Νομίζω πως δεν θα έχουμε τέτοιο θέμα.ADAM2 έγραψε:κοσμοσυρροή! τα ίδια και καλύτερα εύχομαι για το χειμώνα
Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
panosif έγραψε:Νομίζω πως δεν θα έχουμε τέτοιο θέμα.ADAM2 έγραψε:κοσμοσυρροή! τα ίδια και καλύτερα εύχομαι για το χειμώνα
Nothing lasts forever but the earth and sky
Είναι το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί στη συγκεκριμένη συνεργασία.ADAM2 έγραψε:panosif έγραψε:Νομίζω πως δεν θα έχουμε τέτοιο θέμα.ADAM2 έγραψε:κοσμοσυρροή! τα ίδια και καλύτερα εύχομαι για το χειμώνακαι ο χώρος ακόμη πιο μεγάλος φυσικά!
Και οι δύο έχουν αντέξει μόνοι τους σε δύσκολες περιόδους.Αν μαζί πατώσουν τότε τι να πω.
Το θέμα είναι πως θα χωρέσουν τόσα τραγούδια σε 3-4 ώρες.Ίδωμεν.
θα πρέπει να οργανώσουν πολύ καλά το πρόγραμμα φέτος
ας βγάλουν κάποια χιλιοειπωμένα και στο κοινό μέρος να κάνουν έξυπνες εναλλαγές
δεν έχω κι εγώ καμιά αμφιβολία για το αν θα το γεμίσουν πάντως
ας βγάλουν κάποια χιλιοειπωμένα και στο κοινό μέρος να κάνουν έξυπνες εναλλαγές
δεν έχω κι εγώ καμιά αμφιβολία για το αν θα το γεμίσουν πάντως
Nothing lasts forever but the earth and sky
Μπορεί να μην αρέσει το εγχείρημα... Δεν έχουν αρχίσει να το δουλεύουν ακόμα?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
To Aναπάντητα ακόμα δεν πρωοθήθηκε;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Το τελευταιο πραγμα που ανυπομονω να δω ειναι βιντεο κλιπ απο ρεμο.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Το Αναπάντητα σίγουρα θα ακουστεί στο μέλλον.
Πάντως και χωρίς clip το album πάει σφαίρα.
Καλά ναι αλλά ως εταιρεία θα έπρεπε να του κάνουν.Ειδικά αφού είναι μια τόσο επιτυχημένη κυκλοφορία.Μόνο κέρδος heaven;mad4music έγραψε:Το τελευταιο πραγμα που ανυπομονω να δω ειναι βιντεο κλιπ απο ρεμο.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
To Aναπάντητα ακόμα δεν πρωοθήθηκε;![]()
![]()
λες και θα παρουσιαζει κατι ανδιαφερον.
I like people too much or not at all.
Καλα το τι παει σφαιρα στα ελληνικα ραδιοφωνα αστο. και τα τραγουδια του σταν και της ντεμυ σκιζουν δε σημαινει αυτο κατι. οσο για τον ιδιο το ρεμο και το η αγαπη ερχεται στο τελος και τα χιλιομετρα ολα πχ πηγαν πολυ καλα οταν βγηκαν σε airplay αλλα τωρα πια δεν τα θυμαται και δεν τα ζηταει κανεις. ηταν αδιαφορα τραγουδακια της εποχης. το ιδιο θα ισχυσει για τα σαββατα και για το μπορει να βγω και για το η καρδια με παει εμενα. στηριζονται απο τα μεσα για μια εποχη και μετα χανονται δια παντως.panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Απάντησα στον Entek και ΜΟΝΟ.mad4music έγραψε:Καλα το τι παει σφαιρα στα ελληνικα ραδιοφωνα αστο. και τα τραγουδια του σταν και της ντεμυ σκιζουν δε σημαινει αυτο κατι. οσο για τον ιδιο το ρεμο και το η αγαπη ερχεται στο τελος και τα χιλιομετρα ολα πχ πηγαν πολυ καλα οταν βγηκαν σε airplay αλλα τωρα πια δεν τα θυμαται και δεν τα ζηταει κανεις. ηταν αδιαφορα τραγουδακια της εποχης. το ιδιο θα ισχυσει για τα σαββατα και για το μπορει να βγω και για το η καρδια με παει εμενα. στηριζονται απο τα μεσα για μια εποχη και μετα χανονται δια παντως.panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Δεν συνομιλώ με βλαμμένα.
το οτι οτι τραγουδι βγαζει ο ρεμος ας ειναι και αδιαφορο προωθειται πολυ ενω τραγουδια αλλων καλλιτεχνων που μπορει να ειναι το ιδιο καλα η και καλυτερα πολυ λιγοτερο δεν ειναι γεγονος? τραγουδια που οταν βγαινουν τα λιωνουν τα ραδιοφωνα και μετα ξεχνιουνται τελειως (με ελαχιστες εξαιρεσεις). το ιδιο συνεβαινε και με το ρουβα μεχρι πριν λιγο καιρο. πλυση εγκεφαλου.panosif έγραψε: Δεν ασχολούμαι με βλαμμένα.
Πόπη Τσαπανίδου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πρώτος καλεσμένος- έκπληξη στο «Live U»!

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, η Πόπη Τσαπανίδου θα πει την πρώτη της «καλημέρα» στους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Star.
Αν και το «Live U» θα ασχολείται με την επικαιρότητα και και τις πολιτικές εξελίξεις, «ωστόσο το τελευταίο ημίωρο της εκπομπής θα είναι πιο ανάλαφρο» λέει πηγή από το κανάλι στο Υupiii και προσθέτει: «Η Πόπη Τσαπανίδου δεν θα ασχοληθεί αμιγώς με το life style, αλλά με κάποια θέματά του, τα οποία αφορούν το ευρύ κοινό. Το σημαντικό όμως είναι οτι, εκτός από πολιτικούς καλεσμένους, θα έχει και κάποια μεγάλα ονόματα της showbiz».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, ο πρώτος της καλεσμένος για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι ο Αντώνης Ρέμος. Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή μετά την εμφάνισή του στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, τον περασμένο Ιούνιο.
http://www.yupiii.gr/gossip/c55345/Poph ... tos_k.html
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πρώτος καλεσμένος- έκπληξη στο «Live U»!

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, η Πόπη Τσαπανίδου θα πει την πρώτη της «καλημέρα» στους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Star.
Αν και το «Live U» θα ασχολείται με την επικαιρότητα και και τις πολιτικές εξελίξεις, «ωστόσο το τελευταίο ημίωρο της εκπομπής θα είναι πιο ανάλαφρο» λέει πηγή από το κανάλι στο Υupiii και προσθέτει: «Η Πόπη Τσαπανίδου δεν θα ασχοληθεί αμιγώς με το life style, αλλά με κάποια θέματά του, τα οποία αφορούν το ευρύ κοινό. Το σημαντικό όμως είναι οτι, εκτός από πολιτικούς καλεσμένους, θα έχει και κάποια μεγάλα ονόματα της showbiz».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, ο πρώτος της καλεσμένος για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι ο Αντώνης Ρέμος. Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή μετά την εμφάνισή του στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, τον περασμένο Ιούνιο.
http://www.yupiii.gr/gossip/c55345/Poph ... tos_k.html
panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Eυχαριστώ πανο μου. Κι εγώ συμφωνώ πως ο δίσκος σκίζει. Κατ' ακρίβειαν πιστεύω πως πρέπει να είναι και ο πιο εμπορικά επιτυχημένος δίσκος της χρονιάς!
Παρ' όλα αυτά θέλω τουλάχιστον κι άλλο 1 video από το δίσκο (ή το Αναπάντητα ή το Μην Ξαναρθείς ή το Μία Ή Καμία όλα θα γίνονταν super hits!!!) Φτάνει να μην κάνουν το H Kαρδιά Με Πηγαίνει Εμένα το οποίο αν και τραγουδάρα έχει ήδη ακουστεί πάρα πολύ...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Ικανό τον έχω να βγάλει αυτό όπως είχε κάνει το Είναι στιγμές όταν βγήκε το προηγούμενο album.Entek έγραψε:panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Eυχαριστώ πανο μου. Κι εγώ συμφωνώ πως ο δίσκος σκίζει. Κατ' ακρίβειαν πιστεύω πως πρέπει να είναι και ο πιο εμπορικά επιτυχημένος δίσκος της χρονιάς!
Παρ' όλα αυτά θέλω τουλάχιστον κι άλλο 1 video από το δίσκο (ή το Αναπάντητα ή το Μην Ξαναρθείς ή το Μία Ή Καμία όλα θα γίνονταν super hits!!!) Φτάνει να μην κάνουν το H Kαρδιά Με Πηγαίνει Εμένα το οποίο αν και τραγουδάρα έχει ήδη ακουστεί πάρα πολύ...
Συμφωνώ και με τις 3 υποψήφιες επιλογές που έβαλες για clip αλλά θα πρόσθετα και το Βρέξε ουρανέ εγωισμό.
Ωραία στιγμή!Πολύ αγαπημένο τραγούδι! 
-
MusicLover
Παιδιά το Μην ξαναρθείς πάει για επόμενο single σκίζει σε views και αρέσει τρελά. Κέντισε πάλι ο Σαμπάνης με τη Νίκη Παπαθεοχάρη...!panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
πανέμορφο κομμάτι! έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο εδώ και αρκετές μέρες

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.