Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
happy_end έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να μην της αναγνωρίσω είναι ότι έχει εξαιρετική σκηνική παρουσία. Ότι αυτό που κάνει το ΘΕΛΕΙ πάρα πολύ, το δουλεύει διαρκώς και το χαίρεται. Και ότι έχει μια εξαιρετική ομάδα από πίσω της. Το αν θα τη συζητάμε ακόμη σε κάποια χρόνια, θα δείξει. Ελπίζω να μην εγκλωβιστεί στην εικόνα της υγρής, λατίνας σεξοβόμβας που καίγεται πολύ, θέλει να σ' έχει μέσα της και θέλει να πας μαζί της μια νύχτα μόνο.
Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα τώρα...
Μιλάς για τη Φούρω?
Γιατί εγω βρε παιδάκι μου, όταν σκέφτομαι τη Φούρω, μου έρχεται η εικονιζόμενη στο μυαλό?
Αχ πήρα τη συλλογή Minos Summer 2013 No 2 από το Πρώτο Θέμα,και έχει από την λατρεμένη μου Ελένη,τα κομμάτια Sweetest Love & Ραντεβού Στην Παραλία.Μόνο 2 ευρώ,γιατί είναι και με την απλή έκδοση.Να την πάρετε όλοι,να μπει σε όλα τα σπίτια και τα αυτοκίνητα,η συλλογή και να ακούμε όλοι στο τέρμα τα κομμάτια της Ελένης!!!!!!!!!!!!!!!!!
fylakas_aggelos έγραψε:Αχ πήρα τη συλλογή Minos Summer 2013 No 2 από το Πρώτο Θέμα,και έχει από την λατρεμένη μου Ελένη,τα κομμάτια Sweetest Love & Ραντεβού Στην Παραλία.Μόνο 2 ευρώ,γιατί είναι και με την απλή έκδοση.Να την πάρετε όλοι,να μπει σε όλα τα σπίτια και τα αυτοκίνητα,η συλλογή και να ακούμε όλοι στο τέρμα τα κομμάτια της Ελένης!!!!!!!!!!!!!!!!!