Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tracklist:
1. τι να μας πεις
2. αγαπώ τα λάθος άτομα
3.περαστικά της
4. δυσκολε μου χαρακτήρα
5. παρακμή
6. μελαγχολική μου αγάπη
7.180 μοίρες
8. τραπουλόχαρτα
9.τι άλλο
10. κατεδαφίζεται
11. απουσιάζω
12. κάτι παραπάνω
Βασίλης Καρράς: "Tο λαϊκό τραγούδι μπορεί να έχει γίνει πιο light, αλλά…"
"Το λαϊκό τραγούδι μπορεί να έχει γίνει πιο light για να κρατάει τη νεολαία κοντά όσο μπορεί, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ" δήλωσε ο Βασίλης Καρράς στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον REAL FM. Ο τραγουδιστής με τις αμέτρητες λαϊκές επιτυχίες μιλώντας για την κρίση που έχει επηρεάσει τη διασκέδαση,τόνισε πως "η αγωνία μου είναι για τη νέα γενιά, καθώς εμείς περάσαμε όμορφα, πολύ όμορφα».
Ο Βασίλης Καρράς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον στιχουργό- συνθέτη, Φοίβο. "Εχει κάνει δική του γραμμή 23 χρόνια, ήταν μία επανάσταση στο ελληνικό τραγούδι. Πήρε ξένα στοιχεία και τα έφερε πάνω μας, τα έκανε λαϊκά και πέτυχε η συνταγή", δήλωσε ο ίδιος.
ntaxei o foibos mas apedeikse gia allh mia fora oti grafei panw ston kallitexnh...egrapse panw sto styl tou karra kati pou mou 8umizei ta palia tous albums,to album me pario k me boskopoulo.. welldone! ante me to kalo k antypa!
Chronisgreek έγραψε:ntaxei o foibos mas apedeikse gia allh mia fora oti grafei panw ston kallitexnh...egrapse panw sto styl tou karra kati pou mou 8umizei ta palia tous albums,to album me pario k me boskopoulo.. welldone! ante me to kalo k antypa!
Για το Επιστρέφω, το δέχομαι. Το Τηλεφώνησέ Μου, ούτε που καν το πλησιάζει!