φθηνή δικαιολογία, αυτό τους πείραξε στην μεγάλη ώρα της μετάδοσης
χάρισμά τους το βραβείο...να μην το δώσουν καθόλου! έλεος

τραγικοί..stathis2b_ έγραψε:Η Βίσση ή η Βανδή κέρδισε προφανώς το επίμαχο βραβείο
Vodafone Greece
Η αυξημένη συμμετοχή καλλιτεχνών στη φετινή διοργάνωση είχε ως αποτέλεσμα η διάρκεια του event να μεγαλώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με δεδομένη την αδυναμία του καλλιτέχνη που κέρδιζε το βραβείο να παραστεί, αποφύγαμε να κάνουμε μια αδιάφορη απονομή με video η οποία θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη διάρκεια μιας ήδη μεγάλης βραδιάς, χωρίς να προσθέτει κάτι σε αυτή. Ο νικητής της Vodafone ανέβηκε on stage και έδωσε το βραβείο του Τραγουδιού της Χρονιάς" στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο νικητής της κατηγορίας αυτής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από το site των βραβείων.
https://www.facebook.com/vodafonegreece?fref=ts
Βισσικοί και Βανδικοί ακονίστε τα νύχια σας
Μα αυτό το κάνουν ουτως ή αλλως στις υπόλοιπες κατηγορίεςADAM2 έγραψε:πως και δεν έγραψαν ότι αφού δεν παρευρέθη ο καλλιτέχνης θα το δώσουμε σε κάποιον που ήταν παρών στη βραδιά;![]()
Όχι όμως για να μην δυσαρεστήσουν την Έλενα ή τον Σάκη όπως ανέφερες και διαφωνώ.Αλλά επειδή δεν πήγε ο νικητής στα βραβεία.Φυσικά αυτό είναι χαζή δικαιολογίαpanosif έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν δώσανε το βραβείο και το είχα γράψει και στο section της Άννας.
Απλά αίσχος.
Έλα βρε Στάθη ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στα mad.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.stathis2b_ έγραψε:Όχι όμως για να μην δυσαρεστήσουν την Έλενα ή τον Σάκη όπως ανέφερες και διαφωνώ.Αλλά επειδή δεν πήγε ο νικητής στα βραβεία.Φυσικά αυτό είναι χαζή δικαιολογίαpanosif έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν δώσανε το βραβείο και το είχα γράψει και στο section της Άννας.
Απλά αίσχος.
το θέμα δεν είναι ποιοι ήταν, το θέμα τους ήταν ποιοι δεν ήταν εκείpanosif έγραψε:Έλα βρε Στάθη ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στα mad.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.stathis2b_ έγραψε:Όχι όμως για να μην δυσαρεστήσουν την Έλενα ή τον Σάκη όπως ανέφερες και διαφωνώ.Αλλά επειδή δεν πήγε ο νικητής στα βραβεία.Φυσικά αυτό είναι χαζή δικαιολογίαpanosif έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν δώσανε το βραβείο και το είχα γράψει και στο section της Άννας.
Απλά αίσχος.
Υπήρχε περίπτωση να έδιναν το βραβείο σε Άννα ή Δέσποινα όταν εκεί ήταν η Έλενα και ο Σάκης;
Και ότι η Ελενα θα στενοχωριόταν αν δεν το έπαιρνε; Δεν την έχω να κολλάει σε τέτοια θέματα ή να ασκεί βέτο.Άλλο θέμα πως συμπεριφέρεται το καναλι.Αλλες χρονιές βραβέυονταν και οι δύο με την παρουσία Σακη και Ελενα.Δεν χει να κανει πιστευω μ'αυτό.Εχει να κανει με το ότι δεν παρευρέθησαν αλλά σαφώς αυτό δεν θα πρεπε να ειναι κριτηριο για να μη δωσουν το βραβειοpanosif έγραψε:Έλα βρε Στάθη ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στα mad.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.stathis2b_ έγραψε:Όχι όμως για να μην δυσαρεστήσουν την Έλενα ή τον Σάκη όπως ανέφερες και διαφωνώ.Αλλά επειδή δεν πήγε ο νικητής στα βραβεία.Φυσικά αυτό είναι χαζή δικαιολογίαpanosif έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν δώσανε το βραβείο και το είχα γράψει και στο section της Άννας.
Απλά αίσχος.
Υπήρχε περίπτωση να έδιναν το βραβείο σε Άννα ή Δέσποινα όταν εκεί ήταν η Έλενα και ο Σάκης;
Βρε το ''στεναχωρήσουν'' ειρωνικά το είπα.Σιγά μην έβαζε και τα κλάματα η Έλενα.stathis2b_ έγραψε:Και ότι η Ελενα θα στενοχωριόταν αν δεν το έπαιρνε; Δεν την έχω να κολλάει σε τέτοια θέματα ή να ασκεί βέτο.Άλλο θέμα πως συμπεριφέρεται το καναλι.Αλλες χρονιές βραβέυονταν και οι δύο με την παρουσία Σακη και Ελενα.Δεν χει να κανει πιστευω μ'αυτό.Εχει να κανει με το ότι δεν παρευρέθησαν αλλά σαφώς αυτό δεν θα πρεπε να ειναι κριτηριο για να μη δωσουν το βραβειοpanosif έγραψε:Έλα βρε Στάθη ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στα mad.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.stathis2b_ έγραψε:Όχι όμως για να μην δυσαρεστήσουν την Έλενα ή τον Σάκη όπως ανέφερες και διαφωνώ.Αλλά επειδή δεν πήγε ο νικητής στα βραβεία.Φυσικά αυτό είναι χαζή δικαιολογίαpanosif έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν δώσανε το βραβείο και το είχα γράψει και στο section της Άννας.
Απλά αίσχος.
Συμφωνώ πως δεν είναι θέμα Ελενας ή Σάκη.. Εμένα περισσότερο μου κάνει ''εκβιασμός'' των διοργανωτών.. Δεν έρχεσαι; Δεν παίρνεις..stathis2b_ έγραψε: Και ότι η Ελενα θα στενοχωριόταν αν δεν το έπαιρνε; Δεν την έχω να κολλάει σε τέτοια θέματα ή να ασκεί βέτο.Άλλο θέμα πως συμπεριφέρεται το καναλι.Αλλες χρονιές βραβέυονταν και οι δύο με την παρουσία Σακη και Ελενα.Δεν χει να κανει πιστευω μ'αυτό.Εχει να κανει με το ότι δεν παρευρέθησαν αλλά σαφώς αυτό δεν θα πρεπε να ειναι κριτηριο για να μη δωσουν το βραβειο
Ετσι.Είναι καθαρά θέμα παρουσίαςpanosif έγραψε:Βρε το ''στεναχωρήσουν'' ειρωνικά το είπα.Σιγά μην έβαζε και τα κλάματα η Έλενα.stathis2b_ έγραψε:Και ότι η Ελενα θα στενοχωριόταν αν δεν το έπαιρνε; Δεν την έχω να κολλάει σε τέτοια θέματα ή να ασκεί βέτο.Άλλο θέμα πως συμπεριφέρεται το καναλι.Αλλες χρονιές βραβέυονταν και οι δύο με την παρουσία Σακη και Ελενα.Δεν χει να κανει πιστευω μ'αυτό.Εχει να κανει με το ότι δεν παρευρέθησαν αλλά σαφώς αυτό δεν θα πρεπε να ειναι κριτηριο για να μη δωσουν το βραβειοpanosif έγραψε:Έλα βρε Στάθη ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στα mad.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.stathis2b_ έγραψε:Όχι όμως για να μην δυσαρεστήσουν την Έλενα ή τον Σάκη όπως ανέφερες και διαφωνώ.Αλλά επειδή δεν πήγε ο νικητής στα βραβεία.Φυσικά αυτό είναι χαζή δικαιολογίαpanosif έγραψε:Ήμουν σίγουρος πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν δώσανε το βραβείο και το είχα γράψει και στο section της Άννας.
Απλά αίσχος.
Υπήρχε περίπτωση να έδιναν το βραβείο σε Άννα ή Δέσποινα όταν εκεί ήταν η Έλενα και ο Σάκης;![]()
Και στην αντίθετη περίπτωση που Άννα και Δέσποινα θα ήταν και κέρδιζε το βραβείο η Έλενα, η οποία θα έλειπε, πάλι δεν θα το έδιναν.