Σε δουλειά να βρισκόμαστε μωρέ..Αλλιως δεν παλεύεται η κατάστασηKrouela έγραψε:kala afto o tsalikis den kourastike na vgazi tragoudia kathe 3 ke ligo ?
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
-
Slim_Shady
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
αφού κάνει επιτυχία, βγάζει συνεχώς
Nothing lasts forever but the earth and sky
Το θέμα είναι ότι αφού βγάζει τα τραγούδια αυτά, μετά κυκλοφορεί ένα δίσκο με αυτά και 1-2 καινούρια, τα οποία θάβει αφού ένα μήνα μετά βγάζει ολοκαίρνουριο τραγούδι! 
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
o diskos kykloforise pote episima i mono me efimerida ? 
Krouela agapes mou, Krouela
Krouela έγραψε:o diskos kykloforise pote episima i mono me efimerida ?
Νομίζω κυκλοφόρησε και επίσημα. Του έχουν κάνει και απονομή Πλατινένιου δίσκου!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Krouela έγραψε:o diskos kykloforise pote episima i mono me efimerida ?
Krouela agapes mou, Krouela
πάντως τα τραγούδια του στο youtube έχουν κάτι εκατομμύρια 
Nothing lasts forever but the earth and sky
Παίζει και ακούγεται πολύ. Μη πω ότι ακούγεται περισσότερο τώρα παρά όταν έλεγε "κανονικά" τραγούδια παλιά
Και μετά καλά κάνει και βγάζει συνέχεια τραγούδια. Σαν τους άλλους με ένα ντιτζιταλ σινγκλ κάθε 6-7 μήνες;
Και μετά καλά κάνει και βγάζει συνέχεια τραγούδια. Σαν τους άλλους με ένα ντιτζιταλ σινγκλ κάθε 6-7 μήνες;
-
Slim_Shady
+1Nick_Man έγραψε:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Βασιζεται σε τραγουδια σκυλαδικα και καγκουρικα, μιας κ αυτα "ακουγονται" τον τελευταιο χρονο. Του εκατσε καλα, απο το να ειναι στην αφανεια. Καλα κανει θα μου πειτε..
Krouela έγραψε:Entek έγραψε:Krouela έγραψε:o diskos kykloforise pote episima i mono me efimerida ?
![]()
Παρε ανασα και παμε...
-
MusicLover
Καημένη Sonique πως ξέπεσες έτσι 
-
minerboh
Κάνε μου τη χάρη Αντι!antidoto έγραψε:friktoMusicLover έγραψε:
an kai aftos ine
Μπροστά στο μανάρι, τι μπρίκια να κολλήσει αυτό το πακιακιό?
Ούτε εμένα με ενθουσιάζει! 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Chronisgreek
Stavento - "Στην Άκρη Του Κόσμου" (feat.Έλενα Παπαρίζου) - Νέο τραγούδι! + NEO ALBUM
- Ένα CD με τις 19 μεγαλύτερες επιτυχίες του δημοφιλούς συγκροτήματος με την Έλενα Παπαρίζου, τον Δήμο Αναστασιάδη, την Ήβη Αδάμου και την Πάολα- Μην χάσετε τα αγαπημένα Hits του καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και οι Stavento σε πάνε … «Στην άκρη του κόσμου». Το νέο καλοκαιρινό cd του πιο δημοφιλούς hip hop συγκροτήματος με νέες και παλιές καυτές επιτυχίες, που δεν πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη. Κομμάτια όπως : “Πηδάω Τα Κύματα” με τους Stavento και την Πάολα, “Να Σου Τραγουδώ” με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου, “Βουτιά Στο Κενό” με τους Stavento και τον Δήμο Αναστασιάδη, “Στην Άκρη Του Κόσμου” με τους Stavento και την Έλενα Παπαρίζου, “Άστραψα Και Βρόντηξα” και πολλά ακόμη προσφέρονται αυτήν την Κυριακή σε ένα cd αποκλειστικά στους αναγνώστες του Θέματος.
Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το πιο καλοκαιρινό cd με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Stavento, που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία!

http://www.protothema.gr/article/296975 ... ou-kosmou/
- Ένα CD με τις 19 μεγαλύτερες επιτυχίες του δημοφιλούς συγκροτήματος με την Έλενα Παπαρίζου, τον Δήμο Αναστασιάδη, την Ήβη Αδάμου και την Πάολα- Μην χάσετε τα αγαπημένα Hits του καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και οι Stavento σε πάνε … «Στην άκρη του κόσμου». Το νέο καλοκαιρινό cd του πιο δημοφιλούς hip hop συγκροτήματος με νέες και παλιές καυτές επιτυχίες, που δεν πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη. Κομμάτια όπως : “Πηδάω Τα Κύματα” με τους Stavento και την Πάολα, “Να Σου Τραγουδώ” με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου, “Βουτιά Στο Κενό” με τους Stavento και τον Δήμο Αναστασιάδη, “Στην Άκρη Του Κόσμου” με τους Stavento και την Έλενα Παπαρίζου, “Άστραψα Και Βρόντηξα” και πολλά ακόμη προσφέρονται αυτήν την Κυριακή σε ένα cd αποκλειστικά στους αναγνώστες του Θέματος.
Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το πιο καλοκαιρινό cd με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Stavento, που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία!

http://www.protothema.gr/article/296975 ... ou-kosmou/
-
Chronisgreek
GT TI EXEI?
O TITLOS M 8UMIZEI AYTO APO ELENA:
O TITLOS M 8UMIZEI AYTO APO ELENA: