Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Τρίτο single ήταν το Θα σ' εκδικηθώ.Δεν βγήκε άλλο.
Βιάστηκαν να προχωρήσουν σε νέο τραγούδι.
επεξεργασμένο;ADAM2 έγραψε:άκυρο![]()

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Τον ρώτησαν ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει sex.Έχει κάνει έρωτα στο μπαλκόνι στο σπίτι του στην Λευκάδα.deba έγραψε:επεξεργασμένο;ADAM2 έγραψε:άκυρο![]()
Προφανώς με κοπέλα και όχι με την γλάστρα.

Η ακριβής δήλωσή του.«Έχω κάνει έρωτα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου στη Λευκάδα, που γύρω γύρω δεν το βλέπει ο κόσμος, γιατί έχει δέντρα».
I like people too much or not at all.
και προφανώς η βεράντα το μόνο που είχε επάνω ήταν μία γλάστρα
έλεος που μπήκε τίτλος

έλεος που μπήκε τίτλος

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο πριν βγει στη σκηνή για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ........ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ - ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ /
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Παρ Σεπ 13, 2013 10:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο ίδιος είπε πρόσφατα για το Μια νύχτα κόλαση σε συνέντευξή του.panosif έγραψε:Τρίτο single ήταν το Θα σ' εκδικηθώ.Δεν βγήκε άλλο.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Πάντως είναι απίστευτο πως έγινε πρώτο όνομα και κράτησε μαγαζί τόσους μήνες μόνο με 2 σινγκλς 

Γενικά το Ποσειδώνιο είναι ο τόπος κατασκευής των επόμενων μεγάλων λαϊκών ονομάτων!Nick_Man έγραψε:Πάντως είναι απίστευτο πως έγινε πρώτο όνομα και κράτησε μαγαζί τόσους μήνες μόνο με 2 σινγκλς

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Γιατί δεν συνεχίζει με τον Θεοφάνους;Αφού πήγε καλά η συνεργασία από άποψη αποδοχής και δεν έχει ακουστεί κάτι για τσακωμό;
I like people too much or not at all.
-
Έλα ντε... Εγώ με Θεοφάνους ήθελα να συνεχίσει, με τον Παπαδόπουλο θα είναι σαν να ακούω το Βέρτη, τον Κουρκούλη και τον Καραφώτη μαζί.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Νομίζω θέλει γρήγορα σουξέ απλά!stelios έγραψε:Γιατί δεν συνεχίζει με τον Θεοφάνους;Αφού πήγε καλά η συνεργασία από άποψη αποδοχής και δεν έχει ακουστεί κάτι για τσακωμό;
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
enw me 8eofanous san na akous remo..MusicLover έγραψε:Έλα ντε... Εγώ με Θεοφάνους ήθελα να συνεχίσει, με τον Παπαδόπουλο θα είναι σαν να ακούω το Βέρτη, τον Κουρκούλη και τον Καραφώτη μαζί.
mporei na mhn h8ele allo o 8eofanous..apla