Έλλη Κοκκίνου
- fylakas_aggelos
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Ax υπέροχα τα λατρεμένα μας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!stelios έγραψε:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδάει στο Summer Music Festival του McArthurGlen

Απόλαυσε δωρεάν τη συναυλία της
H αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδάει στην πρώτη συναυλία του Summer Music Festival. Τη σκυτάλη παίρνει τώρα η Έλλη Κοκκίνου η οποία θα ανέβει στη σκηνή του McArthurGlen στις 12 Ιουλίου στις 20:00 για τη δεύτερη συναυλία του φεστιβάλ.
Άρπαξε την ευκαιρία για να κάνεις τις αγορές σου στα αγαπημένα designer brands 35-70% πιο φθηνά, και να γεμίσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου με τις πιο επώνυμες και stylish επιλογές του καλοκαιριού.
Η είσοδος θα είναι φυσικά ελεύθερη και το parking είναι δωρεάν.
http://www.missbloom.gr/living/going-ou ... ticle.aspx

Απόλαυσε δωρεάν τη συναυλία της
H αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδάει στην πρώτη συναυλία του Summer Music Festival. Τη σκυτάλη παίρνει τώρα η Έλλη Κοκκίνου η οποία θα ανέβει στη σκηνή του McArthurGlen στις 12 Ιουλίου στις 20:00 για τη δεύτερη συναυλία του φεστιβάλ.
Άρπαξε την ευκαιρία για να κάνεις τις αγορές σου στα αγαπημένα designer brands 35-70% πιο φθηνά, και να γεμίσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου με τις πιο επώνυμες και stylish επιλογές του καλοκαιριού.
Η είσοδος θα είναι φυσικά ελεύθερη και το parking είναι δωρεάν.
http://www.missbloom.gr/living/going-ou ... ticle.aspx
I like people too much or not at all.
ela mori tora mia xara perasame stin kokkinou

Krouela agapes mou, Krouela
tha vreis kapion san ton Mpogri kai tha me afiseis 

Παρε ανασα και παμε...
kai tha mou tragoudisis to ti tou exeis vri 

Krouela agapes mou, Krouela
- fylakas_aggelos
Τη λατρεύω απίστευτα,αλλά επειδή βλέπω να φθείρεται,καλύτερα να φύγει από το Φοίβο.Θέλω να απέχει 1-2 χρόνια και μετά να κάνει δυναμικό comeback σε νέα εταιρεία (πχ Minos) με νέους συνθέτες και καλά λαϊκά κομμάτια!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Το αφήνω στη φαντασία σου μωρό μου...Krouela έγραψε:afti ine i elli i esy ?

Έχω αναρτήσει πάντως φώτο μου στο στέκι του Ρέμου. Ψάξε, δες και κρίνε!Krouela έγραψε:![]()
![]()
![]()

Αν κάνει αποχή 1-2 χρόνια θα χαθεί εντελώς και δεν νομίζω να καταφέρει να επιστρέψει ποτέ.fylakas_aggelos έγραψε:Τη λατρεύω απίστευτα,αλλά επειδή βλέπω να φθείρεται,καλύτερα να φύγει από το Φοίβο.Θέλω να απέχει 1-2 χρόνια και μετά να κάνει δυναμικό comeback σε νέα εταιρεία (πχ Minos) με νέους συνθέτες και καλά λαϊκά κομμάτια!
I like people too much or not at all.
Δυστυχώς...stelios έγραψε:Αν κάνει αποχή 1-2 χρόνια θα χαθεί εντελώς και δεν νομίζω να καταφέρει να επιστρέψει ποτέ.fylakas_aggelos έγραψε:Τη λατρεύω απίστευτα,αλλά επειδή βλέπω να φθείρεται,καλύτερα να φύγει από το Φοίβο.Θέλω να απέχει 1-2 χρόνια και μετά να κάνει δυναμικό comeback σε νέα εταιρεία (πχ Minos) με νέους συνθέτες και καλά λαϊκά κομμάτια!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη