Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

panta i Vissi stinei 2-3 mines prin kala mou den ine neo afto :fan:
Παρε ανασα και παμε...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Για τη συνεργασία με Βίσση:
panosif έγραψε:Από τη συνέντευξη του Ρέμου.
1.Επίσημα στο Αθηνών Αρένα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.Θα βάλει το χεράκι του ο Καρβέλας.
Η διάρκεια θα είναι περίπου στις 3 ώρες.Θα έχει αρχή,μέση και τέλος.
Ο χώρος θα διαμορφωθεί με καρέκλες θεάτρου αλλά θα υπάρχουν και ειδικές σουίτες όπου θα μπορεί όποιος θέλει
να καπνίσει και να πιει το ποτό του.Θα υπάρχουν εισιτήρια.
.....
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Entek έγραψε:Για τη συνεργασία με Βίσση:
1.Επίσημα στο Αθηνών Αρένα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.Θα βάλει το χεράκι του ο Καρβέλας.
Ο χώρος θα διαμορφωθεί με καρέκλες θεάτρου αλλά θα υπάρχουν και ειδικές σουίτες όπου θα μπορεί όποιος θέλει
.....
Για να δούμε!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Entek έγραψε:Για τη συνεργασία με Βίσση:
.....
Εμπρός στο δρόμο κ στο concept που χάραξε η Καιτούλα.. :fan:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
afn

Ναι όντως, πιο πριν δεν υπήρχαν μουσικές παραστάσεις... :fan:
MusicLover

afn έγραψε:Ναι όντως, πιο πριν δεν υπήρχαν μουσικές παραστάσεις... :fan:
Απλά δεν τις έκαναν εμπορικά ονόματα. Με αυτό το στήσιμο.. Αμέσως εσύ, βγήκε το βισσάκι από μέσα σου! :fan:
afn

Όχι δεν το νομίζω... Απλά μου την δίνουν όλα τα πολύ παλιά μέλη που μπαίνουν με άλλα nicks και το παίζουν και έξυπνοι... :fan: :give_rose: :give_rose:
afn

Συγγνώμη που είμαι απότομος, αλλά μου φαίνεται τόσο μα τόσο χαζό αυτό που είπες... :thumbup: :thumbup:
SpaceDog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpaceDog »

να πηγαινανε να εμφανιστουν σε κινηματογραφο να την καταλαβαινα την συγκριση.. τωρα που κολλαει το Βισση-Ρεμος στο Αθηνων Αρενα σκηνοθετημενο απο τον Κακλεα με το προγραμμα του Odeon της Καιτης που ηταν αφιερωμα στον ελληνικο κινηματογραφο, ουτε κι εγω το καταλαβα. :give_rose:
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
MusicLover

afn έγραψε:Όχι δεν το νομίζω... Απλά μου την δίνουν όλα τα πολύ παλιά μέλη που μπαίνουν με άλλα nicks και το παίζουν και έξυπνοι... :fan: :give_rose: :give_rose:
Πότε μπήκα εγώ με άλλο nickname? :shock:
afn

SpaceDog έγραψε:να πηγαινανε να εμφανιστουν σε κινηματογραφο να την καταλαβαινα την συγκριση.. τωρα που κολλαει το Βισση-Ρεμος στο Αθηνων Αρενα σκηνοθετημενο απο τον Κακλεα με το προγραμμα του Odeon της Καιτης που ηταν αφιερωμα στον ελληνικο κινηματογραφο, ουτε κι εγω το καταλαβα. :give_rose:
:thumbup: :thumbup:
antidoto

epeidi tha exei karekles cinema :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
MusicLover

Καλά ρε παιδιά μια βλακεία πέταξα μεταξύ σοβαρού κι αστείου επειδή αυτό το μουσική παράσταση από την Καίτη το πρωτοακούσαμε από εμπορικά ονόματα, κανείς δεν περίμενε να το κάνει η Βίσση κ ο Ρέμος. Πέσατε να με φάτε αμέσως...
afn

MusicLover έγραψε:Καλά ρε παιδιά μια βλακεία πέταξα μεταξύ σοβαρού κι αστείου επειδή αυτό το μουσική παράσταση από την Καίτη το πρωτοακούσαμε από εμπορικά ονόματα, κανείς δεν περίμενε να το κάνει η Βίσση κ ο Ρέμος. Πέσατε να με φάτε αμέσως...
Επειδή ήταν βλακεία... Δεν πειράζει, no harm done! :056:
antidoto

MusicLover έγραψε:Καλά ρε παιδιά μια βλακεία πέταξα μεταξύ σοβαρού κι αστείου επειδή αυτό το μουσική παράσταση από την Καίτη το πρωτοακούσαμε από εμπορικά ονόματα, κανείς δεν περίμενε να το κάνει η Βίσση κ ο Ρέμος. Πέσατε να με φάτε αμέσως...

afto to ekane proti i Marinella. etsi gia na min trellathoume :fan:
Παρε ανασα και παμε...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Πρόβα THALASSA .
Εικόνα
I like people too much or not at all.
stelios

Α. Ρέμος: «Τον Νότη τον είχα για άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»
Εικόνα
Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε ραντεβού στον Δρόμο 89,8 Fm με έναν πολύ καλό του φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησαν για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η καρδιά μου με πάει εμένα», τα λάθη, αλλά και τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Νότη Σφακιανάκη.

Μπορεί ο Νότης να είπε ότι… μικροί μεγάλοι δεν πάνε στα ίδια καφενεία, ο Αντώνης όμως ξεκαθαρίζει ότι το… «μαζέψου» προς τον Νότη ήταν χιουμοριστικό και τονίζει ότι δεν χρειάζεται να το παίρνουμε όλο αυτό τόσο σοβαρά.

«Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… Εξωγήινοι», είπε ο Αντώνης με έντονη διάθεση για χιούμορ και συνεχίζει:

«Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»!
Εικόνα
Ο Αντώνης Ρέμος όμως μίλησε και για τη λάθος επιλογή του να αναλάβει την προεδρεία του Ηρακλή εξαιτίας της οποίας τώρα τρέχει για να ξεπληρώσει συσσωρευμένα χρέη.

«Δουλεύω για να μην μπω φυλακή. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αγωνιστής και να παλεύω. Αυτά τα λάθη θα τα πληρώνω μέχρι να ξεχρεώσω και να κλείσουν οι πληγές. Είμαι εδώ όρθιος και ευτυχώς ο κόσμος με αγαπά και με στηρίζει», είπε.
Εικόνα
Δεν έκρυψε μάλιστα ότι τα τρία τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για τον ίδιο.

«Είμαι πλούσιος σε χρέη και όχι σε λεφτά. Έχω συμβιβαστεί μ’ αυτά που μου έχουν συμβεί και τα αντιμετωπίζω. Πριν τρία χρόνια όμως θαλασσόδερνα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το παρελθόν δεν θα ξαναέπαιρνα τον Ηρακλή», τόνισε.
Εικόνα
Όσο για τα νέα παιδιά που βγαίνουν στο τραγούδι, όπως ο Παντελής Παντελίδης, ο Αντώνης τονίζει ότι αυτό είναι το φυσιολογικό.

«Ο Παντελίδης κέρδισε το όνειρό του μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια. Έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει τίμια και σωστά. Μπράβο του και μαγκιά του», είπε.

Δεν απέκλεισε μάλιστα και μια πιθανή συνεργασία με νέα ονόματα στο χώρο, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν.
Εικόνα
«Το θαύμα θέλει δύο. Όσοι λένε ότι το θαύμα θέλει έναν κάνουν λάθος. Εγώ θα συνεργάζομαι με όποιον έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μου», είπε και το αποδεικνύει αυτό περίτρανα με τη μεγάλη του συνεργασία με την Άννα Βίσση που θα γίνει τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα.

Όπως είπε θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, μια μουσική παράσταση με τραγούδια και των δυο τους, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα που θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και δεν θα έχει καμία σχέση με μπουζούκια.
Εικόνα
Και μην περιμένετε ακόμα γάμο και κουφέτα. Ο Αντώνης δηλώνει καλά στο πλευρό της καλής του Υβόννης Μπόσνιακ και λέει με νόημα:

«Όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι βρίσκει ο καθένας τον δρόμο του. Βρίσκει την ευτυχία εκεί που την αναζητά».

Για το τέλος, ο Αντώνης είχε μια αφιέρωση να κάνει:

«Αφιερώνω τον δίσκο μου σε όλους τους αφανείς ήρωες», είπε αποδεικνύοντας ότι όντως η… «καρδιά του τον πηγαίνει» μια ζωή.

http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... nai_chanos
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

stelios

stelios