stelios έγραψε:φοβερός ο φωτογράφος.
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Nothing lasts forever but the earth and sky
ΔΕΙΤΕ τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ!
Xαμός στο Ισραήλ για τη συναυλία του !

Όπως μπορείτε να δείτε, τα λουλούδια έπεφταν βροχή!
Χθες ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε μια μεγάλη συναυλία στο Τελ Αβίβ και αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου, που πήγαν να τον απολαύσουν από κοντά!

Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο Ισράηλ και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από αυτούς! Τα τραγούδια του είναι πολύ γνωστά!

Μαζί του δύο νεαρές και πολύ ταλαντούχες τραγουδίστριες, η Χρύσα Μπανδέλη και η Ερωφίλη Τζάνου!

Παρά την κούραση, η επίσκεψη στο Ισραήλ ήταν πολύ όμορφη εμπειρία για όλους…!

Όλη η αποστολή, τραγουδιστές, μουσικοί και φυσικά ο Γιάννης Πλούταρχος με τη γυναίκα του, Μαρία, επισκέφθηκαν και πολλά μνημεία, ενώ σε κάθε σημείο, τους σταματούσαν στο δρόμο για αναμνηστικές φωτογραφίες! Ξεχωριστές στιγμές ήταν στα Ιεροσόλυμα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την φιλοξενία, αλλά και από την προσέλευση του κόσμου, που τον τίμησε!

Xαμός στο Ισραήλ για τη συναυλία του !

Όπως μπορείτε να δείτε, τα λουλούδια έπεφταν βροχή!
Χθες ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε μια μεγάλη συναυλία στο Τελ Αβίβ και αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου, που πήγαν να τον απολαύσουν από κοντά!

Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο Ισράηλ και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από αυτούς! Τα τραγούδια του είναι πολύ γνωστά!

Μαζί του δύο νεαρές και πολύ ταλαντούχες τραγουδίστριες, η Χρύσα Μπανδέλη και η Ερωφίλη Τζάνου!

Παρά την κούραση, η επίσκεψη στο Ισραήλ ήταν πολύ όμορφη εμπειρία για όλους…!

Όλη η αποστολή, τραγουδιστές, μουσικοί και φυσικά ο Γιάννης Πλούταρχος με τη γυναίκα του, Μαρία, επισκέφθηκαν και πολλά μνημεία, ενώ σε κάθε σημείο, τους σταματούσαν στο δρόμο για αναμνηστικές φωτογραφίες! Ξεχωριστές στιγμές ήταν στα Ιεροσόλυμα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την φιλοξενία, αλλά και από την προσέλευση του κόσμου, που τον τίμησε!

I like people too much or not at all.
η γυναίκα του με κλειστά τα μάτια απαξιεί να ρίξει το βλέμμα της στις κάμερες 
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
Slim_Shady
Πάντως για να πήγε Ισραήλ χρυσαυγίτη δεν τον λές 
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Slim_Shady έγραψε:Πάντως για να πήγε Ισραήλ χρυσαυγίτη δεν τον λές
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
minerboh
Προσπαθεί να κρύψει τις κουφάλες της!ADAM2 έγραψε:η γυναίκα του με κλειστά τα μάτια απαξιεί να ρίξει το βλέμμα της στις κάμερες
Τόση αγάπη!!minerboh έγραψε:Προσπαθεί να κρύψει τις κουφάλες της!ADAM2 έγραψε:η γυναίκα του με κλειστά τα μάτια απαξιεί να ρίξει το βλέμμα της στις κάμερες
-
minerboh
Και απο πίσω απο το μανάρι ο μπαμπούλας! Φέρτε μου κανα Γκοστμπάστερ ρε παιδιά! Ή ακόμα καλύτερα, να μου φέρετε το Σλαίμερ!stelios έγραψε:In Tel Aviv, Israel.
Μια χαρά σώμα πάντως έχει για γυναίκα που έχει γεννήσει 5 παιδιά.minerboh έγραψε:Και απο πίσω απο το μανάρι ο μπαμπούλας! Φέρτε μου κανα Γκοστμπάστερ ρε παιδιά! Ή ακόμα καλύτερα, να μου φέρετε το Σλαίμερ!stelios έγραψε:In Tel Aviv, Israel.
I like people too much or not at all.
-
minerboh
Nα ναι καλά η λιπαναρρόφηση!stelios έγραψε:Μια χαρά σώμα πάντως έχει για γυναίκα που έχει γεννήσει 5 παιδιά.minerboh έγραψε:Και απο πίσω απο το μανάρι ο μπαμπούλας! Φέρτε μου κανα Γκοστμπάστερ ρε παιδιά! Ή ακόμα καλύτερα, να μου φέρετε το Σλαίμερ!stelios έγραψε:In Tel Aviv, Israel.
Παρεκτρέπεσαι...