Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

yakinthos έγραψε:Για μένα ο Σόιμπλε είναι αντιπαθέστατος, όμως το ρατσιστικό αστείο του Ρέμου είναι ακόμα πιο αντιπαθές. Υπάρχουν κι άνθρωποι με προβλήματα κίνησης που ακούνε και θλίβονται.
Η πλάκα είναι ότι για άλλου είδους ρατσιστικά σχόλια καλλιτεχνών (ομοφυλοφιλία, ξένοι, θρησκεία) πολλοί επαναστατούν και εξοργίζονται, αλλά για ρατσιστικά σχόλια που δεν τους αφορούν, όπως τα κινητικά, ούτε τους νοιάζει.
Αυτά προς σκέψη...

Είναι σαν τους δεκάδες φιλόζωους, που το συναίσθημά τους αφορά τις γάτες και τους σκύλους. Μόνο που ζώα δεν είναι μόνο αυτά, είναι και όλα όσα τρώμε κάθε μέρα.
+1 alla ti tha kanoume tora? to eipe. lathos tou. :thumbdown:
Παρε ανασα και παμε...
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Nα πω και εγω τη γνώμη μου...Τον Σόιμπλε ΔΕΝ το λυπάμαι. Λυπάμαι τους συνανθρώπους μου που υποφέρουν απο τα ίδια προβλήματα και δεν χαίρουν τις ίδιες υπηρεσίες φροντίδας και εξυπηρέτησης που απολαμβάνει αυτός εξαιτίας της πολιτικής λιτότητας που έχει επιβάλει ο ίδιος. Αν τύχει και χρειαστεί τις υπηρεσίες μου, εννοείται οτι θα τις δώσω, 1ον, γιατί είμαι άνθρωπος (σε πλήρη αντίθεση με αυτόν) και 2ον , γιατί έχω δώσει εναν όρκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι τρέφω κάτι πέρα απο αντιπάθεια για αυτόν και τη πολιτική που υπηρετεί (το χρήμα).
Τώρα, ο Ρέμος και οι προσπάθειές του να μας αποδείξει το αντριλίκι του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

minerboh έγραψε:Nα πω και εγω τη γνώμη μου...Τον Σόιμπλε ΔΕΝ το λυπάμαι. Λυπάμαι τους συνανθρώπους μου που υποφέρουν απο τα ίδια προβλήματα και δεν χαίρουν τις ίδιες υπηρεσίες φροντίδας και εξυπηρέτησης που απολαμβάνει αυτός εξαιτίας της πολιτικής λιτότητας που έχει επιβάλει ο ίδιος. Αν τύχει και χρειαστεί τις υπηρεσίες μου, εννοείται οτι θα τις δώσω, 1ον, γιατί είμαι άνθρωπος (σε πλήρη αντίθεση με αυτόν) και 2ον , γιατί έχω δώσει εναν όρκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι τρέφω κάτι πέρα απο αντιπάθεια για αυτόν και τη πολιτική που υπηρετεί (το χρήμα).
Τώρα, ο Ρέμος και οι προσπάθειές του να μας αποδείξει το αντριλίκι του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Πολύ σωστά το είπες!! :thumbup:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
minerboh

Manolis8888 έγραψε:Εικόνα
Εικόνα
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Antonis Remos ‏@antonisremos09
Χαιρε μεγαλε αρτεμη Ματσα " οι γερρρρμανοι ειναι φίλοι μας "ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!
I like people too much or not at all.
antidoto

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Παρε ανασα και παμε...
stelios

@antonisremos09 Από το γελοίο το κοινό σου, ΝΑΙ είναι πολύ πιο φίλοι μας....

@antonisremos09 Κλασικό δείγμα βλαχιάς και αμορφωσιάς τα πέρι Πού....η Σόιμπλε...Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση...

κακώς το συνεχίζεις Αντώνη. :give_rose:
stelios

Αντώνης Ρέμος – η απάντηση: Το χιούμορ του για την αναπηρία είναι του μέσου Έλληνα!
Εικόνα
Ο Αντώνης Ρέμος ύστερα από την αντίδραση των media και του ευρύτατου κοινού, μίλησε για την πρόκληση που θεωρήθηκε το χύσιμο σαμπάνιας, η υπερβολικά χλιδάτη του συναυλία στη Μύκονο και η φράση του «θα σηκωθεί ο π@ύστης Σόιμπλε».

Οι απαντήσεις του, δόθηκαν στον ρεπόρτερ του Star Νίκο Τσιλιπουνιδάκη –μεγάλη του μαγκιά- και θα προβληθεί στο κεντρικό δελτίο του σταθμού. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο λαϊκός τραγουδιστής πολύ αγαπημένος σε σεΐχηδες, βαθύπλουτους και άλλους λαϊκούς είπε:
«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες, και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι, εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ για όλα τα άλλα, το κάνουν, όλοι οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι δουλειά μου να απολογηθώ. Όσο αφορά το χιούμορ που έκανα για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανία, είναι χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα. Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδρούμε στην σκληρή σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε».

Με τις παρέες του των σεϊχηδων και των βαθύπλουτων ο λαϊκός κ. Ρεμος φαίνεται ξέχασε πως το χιούμορ του μέσου Έλληνα, είναι σουρεαλιστικό, εύστοχο, αυτοσαρκαστικό και δεν αφόρα σε σωματικές αναπηρίες, σεξουαλικές προτιμήσεις και σεξισμός –«κουφάλα» άλλωστε αποκαλούσε την Μερκελ. Επίσης το σε ποιο κοινό επιλέγεις να εμφανίζεσαι δεν θα απολογηθεί το κοινό, αλλά εσύ ο καλλιτέχνης, αν και ο κ. Ρεμος αυτοπεριορίζεται, από ότι διαβάζουμε μόνο στο ρόλο του διασκεδαστή. Και αυτό άλλωστε επιλογή του είναι…
Α. Τ.

http://newpost.gr/post/255758/antwnhs-r ... zY.twitter
stelios

Ο Τσιλιπουνιδάκης έχει αναλάβει την υπεράσπιση επειδή του έκανε δηλώσεις. :hysterical:

Nikos Tsili ‏@Nikos_Tsili
Εσύ σίγουρα έχεις γερμανικό διαβατήριο η είσαι κολλητός της λουγκρας που μισεί τον Ρεμο. Ελεος.

όντως έλεος. :help:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Απαράδεκτος
Καλύτερα να μασάει πατατάκια παρά να μιλάει. Ας του πουν από την εταιρεία του να τραγουδάει και να μη μιλάει

Για να δούμε, εδώ θα επέμβει ο Μωραϊτης να κάνει κήρυγμα ή δεν τον παίρνει; :fan:
antidoto

eleos :thumbdown:
Παρε ανασα και παμε...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

stelios έγραψε:κακώς το συνεχίζεις Αντώνη. :give_rose:

:read: :read: :read:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Σιγα μη τα ειπε αυτα ο Ρεμος, μονταζ θα ειναι αφου αυτος δεν ειναι δηθεν χριστιανος και εχει τατουαζ με την παναγια... ! :fryingpan:
Αποδειξεις εκοψαν αυτη την φορα??
antidoto

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...

Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ
ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. :-P

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ψ...ΛΑΡΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ - ΑΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ! :thumbup:

ΥΓ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ! ΖΕΙ? ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ? ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ
ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! :surprised:
(ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ 500ΕΥΡΩ)
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

billakos24 έγραψε:
ΥΓ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ! ΖΕΙ? ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ? ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ
ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! :surprised:
(ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ 500ΕΥΡΩ)
Σήμερα εντελώς τυχαία έχει εξαφανιστεί από facebook και twitter. :whistle:
Πάντως μία η συνεργασία του Αντώνη με Βίσση-Καρβέλα και τώρα αυτό δεν βλέπω να του ξαναγράφει στίχους. :fan:
Πόσα χτυπήματα ν' αντέξει και αυτός ο Μωραίτης.Άδικη ζωή. :lol:
minerboh

O Mωραίτης να κάνει κλύσμα με ξύδι ΤΟΠ.
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Λίγο άσχημο το σχόλιο αυτό. Γενικά ο Ρέμος τα κάνει κάτι τέτοια, κατώτερου επιπέδου. Τουλάχιστον βγάζει ακόμα καλά τραγούδια :fan:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

billakos24 έγραψε:ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...

Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
βεβαια και δεν διαφωνει με αυτο ο Ρεμος, αφου ειπε οτι πουστης ειναι ο Σοιμπλε οχι ο ιδιος... :fryingpan:
billakos24 έγραψε: Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Μα αυτο τον ετσουξε τον Ρεμο οταν ακουσε για δηθεν χριστιανους και μας δειχνει τωρα το ποσο αληθεια ειναι αυτο που ειπε ο Σφακιανακης.
Και να μην ελεγε αυτες τις μαλακιες που ειπε χθες ο Ρεμος και παλι δηθεν. Λες και δεν βλεπει τριγυρω του δηθεν χριστιανους να κανουν μεγαλους σταυρους.
Απάντηση