Την Ελένη Φουρέιρα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στη Γλυφάδα με καλούς της φίλους. Η τραγουδίστρια συνδύασε ψώνια, καφέ και καλή παρέα.

είναι μόδα...ποιος νοιάστηκε αν είναι ωραίο;happy_end έγραψε:Κάποιος που ασχολείται με μόδα ας μου πει, αυτό το παπούτσι είναι ωραίο;
οι "παπαράτσι" δεν κυνηγούν για να πάνε να τους βρουν εκείbillakos24 έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ 2o ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΝΕ? ΚΑΗΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΛΕΖΑΝΤΑ:
''Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑΡ ΣΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ'' Π.Χ
'Η
''Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤH ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ''
ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚ ΙΝ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ Β.Π, Ν.Π ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ.
billakos24 έγραψε:ΤΡΕΝΤΟΥΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑ ΠΑΠΑ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! :gaga:![]()
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΕΜΠΑΙΝΕ
ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ
ΠΑΠΑΡΑΤΣΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
ΜΟΝΟ ΣΦΙΝΑΚΙ, ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ DANCE Η ΠΑΠΑΡΑΤΣΙΚΗ ΝΤΕΚΑΝΤΑΝΣ!
(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ deba ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΩ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ
ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ PM ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΩ: ''ΕΓΙΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟΣ! ΣΤΕΙΛΕ!'')
Γειά σου μωρή Κοκκάλω Φούρω!stelios έγραψε:Η Ελένη Φουρέιρα στη Γλυφάδα.
Την Ελένη Φουρέιρα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στη Γλυφάδα με καλούς της φίλους. Η τραγουδίστρια συνδύασε ψώνια, καφέ και καλή παρέα.
μα αν προσέξεις φωτό θα δεις ότι κάποιες σακούλες από επώνυμες μάρκες είναι πάντα στα χέρια αυτών που φωτογραφίζονται να φαίνονται πιο καθαρά και από τον ίδιο τον επώνυμο μερικές φορές ενώ κάποιες άλλες σακούλες κρύβονται στο βάθος σε άτομο που συνοδεύει τον κάθε επώνυμο που φωτογραφίζεταιhappy_end έγραψε:Τα παπαράτσι σε επώνυμα εμπορικά τύπου Golden , Mall κτλείναι πληρωμέναΤο έμαθα πρόσφατα από άτομο που δουλεύει με τέτοιο τρόπο και πληρώνει αρκετούς γνωστούς celebs για να φωτογραφηθούν στα μαγαζιά
καλά αυτό δεν είναι λόγοςafn έγραψε:Καλά μα δεν βλέπεις που σε μερικές στήνονται κιόλας?
happy_end έγραψε:Γνωστή και αγαπημένη celeb ζήτησε να φυγαδευθεί από την πίσω πόρτα μόλις τελέιωσε το κανονισμένο paparazzi, γιατί πλάκωσαν και άλλοι papa που δεν ήταν στο κόλπο![]()