Αγγελική Ηλιάδη
Re: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ [Songs and more]...
Βρε τι κόλλημα είναι αυτό με τις ηλικίες! 36 είναι...δεν είναι και 86....!fylakas_aggelos έγραψε:Και γεννημένη σήμερα,πριν από 36 χρόνια παρακαλώ!!!!!!!!!!!!Giotis έγραψε:Γεννημένη ηθοποιός η Αγγελική.![]()
Πως δηλαδή μοιάζει μια 36άρα σήμερα? Μοιάζει λιγότερο νέα και όμορφη από την Ηλιάδη...?
Γιατί το λες σαν να είναι φαινόμενο στα 36 της!!!
άλλες 40ρες πάντως δείχνουν αν όχι περισσότερο, το ίδιο ωραίες με την Ηλιάδη 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Όλες οι γυναίκες είναι ωραίες και μέχρι τα 50! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Περιοδικό You.

Αγγελική Ηλιάδη
Σε συναντάμε στις πρόβες στο Βοτανικό μαζί με τον Αντύπα και τον Νίκο Κουρκούλη. Πες μου δύο λόγια γι’ αυτή την συνεργασία.
Καταρχάς και με τον Αντύπα και με τον Νίκο έχουμε συνεργαστεί ξανά κι έχουμε περάσει υπέροχα και με τους δύο, οπότε δεν είναι κάτι καινούριο. Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση και μία πολύ καλή χημεία. Ο Νίκος έχει αυτό το τρελό κι απίστευτο χιούμορ. Ο Αντύπας, επίσης, είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευχάριστος, ωστόσο αν δεν τον γνωρίσεις, δεν το καταλαβαίνεις, αλλά νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο στην παρέα. Έχουμε δέσει.
Είναι βασικό το γεγονός ότι περνάτε καλά και το ότι είστε δεμένοι, για να βγει και προς τα έξω στον κόσμο;
Εννοείται! Είναι βασική προϋπόθεση και νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο σε μία συνεργασία κι ένα πρόγραμμα. Όλη αυτή η καλή διάθεση κι αυτή η χημεία μεταξύ μας βγαίνει προς τα έξω.
Ποια ήταν η αφορμή για το χιουμοριστικό video που μας παρουσιάσατε;
Έχει να κάνει πιο πολύ με ένα κομμάτι που έχουμε φτιάξει για το όταν είμαστε και οι τρεις μας πάνω στη σκηνή. Εγώ προσωπικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Νίκο, γιατί ήταν δική του ιδέα και ο Νίκος γενικά το έχει σ’ αυτό. Μετά από αυτό το video, το συζητήσαμε κιόλας μήπως πρέπει να ασχοληθούμε και με την υποκριτική, γιατί το έχουμε. (γέλια) Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ ωραίο.

Εσύ τι μας έχεις ετοιμάσει εδώ στο Βοτανικό; Πως θα είναι το πρόγραμμά σου;
Το πρόγραμμά μου θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Πάντα περιλαμβάνω τα πάντα στο πρόγραμμά μου και δικά μου τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος με τα χρόνια και συναδέλφων που έχω αγαπήσει κι εγώ κι ο κόσμος. Προσπαθώ να έχω και να δώσω τα πάντα στον κόσμο.
Είναι μια σεζόν πολύ καλή για σένα, μιας και σταμάτησες για πολύ μικρό χρονικό διάστημα για ξεκούραση. Αισθάνεσαι τυχερή σε μία περίοδο αρκετά δύσκολη για την χώρα μας;
Σαφώς και δεν είναι μόνο η δική μας δουλειά, αλλά είναι όλη η κατάσταση δύσκολη. Οπότε λέω δόξα τω θεώ που υπάρχει δουλειά. Βεβαίως και αυτό θέλει πάρα πολύ προσπάθεια και μία καλή διάθεση από όλους μας, ώστε να μπορεί ο κόσμος να έρχεται. Η διασκέδαση πια δεν πρέπει να είναι ένα είδος πολυτελείας, πρέπει να είναι προσιτή για όλο τον κόσμο.
Πόσο σε αγχώνει αυτή η κατάσταση που επικρατεί, μιας και είσαι μαμά και πως φαντάζεσαι το μέλλον του;
Ευελπιστώ, όπως κάθε γονιός, πως όταν τα παιδιά μας μεγαλώσουν θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Εμείς το παλεύουμε, κάνουμε υπομονή και προσπαθώ και το λέω πάντα αυτό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί πραγματικά είναι δύσκολη η κατάσταση στη χώρα μας. και ίσως να περάσει ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να επανέλθει.
Δισκογραφικά σε τι φάση σε συναντάμε;
Ετοιμάζουμε με την Platinum μια καινούρια ολοκληρωμένη δουλειά. Είμαστε στο studio, έχουμε ετοιμάσει κάποια τραγούδια. Ακούμε ακόμα, διαλέγουμε, αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί έχω ήδη κάποια πολύ όμορφα τραγούδια στα χέρια μου και ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η διαδικασία που μου είναι πάρα πολύ ευχάριστη. Ο χρόνος που περνάω στο studio και όλη αυτή η διαδικασία είναι από τις πιο αγαπημένες μου.
Πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να κυκλοφορεί κανείς ολοκληρωμένα albums;
Μπορεί να κυκλοφορούν συνήθως μεμονωμένα singles, αλλά κι ολοκληρωμένες δουλειές γίνονται. Δεν είναι δύσκολο, απλώς έχουμε προσαρμοστεί σε κάποια καινούρια δεδομένα, λόγω όλης αυτής της κατάστασης που λέγαμε πριν. Υπάρχει το internet, υπάρχουν καινούριες διαδικασίες, όπου βγαίνουν τα τραγούδια προς τα έξω και μπορεί να τα αγοράσει ο κόσμος.

http://www.tralala.gr/antipas-nikos-kou ... -premiera/
-
- Επικοινωνία:
ποιες;;ADAM2 έγραψε:άλλες 40ρες πάντως δείχνουν αν όχι περισσότερο, το ίδιο ωραίες με την Ηλιάδη
η JLokostakisss91 έγραψε:ποιες;;ADAM2 έγραψε:άλλες 40ρες πάντως δείχνουν αν όχι περισσότερο, το ίδιο ωραίες με την Ηλιάδη

40άρα την λέμε από τα 36?
δε λέω για την Ηλιάδη, για πιο μεγάλες που φαίνονται νέες λέωafn έγραψε:40άρα την λέμε από τα 36?

Γενικά υπάρχει μια αγάπη για την γυναικεία ηλικία! 

- fylakas_aggelos
-
Ωραία γυναίκα !!!
Ωραίο το κομμάτι σχετικα!!
Ωραίο το κομμάτι σχετικα!!

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Που ξεπεσε ο Μαυριδης..
Χάλια το μαλλί του Κουρκούλη.stelios έγραψε:![]()

Σαν περούκα είναι...