Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι στο MAD North Stage Festival στην 78η ΔΕΘ!

Μπουκώσαμε Αργυρό. Σε όλα τα περιοδικά, σε όλες τις εκπομπές, σε όλα τα ραδιόφωνα. Μαϊντανός!
Μαϊντανος είναι στην περίπτωση που του γίνεται ηθελημένα του υπερπροβολή. Πχ ο Σάκης που τα κάνει όλα και δεν σταματά λεπτό. Ο Αργυρός απλά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και τον κυνηγούν.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Ναι, άλλου είδους μαϊντανός ο Ρουβάς. Αλλά και ο Αργυρός θα μπορούσε να αρνηθεί και καμιά συνέντευξη...αυτό λέω.Entek έγραψε:Μαϊντανος είναι στην περίπτωση που του γίνεται ηθελημένα του υπερπροβολή. Πχ ο Σάκης που τα κάνει όλα και δεν σταματά λεπτό. Ο Αργυρός απλά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και τον κυνηγούν.

Έκανε το μπαμ βρε παιδιά ο Αργυρός φέτος.Λογικό να παίζει παντού.Γίνεται με τους περισσότερους που ξεχωρίζουν αυτό.Δεν τον θεωρώ μαιντανό ακόμα.
I like people too much or not at all.
Θέλει λιγουλάκι ψωμί ακόμη για να γίνει ντίβος κι αυτός...Nick_Man έγραψε:Ναι, άλλου είδους μαϊντανός ο Ρουβάς. Αλλά και ο Αργυρός θα μπορούσε να αρνηθεί και καμιά συνέντευξη...αυτό λέω.Entek έγραψε:Μαϊντανος είναι στην περίπτωση που του γίνεται ηθελημένα του υπερπροβολή. Πχ ο Σάκης που τα κάνει όλα και δεν σταματά λεπτό. Ο Αργυρός απλά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και τον κυνηγούν.
Δεν τον παίρνει από τώρα να αρχίσει τις αρνήσεις και να χαλάσει το image του.
Έχει προσπαθήσει τόσο για να το φτιάξει.
Στον τρίτο δίσκο, πιθανόν να αρχίσει να βάζει τους δικούς του όρους...

Life is a RollerCoaster...
stelios έγραψε:Έκανε το μπαμ βρε παιδιά ο Αργυρός φέτος.Λογικό να παίζει παντού.Γίνεται με τους περισσότερους που ξεχωρίζουν αυτό.Δεν τον θεωρώ μαιντανό ακόμα.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Δεν ξέρω ρε παιδιά. Συμπαθέστατος είναι, τα τραγούδια του μ'αρέσουν αλλά πιστέυω ότι το παρακάνανε. Σε όλες τις εκπομπές σε όλα τα περιοδικά παντού. Εμένα με κούρασε.
Δεν θα ήταν ντίβα το να πει ρε παιδιά έδωσα 5 συνεντεύξεις τον τελευταίο μήνα, ας το κάνουμε λίγο αργότερα.
Δεν θα ήταν ντίβα το να πει ρε παιδιά έδωσα 5 συνεντεύξεις τον τελευταίο μήνα, ας το κάνουμε λίγο αργότερα.

Nαι αλλά δεν φταίει αυτός. Όπως πολύ σωστά το έθεσε η ΜΑΓΔΑ δεν τον παίρνει να αρνήτε τίποτα ακόμα.Nick_Man έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά. Συμπαθέστατος είναι, τα τραγούδια του μ'αρέσουν αλλά πιστέυω ότι το παρακάνανε. Σε όλες τις εκπομπές σε όλα τα περιοδικά παντού. Εμένα με κούρασε.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Η αποψινή συναυλία του Κωνσταντίνου ΑΡΓΥΡΟΥ στο MAD NORTH STAGE FESTIVAL σε Live Streaming
http://www.youtube.com/watch?v=CszBT4KEWHI
http://www.youtube.com/watch?v=CszBT4KEWHI
- fylakas_aggelos
Είναι γνωστή η κοπέλα που εμφανίζεται στην αρχή?Καλή φωνή έχει τελικά ο Κωνσταντίνος!!!!!Στο μαγαζί δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά με την δυνατή ένταση κλπ,αλλά εδώ που το video έχει καθαρό ήχο φαίνεται να τραγουδάει όπως ακριβώς στο cd!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Το αφαίρεσαν το βίντεο. Τι έγινε βγάζει νέο κομμάτι;; Κιόλας;;; Τώρα δε βγήκε υποτίθεται 3ο σινγκλ το "Μια νύχτα κόλαση" του Θεοφάνους;;;; 

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.