Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

minerboh έγραψε:O Mωραίτης να κάνει κλύσμα με ξύδι ΤΟΠ.
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Παρε ανασα και παμε...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

billakos24 έγραψε:ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...

Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ
ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. :-P

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ψ...ΛΑΡΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ - ΑΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ! :thumbup:

ΥΓ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ! ΖΕΙ? ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ? ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ
ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! :surprised:
(ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ 500ΕΥΡΩ)
Aκριβώς.Πάντως το προφίλ του Ρέμου σε συνεντεύξεις ήταν πάντα του χαβαλέ,μάγκα που μπορεί να πετάξει και καμιά χοντράδα πάνω στην πλάκα.
Απλώς τώρα ξέφυγε εντελώς. :10-pleko:
I like people too much or not at all.
stelios

Bild για Ρέμο: Ο τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε
Εικόνα
Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα

Με την φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου δίπλα στον υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, η γερμανική εφημερίδα «Bild» μιλά για ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για πλούσιους και διάσημους, εκεί όπου ο υπουργός χλευάστηκε με τον πιο... άγευστο τρόπο!

«Ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύασε τον Schäuble», γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο της η εφημερίδα. Μιλώντας για το νησί των Ανέμων που μαζεύει κάθε καλοκαίρι το jet - set, την ελιτ των Ελλήνων επωνύμων που έχουν πολλά χρήματα, ειρωνεύεται τη χλιδή του πάρτι που... απεικονίζει, όπως αναφέρει, τη δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ό,τι συνέβη εκείνη τη βραδιά είναι καταγεγραμμένο στο ρεπορτάζ. 1.500 επισκέπτες, οι σαμπάνιες με αριθμούς και κόστος (μέγιστη τιμή 25.000 ευρώ ανά φιάλη - 300 μπουκάλια) και τα λόγια του τραγουδιστή κατά γράμμα...

«Το εκτροχιασμένο πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του το 1990».

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. Αναφορά γίνεται και για όσα ειπώθηκαν για την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Τέλος, το δημοσίευμα καταλήγει χαρακτηρίζοντας την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας πιο δραματική από ποτέ.

http://www.protothema.gr/life-style/art ... n-soible-/
antidoto

e nai opou mporoun tha to armeksoun to prama. :thumbdown:
Παρε ανασα και παμε...
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Ναι θα μας κλάσουν μην πω τι :fan:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Περίμενε κανείς να μην υπάρχουν γερμανικά δημοσιεύματα?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Πω πω. Τώρα το είδα. Θλιβερή η συμπεριφορά του.
Αγαπώ πολλά τραγούδια του, με συγκινούν, και αυτό δεν έχει να κάνει με το τί είναι ο Ρέμος σαν άνθρωπος αλλά με το τί συγκινεί εμένα και τί μου αρέσει να ακούω.
Αλλά γενικά εκτιμώ τους ανθρώπους που, όση επιτυχία κι αν γνωρίσουν, διατηρούν πάντα μια ταπεινότητα. Αυτό ο Αντώ δεν φαίνεται να το έχει.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Stavros

afn έγραψε:Περίμενε κανείς να μην υπάρχουν γερμανικά δημοσιεύματα?
Εγώ :fan:
afn

happy_end έγραψε:Πω πω. Τώρα το είδα. Θλιβερή η συμπεριφορά του.
Αγαπώ πολλά τραγούδια του, με συγκινούν, και αυτό δεν έχει να κάνει με το τί είναι ο Ρέμος σαν άνθρωπος αλλά με το τί συγκινεί εμένα και τί μου αρέσει να ακούω.
Αλλά γενικά εκτιμώ τους ανθρώπους που, όση επιτυχία κι αν γνωρίσουν, διατηρούν πάντα μια ταπεινότητα. Αυτό ο Αντώ δεν φαίνεται να το έχει.
...πια... :neutral:
afn

Stavros έγραψε:
afn έγραψε:Περίμενε κανείς να μην υπάρχουν γερμανικά δημοσιεύματα?
Εγώ :fan:
:10-pleko: :10-pleko: :10-pleko:
antidoto

happy_end έγραψε: Αλλά γενικά εκτιμώ τους ανθρώπους που, όση επιτυχία κι αν γνωρίσουν, διατηρούν πάντα μια ταπεινότητα. Αυτό ο Αντώ δεν φαίνεται να το έχει.
+1
Παρε ανασα και παμε...
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

stelios έγραψε:Bild για Ρέμο: Ο τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε
Εικόνα
Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα

Με την φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου δίπλα στον υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, η γερμανική εφημερίδα «Bild» μιλά για ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για πλούσιους και διάσημους, εκεί όπου ο υπουργός χλευάστηκε με τον πιο... άγευστο τρόπο!

«Ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύασε τον Schäuble», γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο της η εφημερίδα. Μιλώντας για το νησί των Ανέμων που μαζεύει κάθε καλοκαίρι το jet - set, την ελιτ των Ελλήνων επωνύμων που έχουν πολλά χρήματα, ειρωνεύεται τη χλιδή του πάρτι που... απεικονίζει, όπως αναφέρει, τη δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ό,τι συνέβη εκείνη τη βραδιά είναι καταγεγραμμένο στο ρεπορτάζ. 1.500 επισκέπτες, οι σαμπάνιες με αριθμούς και κόστος (μέγιστη τιμή 25.000 ευρώ ανά φιάλη - 300 μπουκάλια) και τα λόγια του τραγουδιστή κατά γράμμα...

«Το εκτροχιασμένο πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του το 1990».

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. Αναφορά γίνεται και για όσα ειπώθηκαν για την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Τέλος, το δημοσίευμα καταλήγει χαρακτηρίζοντας την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας πιο δραματική από ποτέ.

http://www.protothema.gr/life-style/art ... n-soible-/
1) Ναι, το δημοσίευμα της γερμανοφυλλάδας περιμέναμε για να μάθουμε τα χάλια μας.
2) Ο Σόιμπλε άραγε ξέρει για το δράμα των δικών μας αναπήρων και ασθενών που δεν μπορούν ούτε να νοσηλευτούν σε ενα ασφαλές νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ούτε και να προμηθευτούν τα φάρμακά τους? Αυτό το σχόλιο για περι αναπηρίας και ευθιξίας.
3) Είναι γνωστό οτι στην Ελλάδα μια μεγάλη μερίδα (κυρίως μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικοί και μεγαλοτραγουδιστάδες) φοροδιαφεύγουν. Η ΜΕρκελεαινα όμως γιατί δεν σχολιάζει το γεγονός οτι αυτή η λεσβία αγγουρομύτα, η Λαγκαρντ δεν πληρώνει φόρους? Και ας μη θίξω το θέμα Στρος Καν.
afn

Αν ζούσαμε σε ένα δίκαιο κόσμο, όλα θα ήταν καλά...
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Ναι αλλά μη μου βγαίνουν και οι κωλογερμαναράδες να μας το παίζουν και θιγμένοι κιόλας.
Εντάξει ο Αντώνιο έχει το ακαταλόγιστο ( :fan: ) αλλά εντάξει τώρα, μη μου βγαίνουν και οι τοκογλύφοι να μου κάνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς.
Stavros

minerboh έγραψε:Ναι αλλά μη μου βγαίνουν και οι κωλογερμαναράδες να μας το παίζουν και θιγμένοι κιόλας.
Εντάξει ο Αντώνιο έχει το ακαταλόγιστο ( :fan: ) αλλά εντάξει τώρα, μη μου βγαίνουν και οι τοκογλύφοι να μου κάνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς.
:thumbup:
afn

Όλη αυτή η συζήτηση είναι λάθος! :thumbup:
stelios

Nikos Moraitis ‏@Nikosmoraitis
Κάποτε η ανθρωποφαγία γινόταν με μαχαιροπίρουνα, τώρα με retweet και like.

:fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

stelios έγραψε:Nikos Moraitis ‏@Nikosmoraitis
Κάποτε η ανθρωποφαγία γινόταν με μαχαιροπίρουνα, τώρα με retweet και like.

:fan:
Ζει τελικά. :fan:
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

Μεγάλο λάθος αυτά που είπε ο Ρέμος για Μέρκελ και ειδικά για Σοίμπλε. Ένας καλλιτέχνης καβαλάει το καλάμι όταν εκφέρει άποψη για τους πάντες και τα πάντα.
Απάντηση