Kαι η Στέλλα να εμφανιστεί η ώρα 2!afn έγραψε:Χαχαχαχα ωραία προσφορά!
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios έγραψε:
Παρε ανασα και παμε...
Νέος Πάνος Καλλίδης έρχεται πολυ σύντομα...

I like people too much or not at all.
-
MusicLover
Στο δρόμο... Βρήκε κίνηση!minerboh έγραψε:Που είναι ο δίσκος του Βασίλη?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
MusicLover
Σε λιγες μερες νεο τραγουδι με τον Πανο Καλιδη "Τα καλυτερα μας χρονια"stelios έγραψε:Νέος Πάνος Καλλίδης έρχεται πολυ σύντομα...
Μουσικη : Φοιβος
Στιχοι : Ελενη Γιαννατσουλια
Απειλές εγώ δεν δέχομαι!stelios έγραψε:Νέος Πάνος Καλλίδης έρχεται πολυ σύντομα...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Απειλές εγώ δεν δέχομαι!stelios έγραψε:Νέος Πάνος Καλλίδης έρχεται πολυ σύντομα...
![]()
![]()
![]()
I like people too much or not at all.
Same Old sintagi kathe kalokairi. Rapper me gomena singing. Kati kainourgio den mporoume na kanoun. Auto einai geniko sxoleio oxi mono gia tous Rook!!
-
minerboh
Δε θυμάμαι να απευθύθηκα σε αλλαντικά για να λυθεί η απορία μου.MusicLover έγραψε:Στο δρόμο... Βρήκε κίνηση!minerboh έγραψε:Που είναι ο δίσκος του Βασίλη?
Ηρεμίααααα.... 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
MusicLover
Kαλά χαλάρωσε χιούμορ κάνουμε, δεν είναι ανάγκη να σου πάρω άδεια για να απαντήσω σε post σου.minerboh έγραψε:Δε θυμάμαι να απευθύθηκα σε αλλαντικά για να λυθεί η απορία μου.MusicLover έγραψε:Στο δρόμο... Βρήκε κίνηση!minerboh έγραψε:Που είναι ο δίσκος του Βασίλη?
-
minerboh
Όπως θέλεις, μετά όμως μη μου κλαψουρίζεις σα τη Σάντυμπελ στα ιδιωτικά μηνύματα οταν σε λέω Καραπαστούρμω γιατί απο δω και στο εξής θα τα ζητάει ο κώλος σου.MusicLover έγραψε:Kαλά χαλάρωσε χιούμορ κάνουμε, δεν είναι ανάγκη να σου πάρω άδεια για να απαντήσω σε post σου.minerboh έγραψε:Δε θυμάμαι να απευθύθηκα σε αλλαντικά για να λυθεί η απορία μου.MusicLover έγραψε:Στο δρόμο... Βρήκε κίνηση!minerboh έγραψε:Που είναι ο δίσκος του Βασίλη?
-
MusicLover
minerboh έγραψε:Όπως θέλεις, μετά όμως μη μου κλαψουρίζεις σα τη Σάντυμπελ στα ιδιωτικά μηνύματα οταν σε λέω Καραπαστούρμω γιατί απο δω και στο εξής θα τα ζητάει ο κώλος σου.MusicLover έγραψε:Kαλά χαλάρωσε χιούμορ κάνουμε, δεν είναι ανάγκη να σου πάρω άδεια για να απαντήσω σε post σου.minerboh έγραψε:Δε θυμάμαι να απευθύθηκα σε αλλαντικά για να λυθεί η απορία μου.MusicLover έγραψε:Στο δρόμο... Βρήκε κίνηση!minerboh έγραψε:Που είναι ο δίσκος του Βασίλη?
stelios έγραψε:
omg!!! ti kanei o foivos?!!!!!!!!!!
Παρε ανασα και παμε...
-
Chronisgreek
kalo k eyxaristo gia kalokairi..mexri ekei..
ligo apo S.E.X. , ligo ksypna 8anash, ligo ta tsiftetlia pou tou egrapse prosfata etoimo to single..
ligo apo S.E.X. , ligo ksypna 8anash, ligo ta tsiftetlia pou tou egrapse prosfata etoimo to single..
-
Chronisgreek
-
kostakisss91
- Επικοινωνία:
μας επιβεβαιωνει γιατι χαιρομαστε καποιοι που στον επομενο δισκο της η Δεσποινα δεν θα ναι μαζι του!antidoto έγραψε:stelios έγραψε:
omg!!! ti kanei o foivos?!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()