωθούμε.

Να τραγουδήσει ο Πλούταρχος στις συγκεντρώσεις της χρυσής αυγής, να αυτοκτονήσουν όλοι από κατάθλιψη να σωθούμε.

H Έλενα Ακρίτα γιατί δεν μαζέυει τον αντρούλη της που είπε στους εργαζόμενους ''τα αρχίδια μου θα πάρετε''?
- SFAKattack10
Μονο φιλια? Εδω ο Πλουταρχος ελεγε οτι θελέι να συνεργαστουν!stelios έγραψε:Να βγουν για καφέ με τον Νότη.Μπορεί να γεννηθεί μια νέα φιλία.

Μακάρι.SFAKattack10 έγραψε:Μονο φιλια? Εδω ο Πλουταρχος ελεγε οτι θελέι να συνεργαστουν!stelios έγραψε:Να βγουν για καφέ με τον Νότη.Μπορεί να γεννηθεί μια νέα φιλία.

Για τις δηλώσεις πέρα από την πλάκα πολύ κακό για το τίποτα.Αρκετοί έχουν σκεφτεί αυτό που δήλωσε ο Γιάννης.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Δευ Μάιος 27, 2013 12:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τόσα καλά λόγια έχουμε πει τους τελευταίους μήνες για τον Νότη και ο δικός σας δηλώνει πως προτιμάει τον Ρέμο.SFAKattack10 έγραψε:Μονο φιλια? Εδω ο Πλουταρχος ελεγε οτι θελέι να συνεργαστουν!stelios έγραψε:Να βγουν για καφέ με τον Νότη.Μπορεί να γεννηθεί μια νέα φιλία.

Ενημερώστε τον στα καμαρίνια πως ο Γιαννάκης τον αγαπάει,συνήθως μόνο τα άσχημα σχόλια μεταφέρονται.

Να έχουμε στο νου μας ότι κάποιοι τραγουδιστές δεν είναι φασίστες. Είναι απλώς βαθιά αμόρφωτοι.
Να έχουμε στο νου μας ότι κάποιοι τραγουδιστές δεν είναι φασίστες. Είναι απλώς βαθιά αμόρφωτοι.
Kαι κάποιοι στιχουργοί φανερά ηλίθιοι. 

27 Μαιου γιορτάζει ο Ιωάννης ο Ρώσσος.Χρόνια πολλά στον Γιαννάκη για την γιορτή του λοιπόν. 

είσαι σίγουρος πως θα χαρεί αν του τα μεταφέρεις;stelios έγραψε:27 Μαιου γιορτάζει ο Ιωάννης ο Ρώσσος.Χρόνια πολλά στον Γιαννάκη για την γιορτή του λοιπόν.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Petros Tatsopoulos
πριν από 8 ώρες
Οι βαρυ-ασημαντες δηλωσεις του Πλουταρχου για τη Χρυση Αυγη ταιριαζουν γαντι μ' ενα περιστατικο που εχει αφηγηθει ο Αδωνις Γεωργιαδης στον ΒΗΜΑ FM. Σε υπαιθρια εκθεση βιβλιου, στο Ναυπλιο, ενα νεαρο ζευγαρι στεκεται μπροστα στον παγκο του Γεωργιαδη. Ο νεαρος αντρας διατρεχει τους τιτλους στον παγκο, το βλεμμα του στεκεται στο "Πλουταρχου - Βιοι Παραλληλοι" και λεει στη φιλη του: "Αλα της -και ο Γιαννακης βιβλιο!".
πριν από 8 ώρες
Οι βαρυ-ασημαντες δηλωσεις του Πλουταρχου για τη Χρυση Αυγη ταιριαζουν γαντι μ' ενα περιστατικο που εχει αφηγηθει ο Αδωνις Γεωργιαδης στον ΒΗΜΑ FM. Σε υπαιθρια εκθεση βιβλιου, στο Ναυπλιο, ενα νεαρο ζευγαρι στεκεται μπροστα στον παγκο του Γεωργιαδη. Ο νεαρος αντρας διατρεχει τους τιτλους στον παγκο, το βλεμμα του στεκεται στο "Πλουταρχου - Βιοι Παραλληλοι" και λεει στη φιλη του: "Αλα της -και ο Γιαννακης βιβλιο!".
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Ελπίζω να μη μου ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα γιατί την ίδια φράση ακριβώς του έγραψα και εγω στο τιτίβισμά του!panosif έγραψε:Kαι κάποιοι στιχουργοί φανερά ηλίθιοι.

Eleni Zioga
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
Βγήκαν όλοι οι προηγούμενοι αδιάβαστοι. Βγήκε τώρα κι ο Γιαννάκης - ο Πλούταρχος- και με το δικαίωμα που του έδωσε η ωραία - δεν αντιλέγω- φωνή του και κάποια τραγούδια του καλά - που του τα έδωσαν άλλοι- τώρα αρθρώνει και πολιτικό λόγο... Εξισώνοντας τα δύο άκρα (άκρα Αριστερά - άκρα Δεξιά) σε μια ηλίθια , ανιστόρητη, προγλωσσική γενίκευση. Και εξιψώνοντάς τα ως τις μοναδικές λύσεις για την Ελλάδα! Και αναφέροντας τη Δημοκρατία για την οποία χύθηκε τόσο αίμα στους αιώνες, ως "ανέφικτο πολίτευμα". Επιτέλους. Δεν μπορει κάποιος να τους κλείσει το στόμα και να τους το ανοίγει μόνο για να τραγουδήσουν...;
(Συγχωρέστε με για τον τόνο. Αλλά έκανα το λάθος κάποτε και του εμπιστεύτηκα και δύο ( ή τρεις, δεν θυμάμαι) στίχους μου... Θα μου πεις τα λάθη πληρώνονται... Και θα σου πω , έχεις δίκιο...)
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
Βγήκαν όλοι οι προηγούμενοι αδιάβαστοι. Βγήκε τώρα κι ο Γιαννάκης - ο Πλούταρχος- και με το δικαίωμα που του έδωσε η ωραία - δεν αντιλέγω- φωνή του και κάποια τραγούδια του καλά - που του τα έδωσαν άλλοι- τώρα αρθρώνει και πολιτικό λόγο... Εξισώνοντας τα δύο άκρα (άκρα Αριστερά - άκρα Δεξιά) σε μια ηλίθια , ανιστόρητη, προγλωσσική γενίκευση. Και εξιψώνοντάς τα ως τις μοναδικές λύσεις για την Ελλάδα! Και αναφέροντας τη Δημοκρατία για την οποία χύθηκε τόσο αίμα στους αιώνες, ως "ανέφικτο πολίτευμα". Επιτέλους. Δεν μπορει κάποιος να τους κλείσει το στόμα και να τους το ανοίγει μόνο για να τραγουδήσουν...;
(Συγχωρέστε με για τον τόνο. Αλλά έκανα το λάθος κάποτε και του εμπιστεύτηκα και δύο ( ή τρεις, δεν θυμάμαι) στίχους μου... Θα μου πεις τα λάθη πληρώνονται... Και θα σου πω , έχεις δίκιο...)
Με εκνευρίζει απίστευτα η άγνοια και η τόσο εξαιρετικά απλοϊκή σκέψη (έως χαζομάρα)... Παίρνεις τον λόγο και προσπαθείς να εκφράσεις κάτι που ούτε του έχεις δώσει πέρα από 5 δεύτερα σκέψης, όλα αυτά ντυμένα πίσω από γαλανόλευκα χρώματα, για να έχεις εξασφαλίσει και την νομιμότητα των λεγόμενων σου... Όταν θες να έχεις πολιτικό λόγο και άποψη, καλό είναι να ξέρεις απλά τι σκ@τ@ λες... Καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς, πραγματικά...
Και ασφαλώς αυτό το λέω ΚΑΙ για όλους αυτούς που απλά άκουσαν το "Γιάννης Πλούταρχος υπέρ Χρυσής Αυγής" και τρέξανε να κράξουνε, γιατί δεν είπε κάτι υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Και ασφαλώς αυτό το λέω ΚΑΙ για όλους αυτούς που απλά άκουσαν το "Γιάννης Πλούταρχος υπέρ Χρυσής Αυγής" και τρέξανε να κράξουνε, γιατί δεν είπε κάτι υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Και γιατί ο Πλούταρχος απαγορεύεται να μιλάει ενώ η Ζιώγα,ο Μωραϊτης και όλοι αυτοί οι άσχετοι σε facebook και twitter μπορούν και βρίζουν χυδαιότατα και έχουν πολιτική άποψη ανώτερη του Πλούταρχου και του Νότη;
Να διαβάσεις αυτό που λέω προσεκτικά, έχω ήδη απαντήσει! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος afn την Δευ Μάιος 27, 2013 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε λέω για σένα!afn έγραψε:Αν διαβάσεις αυτό που λέω προσεκτικά, έχω ήδη απαντήσει!
Γενικά μιλάω. Έχω διαβάσει τα αίσχη από χθες.
Ευκαιρία ψάχνουν να φάνε ο ένας τον άλλον... Αλλά εδώ ο Πλούταρχος έκανε κι αυτός μεγάλο φάουλ...