ενδιαφέρονChronisgreek έγραψε:Έρχεται νέος Βασίλης Καρράς…
Σε συνεργασία με Γιώργο Μουκίδη…
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πετυχημένος συνθέτης της νεότερης γενιάς, Γιώργος Μουκίδης, αποκάλυψε το νέο τραγούδι που ετοίμασε με τον λαϊκό και διαχρονικό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.
Δείτε τους στίχους! “Απόγευμα θα ‘ρθεις, θ’ αρχίσεις να μαζεύεις πράγματα, κι ύστερα ψυχρά κι αδιάφορα, καληνύχτα θα πεις, το βλέμμα της ντροπής, θα χαμηλώσεις ως το πάτωμα, αφού δεν έχεις θάρρος τώρα πια, στα μάτια να με δεις….. Θα γονατίσω μόλις σβήσουνε τα φώτα, θα κάψω ό,τι από σένα έχει μείνει, μέσ’ τη φωτιά θα περπατήσω όπως πρώτα, και ο Θεός ας αναλάβει την ευθύνη……… Δεν έμαθες ποτέ συγνώμη να ζητάς και χάνεσαι, το ξέρω ότι δεν αισθάνεσαι, δεν νιώθεις, δεν μπορείς, κι αφού δεν μ’ αγαπάς μην επιμένεις ότι νοιάζεσαι, αρχίζεις τώρα κι ετοιμάζεσαι, σ’ άλλο δρόμο να βγεις”! Περιμένουμε να το ακούσουμε σύντομα… - See more at: http://www.tralala.gr/erchete-neos-vasi ... qB8wG.dpuf
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
Slim_Shady
+1antidoto έγραψε:MusicLover έγραψε:
poso defteri
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Καβάλα πάει...happy_end έγραψε:Ρεεεε αυτή το χει πιστέψει ότι είναι κάτι ;![]()
![]()
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
poli i to allo?afn έγραψε:Καβάλα πάει...happy_end έγραψε:Ρεεεε αυτή το χει πιστέψει ότι είναι κάτι ;![]()
![]()

Παρε ανασα και παμε...
Για το καλάμι έλεγα εγώ!
a ok eleges gia tin epilogi 3afn έγραψε:Για το καλάμι έλεγα εγώ!
Παρε ανασα και παμε...
Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης... 
Μπορείς αρχικά να μην γράφεις με κεφαλαία... Από εκεί και πέρα τι να κάνεις, δεν καταλαβαίνω?
min mou peis oti fonazw logo kefalaiwn
tipota asto xxx
Παρε ανασα και παμε...
Είναι αντιαισθητικά τα κεφαλαία γενικά! 
-
MusicLover
Chronisgreek έγραψε:Έρχεται νέος Βασίλης Καρράς…
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πετυχημένος συνθέτης της νεότερης γενιάς, Γιώργος Μουκίδης, αποκάλυψε το νέο τραγούδι που ετοίμασε με τον λαϊκό και διαχρονικό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.
Δείτε τους στίχους! “Απόγευμα θα ‘ρθεις, θ’ αρχίσεις να μαζεύεις πράγματα, κι ύστερα ψυχρά κι αδιάφορα, καληνύχτα θα πεις, το βλέμμα της ντροπής, θα χαμηλώσεις ως το πάτωμα, αφού δεν έχεις θάρρος τώρα πια, στα μάτια να με δεις….. Θα γονατίσω μόλις σβήσουνε τα φώτα, θα κάψω ό,τι από σένα έχει μείνει, μέσ’ τη φωτιά θα περπατήσω όπως πρώτα, και ο Θεός ας αναλάβει την ευθύνη……… Δεν έμαθες ποτέ συγνώμη να ζητάς και χάνεσαι, το ξέρω ότι δεν αισθάνεσαι, δεν νιώθεις, δεν μπορείς, κι αφού δεν μ’ αγαπάς μην επιμένεις ότι νοιάζεσαι, αρχίζεις τώρα κι ετοιμάζεσαι, σ’ άλλο δρόμο να βγεις”! Περιμένουμε να το ακούσουμε σύντομα… - See more at: http://www.tralala.gr/erchete-neos-vasi ... qB8wG.dpuf
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Μου φαίνεται δεν τραβάει ο Φοίβος και στρέφονται όλοι αλλού. 
I like people too much or not at all.
-
Chronisgreek
k mena ayto mou kane entypwsh gia ayto to ebala...!MusicLover έγραψε:Chronisgreek έγραψε:Έρχεται νέος Βασίλης Καρράς…
Δείτε τους στίχους! “Απόγευμα θα ‘ρθεις, θ’ αρχίσεις να μαζεύεις πράγματα, κι ύστερα ψυχρά κι αδιάφορα, καληνύχτα θα πεις, το βλέμμα της ντροπής, θα χαμηλώσεις ως το πάτωμα, αφού δεν έχεις θάρρος τώρα πια, στα μάτια να με δεις….. Θα γονατίσω μόλις σβήσουνε τα φώτα, θα κάψω ό,τι από σένα έχει μείνει, μέσ’ τη φωτιά θα περπατήσω όπως πρώτα, και ο Θεός ας αναλάβει την ευθύνη……… Δεν έμαθες ποτέ συγνώμη να ζητάς και χάνεσαι, το ξέρω ότι δεν αισθάνεσαι, δεν νιώθεις, δεν μπορείς, κι αφού δεν μ’ αγαπάς μην επιμένεις ότι νοιάζεσαι, αρχίζεις τώρα κι ετοιμάζεσαι, σ’ άλλο δρόμο να βγεις”! Περιμένουμε να το ακούσουμε σύντομα… - See more at: http://www.tralala.gr/erchete-neos-vasi ... qB8wG.dpufAφού ο δίσκος του θα ήταν full Φοίβος! Άλλαξαν τα πλάνα; Αν ισχύει τότε παίζει να γράψει κ για τη Δέσποινα ο Μουκίδης αφού θα συνεργαστεί με spicy.. Μακάρι!
-
MusicLover
Μα ο δίσκος είναι έτοιμος από τον Μάρτιο και το είχε πει κ ο ίδιος ο Καρράς αυτό.. Τι σκατά;;stelios έγραψε:Μου φαίνεται δεν τραβάει ο Φοίβος και στρέφονται όλοι αλλού.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Chronisgreek
mporei na tous eipe na strafoun.. mhpws kanei k kanena dialeimma...stelios έγραψε:Μου φαίνεται δεν τραβάει ο Φοίβος και στρέφονται όλοι αλλού.
Καλά αυτό έπαψα να το πιστεύω από καιρό.MusicLover έγραψε:Μα ο δίσκος είναι έτοιμος από τον Μάρτιο και το είχε πει κ ο ίδιος ο Καρράς αυτό.. Τι σκατά;;stelios έγραψε:Μου φαίνεται δεν τραβάει ο Φοίβος και στρέφονται όλοι αλλού.
I like people too much or not at all.