MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 - 10 YEARS VMA!
Re: MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 - 10 YEARS VMA!
Τι περιμένετε ρε παιδιά; Αυτοί είναι στην εμπορική μουσική στην Ελλάδα. καλώς ή κακώς
Ποιον περιμένατε; Κανέναν ξένο σταρ;
ε οχι.. ξενο σταρ δεν περιμενα! αλλα την ιερεια της μουσικης Κατερινα την περιμενα.Nick_Man έγραψε:Τι περιμένετε ρε παιδιά; Αυτοί είναι στην εμπορική μουσική στην Ελλάδα. καλώς ή κακώς

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
Αν κοιτάξουμε την λίστα με τα ραδιοφωνικά κομμάτια, είναι σχεδόν καρμπόν! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
poiwn kale?tou epsilon,tou dj kas k ton ypoloipon???edo me to zori sta egrapsa k den ekana copy paste gia na mh ta ksexasw..afn έγραψε:Αφού αυτών τα τραγούδια ακούγονται?

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Μιλάω για την πλειοψηφία!
γεμάτος θα είναι ο χώρος που θα τα φιλοξενήσει πάντως 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Ταεκ βο ντο πάλι?
φαντάζομαι πάλι εκεί
καλύτερα απ' το θέατρο βράχων είναι
καλύτερα απ' το θέατρο βράχων είναι
Εκεί την τελευταία φορά που πήγα κόντεψα να ξεψυχήσω...

πότε είχες πάει;
Στις πρώτες 3 σαν να θυμάμαι... 

Αυτά ακούγονται. Αν δεις ποια είναι θα δεις ότι αυτά ακούς παντού όντως. Το ότι δεν τους ξέρεις δε σημαίνει κάτι. Τα πρώτα τους είναι εξάλλου.manos έγραψε:poiwn kale?tou epsilon,tou dj kas k ton ypoloipon???edo me to zori sta egrapsa k den ekana copy paste gia na mh ta ksexasw..afn έγραψε:Αφού αυτών τα τραγούδια ακούγονται?
Nick_Man έγραψε:Αυτά ακούγονται. Αν δεις ποια είναι θα δεις ότι αυτά ακούς παντού όντως. Το ότι δεν τους ξέρεις δε σημαίνει κάτι. Τα πρώτα τους είναι εξάλλου.manos έγραψε:poiwn kale?tou epsilon,tou dj kas k ton ypoloipon???edo me to zori sta egrapsa k den ekana copy paste gia na mh ta ksexasw..afn έγραψε:Αφού αυτών τα τραγούδια ακούγονται?
malista...tha tous psaxw kapoia stigmh sto youtube..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
και εγώ.afn έγραψε:Εκεί την τελευταία φορά που πήγα κόντεψα να ξεψυχήσω...![]()

I like people too much or not at all.
Νομίζω ήταν και η τελευταία διοργάνωση που πήγα...stelios έγραψε:και εγώ.afn έγραψε:Εκεί την τελευταία φορά που πήγα κόντεψα να ξεψυχήσω...![]()

Θα μπορούσαν να είναι και ο Γκάνος, η Στικούδη και η Ελευθερίου. Γενικά παίζουν και στο MAD. Επίσης, όλη η Cobalt εκτός, με εξαίρεση τις Μέλισσες
Η Ελευθερίου δεν έπαιζε και πολύ όπως ούτε ο Γκάνος.tgoj18 έγραψε:Θα μπορούσαν να είναι και ο Γκάνος, η Στικούδη και η Ελευθερίου. Γενικά παίζουν και στο MAD. Επίσης, όλη η Cobalt εκτός, με εξαίρεση τις Μέλισσες
Τα λέω με πλήρη γνώση γιατί στο κατσικοχώρι που ήμουν φαντάρος η μόνη διασκέδαση ήταν το mad

εγώ το καλοκαίρι το Hearts Collide το έβλεπα Top10, όπως και το Say My Name, και όλα της ΣτικούδηNick_Man έγραψε:Η Ελευθερίου δεν έπαιζε και πολύ όπως ούτε ο Γκάνος.tgoj18 έγραψε:Θα μπορούσαν να είναι και ο Γκάνος, η Στικούδη και η Ελευθερίου. Γενικά παίζουν και στο MAD. Επίσης, όλη η Cobalt εκτός, με εξαίρεση τις Μέλισσες
Τα λέω με πλήρη γνώση γιατί στο κατσικοχώρι που ήμουν φαντάρος η μόνη διασκέδαση ήταν το mad(τρατζικ
)
-
Ναι ενώ η spicy... Μόνο οι Rec. Γενικά σύσσωμη η Panik. Είναι γερά χωμένοι Αρσενάκος και Κασιδόκωστας.tgoj18 έγραψε:Θα μπορούσαν να είναι και ο Γκάνος, η Στικούδη και η Ελευθερίου. Γενικά παίζουν και στο MAD. Επίσης, όλη η Cobalt εκτός, με εξαίρεση τις Μέλισσες
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Nick_Man έγραψε:Η Ελευθερίου δεν έπαιζε και πολύ όπως ούτε ο Γκάνος.tgoj18 έγραψε:Θα μπορούσαν να είναι και ο Γκάνος, η Στικούδη και η Ελευθερίου. Γενικά παίζουν και στο MAD. Επίσης, όλη η Cobalt εκτός, με εξαίρεση τις Μέλισσες
Τα λέω με πλήρη γνώση γιατί στο κατσικοχώρι που ήμουν φαντάρος η μόνη διασκέδαση ήταν το mad(τρατζικ
)

Παρε ανασα και παμε...