Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ελπίζω να μη μου ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα γιατί την ίδια φράση ακριβώς του έγραψα και εγω στο τιτίβισμά του!
Βέβαια απ' ότι βλέπω είναι και άλλοι στην ίδια κατηγορία με τον Μωραίτη όπως η Ζιώγα.
Ελπίζω τουλάχιστον τα χρήματα που πήρε από τις πωλήσεις του album Κρυμμένα μυστικά καθώς
και από τα πνευματικά δικαιώματα να απαλύνουν τον πόνο και την οργή της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Δευ Μάιος 27, 2013 10:42 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
afn έγραψε:Ευκαιρία ψάχνουν να φάνε ο ένας τον άλλον... Αλλά εδώ ο Πλούταρχος έκανε κι αυτός μεγάλο φάουλ...
Είπε τη γνώμη του. Γιατί η γνώμη της Ζιώγα (για παράδειγμα) να είναι πιο καλή και σωστή και να έχει μεγαλύτερο βάρος;
Και εγώ διαφωνώ με αυτά που είπε, αλλά πέσανε να τον φάνε.
Ελπίζω να μη μου ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα γιατί την ίδια φράση ακριβώς του έγραψα και εγω στο τιτίβισμά του!
Βέβαια απ' ότι βλέπω είναι και άλλοι στην ίδια κατηγορία με τον Μωραίτη όπως η Ζιώγα.
Ελπίζω τουλάχιστον τα χρήματα που πήρε από τις πωλήσεις του album Κρυμμένα μυστικά καθώς
και από τα πνευματικά δικαιώματα να απαλύνουν τον πόνο και την οργή της.
Στο άλμπουμ Ό,τι γεννιέται στην ψυχή του είχε δώσει στίχους.Πάντως δεν περίμενα τέτοια επίθεση απο την συγκεκριμένη.Μάλιστα.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι ιδεολογικά κοντά στην ακροδεξιά.Πριν χρόνια σε συνεντευξη του σε περιοδικό είχε σχεδόν πει πως ψηφιζε αριστερά.
Τέτοια αλλαγή;
Τέλος πάντων νομίζω πως βρήκαν ευκαρία κάποιοι να ξεσπάσουν και να τον κανιβαλίσουν.Άλλο ήταν το νόημα όσων ήθελε να πει.
Για μένα βέβαια ήταν λάθος του που μπήκε στην διαδικασία τέτοιας ανάλυσης.
stelios έγραψε:Προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι ιδεολογικά κοντά στην ακροδεξιά.Πριν χρόνια σε συνεντευξη του σε περιοδικό είχε σχεδόν πει πως ψηφιζε αριστερά.
Τέτοια αλλαγή;
Τέλος πάντων νομίζω πως βρήκαν ευκαρία κάποιοι να ξεσπάσουν και να τον κανιβαλίσουν.Άλλο ήταν το νόημα όσων ήθελε να πει.
Για μένα βέβαια ήταν λάθος του που μπήκε στην διαδικασία τέτοιας ανάλυσης.
Σαφώς και ήταν άλλο το νόημα.
Δε νομίζω όμως ότι στο όνομα των όσων έχουν χάσει οι Έλληνες (ιδιαίτερα μετά το '74) ο Γιάννης θα ήθελε -ελέω ΧΑ και των συμπαρομαρτούντων- να ξυπνήσει μια μέρα σ' ένα πολίτευμα όπου απαγορεύεται π.χ η έξοδος από τα σπίτια μετά τη δύση του ηλίου, και στο οποίο όχι μαγαζί δε γεμίζεις, όχι λουλούδια δε σου πετούν, αλλά κινδυνεύεις στα καλά καθούμενα να βρεθείς και τουμπανιασμένος από το ξύλο...
Όλο αυτό - ο μη γένοιτο- θα έχει επιπτώσεις και στη δική του ζωή...
Καλα στο Σταρ αποδεικνυουν οτι δεν ειναι δημοσιογραφοι... και καλα σημερα εχει γενεθλια ο Πλουταρχος! Ουτε ιντερνετ δεν εχουν να ψαξουν οτι δεν εχει γενεθλια σημξερα αλλα γιορτη?
Διαβάζοντας τις αναδημοσιεύσεις στα ηλεκτρονικά μέσα των δηλώσεών μου, στη συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα της 26ης Μαίου, θα ήθελα να κάνω την εξής διευκρίνιση:
«H σκέψη μου και η έννοια μου, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η ελληνική κοινωνία, είναι η χώρα να βγει από το αδιέξοδο και να έχει ευημερία και πρόοδο. Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται. Δεν είχα φανταστεί πως θα δω το 2013 την Ελλάδα στα συσσίτια, να μην έχει δουλειά, και ένα μέλλον αβέβαιο για τα παιδιά της. Με ενδιαφέρει η επίλυση του προβλήματος στη πράξη από όπου και αν προέρχεται, και ουδέποτε τάχθηκα υπέρ κάποιου κόμματος. Σαν Έλληνες έχουμε μάθει να ζούμε με αξιοπρέπεια και δεν μπορεί να μας την στερήσει κανένας».
Βγήκαν όλοι οι προηγούμενοι αδιάβαστοι. Βγήκε τώρα κι ο Γιαννάκης - ο Πλούταρχος- και με το δικαίωμα που του έδωσε η ωραία - δεν αντιλέγω- φωνή του και κάποια τραγούδια του καλά - που του τα έδωσαν άλλοι- τώρα αρθρώνει και πολιτικό λόγο... Εξισώνοντας τα δύο άκρα (άκρα Αριστερά - άκρα Δεξιά) σε μια ηλίθια , ανιστόρητη, προγλωσσική γενίκευση. Και εξιψώνοντάς τα ως τις μοναδικές λύσεις για την Ελλάδα! Και αναφέροντας τη Δημοκρατία για την οποία χύθηκε τόσο αίμα στους αιώνες, ως "ανέφικτο πολίτευμα". Επιτέλους. Δεν μπορει κάποιος να τους κλείσει το στόμα και να τους το ανοίγει μόνο για να τραγουδήσουν...;
(Συγχωρέστε με για τον τόνο. Αλλά έκανα το λάθος κάποτε και του εμπιστεύτηκα και δύο ( ή τρεις, δεν θυμάμαι) στίχους μου... Θα μου πεις τα λάθη πληρώνονται... Και θα σου πω , έχεις δίκιο...)
δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. Ας είναι ότι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο.
gia mena ekei to exase kai eipe th megalh vlakeia.
Dhladh auto to "na epanel8ei h euhmeria sth xwra me opoiodhpote kostos" akoma ki an skotwnoun an8rwpous, einai megalo off.
Polu pi8ano na mh to ennoouse opws apotupw8hke alla panw se auto pathsan osoi ton ekraksan kai dikaiws.
afn έγραψε:Με εκνευρίζει απίστευτα η άγνοια και η τόσο εξαιρετικά απλοϊκή σκέψη (έως χαζομάρα)... Παίρνεις τον λόγο και προσπαθείς να εκφράσεις κάτι που ούτε του έχεις δώσει πέρα από 5 δεύτερα σκέψης, όλα αυτά ντυμένα πίσω από γαλανόλευκα χρώματα, για να έχεις εξασφαλίσει και την νομιμότητα των λεγόμενων σου... Όταν θες να έχεις πολιτικό λόγο και άποψη, καλό είναι να ξέρεις απλά τι σκ@τ@ λες... Καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς, πραγματικά...
Και ασφαλώς αυτό το λέω ΚΑΙ για όλους αυτούς που απλά άκουσαν το "Γιάννης Πλούταρχος υπέρ Χρυσής Αυγής" και τρέξανε να κράξουνε, γιατί δεν είπε κάτι υπέρ της Χρυσής Αυγής.