Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Φοίβος έχει οικονομικά προβλήματα,δεν μπορεί πλέον να κάνει ολόκληρους δίσκους,Εξάλλου δεν αξίζει να δώσει τόσα χρήματα για κάτι που δεν θα ανταποκριθεί ο κόσμος.Ποιος θα πάει στα δισκοπωλεία να αγοράσει Κοκκίνου?Ακόμα και από εφημερίδα να το βγάλει,δεν έχει νόημα,γιατί δεν θα έχει πολύ κέρδος.Αν πάρει 50.000 ευρώ ενώ ο ίδιος έχει δώσει 40.000, δεν είναι πολλά.Είναι ρίσκο να βγει ένα cd.Επιπλέον η Έλλη δεν έχει τόση πέραση πλέον,δεν κάνει αίσθηση,ενώ ο Καρράς (αν κυκλοφορήσει) θα κάνει πωλήσεις!
fylakas_aggelos έγραψε:Ο Φοίβος έχει οικονομικά προβλήματα,δεν μπορεί πλέον να κάνει ολόκληρους δίσκους,Εξάλλου δεν αξίζει να δώσει τόσα χρήματα για κάτι που δεν θα ανταποκριθεί ο κόσμος.Ποιος θα πάει στα δισκοπωλεία να αγοράσει Κοκκίνου?Ακόμα και από εφημερίδα να το βγάλει,δεν έχει νόημα,γιατί δεν θα έχει πολύ κέρδος.Αν πάρει 50.000 ευρώ ενώ ο ίδιος έχει δώσει 40.000, δεν είναι πολλά.Είναι ρίσκο να βγει ένα cd.Επιπλέον η Έλλη δεν έχει τόση πέραση πλέον,δεν κάνει αίσθηση,ενώ ο Καρράς (αν κυκλοφορήσει) θα κάνει πωλήσεις!
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Μια χαρά διακοπές πήγε με την οικογένειά του. Κάποιος που έχει τέτοιου είδους προβλήματα, δεν κάνει διακοπές. Για το άλλο που λες όμως συμφωνώ γιατί έχει μια λογική!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minerboh την Τετ Αύγ 28, 2013 9:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν λέω οικονομικά προβλήματα δεν εννοώ να φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πάει διακοπές.Αλλά δύσκολα θα αναλάβει παραγωγές,θα μειώσει τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται και θα μειώσει και τους δίσκους.
Δε ξέρω Φύλακα. Εγω ξέρω οτι όποιος έχει οικονομικά προβλήματα, κοιτάει να εξοικονομήσει ρευστό για να πληρώσει τις άμεσες του υποχρεώσεις όπως το χαράτσι και την εφορία. Οι διακοπές δεν βρίσκονται ουτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού του!
To σίγουρο είναι ότι ο Φοίβος της έχει υποσχεθεί πράγματα πολλές φορές και δεν τα έχει πραγματοποιήσει.Εδώ ένα νέο κομμάτι θα κυκλοφορήσει και δεν ξέρει ούτε η ίδια αν το έχει ηχογραφήσει.Πότε λέει,ότι ηχογραφούν ένα νέο κομμάτι αυτό τον καιρό,και πότε ότι θα μπουν στο στούντιο από το Σεπτέμβριο.Αν είναι να μην ξέρει ούτε η ίδια τι λέει, καλύτερα να μη μιλάει,και να λέει ότι απλά κάτι ετοιμάζει με το Φοίβο,σιγά σιγά.Το καλό βέβαια είναι ότι δεν τη βλέπω να νοιάζεται για νέο κομμάτι,χαίρεται τον έρωτά της....
Όταν θα ξεκινήσει ο γαστρεντερικός της εγκέφαλος να στέλνει μηνύματα τότε θα της πω εγω που θα πάνε οι έρωτες. Και με τις εμφανίσεις της δεν θα τραβήξει πολύ αν δεν έχει νέο υλικό για να παρουσιάσει.
Τη βλέπω και αυτή να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
fylakas_aggelos έγραψε:Όταν λέω οικονομικά προβλήματα δεν εννοώ να φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πάει διακοπές.Αλλά δύσκολα θα αναλάβει παραγωγές,θα μειώσει τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται και θα μειώσει και τους δίσκους.
ποσα εβγαλε απο την συναυλια για τα 20 χρονια?
αντι να δωσει εστω ενα μικρο ποσο για φιλανθρωπικο σκοπο..