Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Ρε σεις, τί κάθεστε και πιστεύετε αυτά που λέει ο Νότης;
Μπαμ κάνει ότι τα λέει για να κάνει ντόρο και να κάνουν νούμερα οι εκπομπές...
Μη χαλιέστε...
Όσο για το αν επηρεάζει κόσμο, επηρεάζει μόνο τους fans του.
Κανέναν άλλον.
Ηρεμήστε!
Μπαμ κάνει ότι τα λέει για να κάνει ντόρο και να κάνουν νούμερα οι εκπομπές...
Μη χαλιέστε...
Όσο για το αν επηρεάζει κόσμο, επηρεάζει μόνο τους fans του.
Κανέναν άλλον.
Ηρεμήστε!
Life is a RollerCoaster...
- SFAKattack10
Βασικα οσο εχει δει ο Σφακιανακης εξωγηινους αλλο τοσο εχει δει ο Ρεμιος την Παναγια που την εχει τατου στο χερι του. Και τα 2 θεωριες ειναι.
Καλώς τον! Στην παλιά φορεσιά?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Εχουν πολυ πλακα τα σχολια εδω των και καλα μη ρατσιστων που θυγονται απο το οτι καποιος ειπε οτι δεν πρεπει να μεγαλωνουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι (κατ εμε σωστα για διαφορους λογους) και κρινουν λες και εκεινοι τα ξερουν ολα και γνωριζουν τα παντα ειρωνευομενοι επειδη δεν συνφωνουν! ο καθενας εχει την αποψη του και οπου μπορει και του δινεται βημα την εκφραζει. Ο σφακιανακης το ιδιο κανει ασχετα αν γινεται υπερβολικος κατε εμε επιτιδες πολλες φορες.
Όταν οι ψυχολόγοι λένε πως γίνεται, εσύ ποιος είσαι για να διαφωνείς? Ξέρω ότι είμαι άνθρωπος και αντιμετωπίζομαι ως ανέκδοτο. Με ποιο δικαίωμα μπορεί ο κάθε Νότης να μιλάει έτσι? Και να το βαφτίζεις άποψη και τέλος?manosb77 έγραψε:Εχουν πολυ πλακα τα σχολια εδω των και καλα μη ρατσιστων που θυγονται απο το οτι καποιος ειπε οτι δεν πρεπει να μεγαλωνουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι (κατ εμε σωστα για διαφορους λογους) και κρινουν λες και εκεινοι τα ξερουν ολα και γνωριζουν τα παντα ειρωνευομενοι επειδη δεν συνφωνουν! ο καθενας εχει την αποψη του και οπου μπορει και του δινεται βημα την εκφραζει. Ο σφακιανακης το ιδιο κανει ασχετα αν γινεται υπερβολικος κατε εμε επιτιδες πολλες φορες.
Όταν η άποψη του μου στερεί δικαιώματα που θα έπρεπε να έχω, δε θα έπρεπε να λέγεται.
Ε καποια σχεση θα χω και εγω για να λεω πως το θεωρω λαθος.. Ολα γινονται δεν ειπα εγω το αντιθετο το θεμα ειναι πως με καποια πραγματα (οπως τα παιδια) δεν παιζεις ουτε ρισκαρεις προβαλωντας προοδευτικες αποψεις και θεωριες. Τεσπα δεν θα το αναλυσουμε στο συγκεκριμενο χωρο το θεμα αυτο.
manosb77 έγραψε:Εχουν πολυ πλακα τα σχολια εδω των και καλα μη ρατσιστων που θυγονται απο το οτι καποιος ειπε οτι δεν πρεπει να μεγαλωνουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι (κατ εμε σωστα για διαφορους λογους) και κρινουν λες και εκεινοι τα ξερουν ολα και γνωριζουν τα παντα ειρωνευομενοι επειδη δεν συνφωνουν! ο καθενας εχει την αποψη του και οπου μπορει και του δινεται βημα την εκφραζει. Ο σφακιανακης το ιδιο κανει ασχετα αν γινεται υπερβολικος κατε εμε επιτιδες πολλες φορες.
eisai poly ligos. ntrepomai pou kanw kan parathesi ta logia sou.
Παρε ανασα και παμε...
Χαιρομαι που υπαρχουν μεγαλοι που μπορουν και κρινουν ποιοι ειναι μικροι κ ποιοι οχι! Βεβαια υπαρχουν και τα θετικα οπως ολα τα πραγματα εχουν αυτη την πλευρα! Καλυτερα λιγος παρα ανυπαρκτος!
xairomai pou simfwneis oti eisai ligos.entaxei.manosb77 έγραψε:Χαιρομαι που υπαρχουν μεγαλοι που μπορουν και κρινουν ποιοι ειναι μικροι κ ποιοι οχι! Βεβαια υπαρχουν και τα θετικα οπως ολα τα πραγματα εχουν αυτη την πλευρα! Καλυτερα λιγος παρα ανυπαρκτος!
afn ti allo?
Παρε ανασα και παμε...
Ειδες βρε τα βρηκαμε.
Τι σχέση έχεις ακριβώς? Όχι μισόλογα. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τα παιδιά? Όχι θα το αναλύσουμε!manosb77 έγραψε:Ε καποια σχεση θα χω και εγω για να λεω πως το θεωρω λαθος.. Ολα γινονται δεν ειπα εγω το αντιθετο το θεμα ειναι πως με καποια πραγματα (οπως τα παιδια) δεν παιζεις ουτε ρισκαρεις προβαλωντας προοδευτικες αποψεις και θεωριες. Τεσπα δεν θα το αναλυσουμε στο συγκεκριμενο χωρο το θεμα αυτο.

το εχουμε ξανασυζητησει το συγκεκριμενο θεμα και είχα αναφέρει την ιδιότητα μου.. Μαλιστά και τότε αρχικά είχαμε διαφωνίσει. Μπες στο θέμα περι υιοθεσιων ομοφυλοφιλων που είχε ανοίξει
Πάνε χρόνια πίσω... Δεν σε θυμάμαι καν!
Αν θες υπενθύμισέ μου σε πμ, για να μην είμαστε εκτός.

- Dimitris96
pwpwpwpwpw pws sas tzouzei h ephtyxia pou exei tosa xronia o Notis ! exete liwsei sxedon oloi edw mesa apo tin zileia sas !markella έγραψε:ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?
o notis anekathen htan etsi, ta pragmata pou pistebei ta elege me to onoma tous kai den masouse ta logia tou !
oso kai na min ton xonebeis, toso ephtyxia tha exei ! par' to ephtelous xamparh !
Notis Sfakianakis
Dimitris96 έγραψε:pwpwpwpwpw pws sas tzouzei h ephtyxia pou exei tosa xronia o Notis ! exete liwsei sxedon oloi edw mesa apo tin zileia sas !markella έγραψε:ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?
o notis anekathen htan etsi, ta pragmata pou pistebei ta elege me to onoma tous kai den masouse ta logia tou !
oso kai na min ton xonebeis, toso ephtyxia tha exei ! par' to ephtelous xamparh !

Παρε ανασα και παμε...
Ο Ρέμος στη συνέντευξη στον Γεωργαντά είπε πως ο Νότης πρέπει να ξεκαβαλικέψει.
Επίσης πίστευε πως είναι πιο έξυπνος και πως δεν θα έπεφτε τόσο εύκολα στην παγίδα του Λιάγκα.
Χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε ''χάνο''.
Επίσης πίστευε πως είναι πιο έξυπνος και πως δεν θα έπεφτε τόσο εύκολα στην παγίδα του Λιάγκα.

Τι να κάνω... Δεν μπορώ με την τόση επιτυχία! Πνίγομαι!!Dimitris96 έγραψε:pwpwpwpwpw pws sas tzouzei h ephtyxia pou exei tosa xronia o Notis ! exete liwsei sxedon oloi edw mesa apo tin zileia sas !markella έγραψε:ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?

μην το συνεχίζεις κι εσύ βρε Αντώνηpanosif έγραψε:Ο Ρέμος στη συνέντευξη στον Γεωργαντά είπε πως ο Νότης πρέπει να ξεκαβαλικέψει.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.