Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Είναι όντως ποιήτρια.
http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=27449
http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=27449

Όπως η Λένα Μαντά συγγραφέας?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Τι να σου πω.Δεν έχω διαβάσει ποτέ βιβλίο της Μαντά.Ξέρω μόνο ότι τα βιβλία της ξεπουλάνε.
Δεν είμαι και αρμόδιος κιόλας για να κρίνω.
Στην Ελλάδα πάντως ότι δηλώσεις είσαι.
Δεν είμαι και αρμόδιος κιόλας για να κρίνω.
Στην Ελλάδα πάντως ότι δηλώσεις είσαι.
Αφού μου μίλησες έστω εντάξει... 

afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
Oι στίχοι λίγο άσχετοι πάντως. Βαριέμαι όταν βάζουν στίχους για τραγούδια ευρείας κατανάλωσεις και κάνουν τους στίχους τόσο άσχετους μεταξύ τους.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Γιατί είχα την εντύπωση πως σου άρεσε πολύ Entek;Entek έγραψε:afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
Oι στίχοι λίγο άσχετοι πάντως. Βαριέμαι όταν βάζουν στίχους για τραγούδια ευρείας κατανάλωσεις και κάνουν τους στίχους τόσο άσχετους μεταξύ τους.
panosif έγραψε:Γιατί είχα την εντύπωση πως σου άρεσε πολύ Entek;Entek έγραψε:afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
Του είχα βάλει 8.5. Μ' αρέσει πάρα πολύ. Οι στίχοι είναι λίγο προβληματικοί (λιγότερο προβληματικοί από Τα Σάββατα και ακόμα λιγότερο από το Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος), αλλά είναι το μόνο πρόβλημα στο τραγούδι. Γι' άλλη μία φορά φοβερή μουσική και ερμηνεία και σοφή επιλογή για single. Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο δίσκος αυτός είναι ο καλύτερος του Ρέμου.
Απλά γενικά παρατηρώ ότι στους στίχους γίνονται πιο ... ποιητές οι στιχουργοί ξεχνώντας ότι γράφουν για εμπορικά τραγούδια. Δεν θα πείραζε να υπήρχε νόημα. Και γενικά αν υπήρχε μεγαλύτερη προσοχή στους στίχους του Ρέμου σ' αυτό το δίσκο, θα υπήρχαν μόνο 10ράκια!
και τα σαββατα και το η αγαπη στο τελος τα αποθεωνατε ορισμενοι εδω μεσα. μετριοτατα τραγουδια. αποδειξη οτι πια δεν τα θυμαται και δεν τα ζηταει σχεδον κανεις. σπανια να τα πετυχω σε ραδιοφωνο.Entek έγραψε:panosif έγραψε:Γιατί είχα την εντύπωση πως σου άρεσε πολύ Entek;Entek έγραψε:afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
Του είχα βάλει 8.5. Μ' αρέσει πάρα πολύ. Οι στίχοι είναι λίγο προβληματικοί (λιγότερο προβληματικοί από Τα Σάββατα και ακόμα λιγότερο από το Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος), αλλά είναι το μόνο πρόβλημα στο τραγούδι. Γι' άλλη μία φορά φοβερή μουσική και ερμηνεία και σοφή επιλογή για single. Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο δίσκος αυτός είναι ο καλύτερος του Ρέμου.
Απλά γενικά παρατηρώ ότι στους στίχους γίνονται πιο ... ποιητές οι στιχουργοί ξεχνώντας ότι γράφουν για εμπορικά τραγούδια. Δεν θα πείραζε να υπήρχε νόημα. Και γενικά αν υπήρχε μεγαλύτερη προσοχή στους στίχους του Ρέμου σ' αυτό το δίσκο, θα υπήρχαν μόνο 10ράκια!
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Εγώ πάντοτε έλεγα ότι τα Σάββατα είναι υπέροχο τραγούδι, αλλά ο στίχος είναι για τα μπάζα. Το Η Αγάπη... γλυκό τραγούδι αλλά ο στίχος για τα μπαζότερα. Ωστόσο ειδικά τα Σάββατα πολλοί είναι που το θυμούντε μιας και παίζεται ακόμη. Απλά βγήκαν τόσα καινούρια hits από το δίσκο που οι σταθμοί παίζουν μαζικά τα άλλα καταπληκτικά κομμάτια του δίσκου, ενώ το Σάββατο που είναι σχεδόν 1 έτους...mad4music έγραψε:και τα σαββατα και το η αγαπη στο τελος τα αποθεωνατε ορισμενοι εδω μεσα. μετριοτατα τραγουδια. αποδειξη οτι πια δεν τα θυμαται και δεν τα ζηταει σχεδον κανεις. σπανια να τα πετυχω σε ραδιοφωνο.Entek έγραψε:Του είχα βάλει 8.5. Μ' αρέσει πάρα πολύ. Οι στίχοι είναι λίγο προβληματικοί (λιγότερο προβληματικοί από Τα Σάββατα και ακόμα λιγότερο από το Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος), αλλά είναι το μόνο πρόβλημα στο τραγούδι. Γι' άλλη μία φορά φοβερή μουσική και ερμηνεία και σοφή επιλογή για single. Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο δίσκος αυτός είναι ο καλύτερος του Ρέμου.panosif έγραψε:Γιατί είχα την εντύπωση πως σου άρεσε πολύ Entek;Entek έγραψε:Oι στίχοι λίγο άσχετοι πάντως. Βαριέμαι όταν βάζουν στίχους για τραγούδια ευρείας κατανάλωσεις και κάνουν τους στίχους τόσο άσχετους μεταξύ τους.afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
Nαι έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ κι εγώ.Είναι πάντως χαρακτηριστικό στοιχείο στα τραγούδια της Παπαθεοχάρη αυτό πουEntek έγραψε:panosif έγραψε:Γιατί είχα την εντύπωση πως σου άρεσε πολύ Entek;Entek έγραψε:afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
αναφέρεις.Θα το παρατηρήσεις και στα κομμάτια που έχει δώσει και στον Μαζωνάκη.
Στα Σάββατα κι εμένα δεν μου καθόταν καλά η πουλυσυζητημένη έκφραση στο ρεφραίν του κομματιού.
Το Η αγάπη έρχεται στο τέλος δεν με τρέλαινε ποτέ.Εξακολουθώ να το θεωρώ γλυκανάλατο για Ρέμο.
Τα Σάββατα κλείνουν ένα χρόνο κυκλοφορίας οπότε λογικό να μην παίζει πια τόσο πολύ.Entek έγραψε:Εγώ πάντοτε έλεγα ότι τα Σάββατα είναι υπέροχο τραγούδι, αλλά ο στίχος είναι για τα μπάζα. Το Η Αγάπη... γλυκό τραγούδι αλλά ο στίχος για τα μπαζότερα. Ωστόσο ειδικά τα Σάββατα πολλοί είναι που το θυμούντε μιας και παίζεται ακόμη. Απλά βγήκαν τόσα καινούρια hits από το δίσκο που οι σταθμοί παίζουν μαζικά τα άλλα καταπληκτικά κομμάτια του δίσκου, ενώ το Σάββατο που είναι σχεδόν 1 έτους...mad4music έγραψε:και τα σαββατα και το η αγαπη στο τελος τα αποθεωνατε ορισμενοι εδω μεσα. μετριοτατα τραγουδια. αποδειξη οτι πια δεν τα θυμαται και δεν τα ζηταει σχεδον κανεις. σπανια να τα πετυχω σε ραδιοφωνο.Entek έγραψε:Του είχα βάλει 8.5. Μ' αρέσει πάρα πολύ. Οι στίχοι είναι λίγο προβληματικοί (λιγότερο προβληματικοί από Τα Σάββατα και ακόμα λιγότερο από το Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος), αλλά είναι το μόνο πρόβλημα στο τραγούδι. Γι' άλλη μία φορά φοβερή μουσική και ερμηνεία και σοφή επιλογή για single. Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο δίσκος αυτός είναι ο καλύτερος του Ρέμου.panosif έγραψε:Γιατί είχα την εντύπωση πως σου άρεσε πολύ Entek;Entek έγραψε:Oι στίχοι λίγο άσχετοι πάντως. Βαριέμαι όταν βάζουν στίχους για τραγούδια ευρείας κατανάλωσεις και κάνουν τους στίχους τόσο άσχετους μεταξύ τους.afn έγραψε:Αυτό το πράγμα που τελευταία στα δελτία τύπου ευλογούν τα γένια τους... Άκου η ποιήτρια...
Το Η αγάπη έρχεται στο τέλος είναι ακόμα στο top100 άρα δεν ισχύει αυτό που λες.
Παίζουν άλλα 4 τραγούδια του στο ραδιόφωνο άρα σύνολο 5.Ε δεν γίνεται να παίζουν 24ώρες Ρέμο για να παραδεχτείς εσύ πως κάνει επιτυχία.
καλα κρατα κατι...και τον προηγουμενο δισκο του συγκεκριμενου καταπληκτικο τον λεγατε. στην πραγματικοτητα μονο το στιγμες αξιζε (ουτε κομμενα τα δανεικα, φεγγαρια χαρτινα, επιζω κτλ) και εμεινε. το πετυχαινω συχνα πυκνα στο ραδιοφωνο.Entek έγραψε:καταπληκτικά κομμάτια
Δεν θα σου ζητήσουμε και την άδεια για να πούμε τη γνώμη μας.
Έχεις λυσσάξει πια.Συνέχεια στο τόπικ του Ρέμου είσαι και κράζεις.
Μέχρι και στο fannatics μπαίνεις για να τον κράξεις.
Μάλλον το προβλημά σου είναι μεγαλύτερο απ' ότι πίστευα.Κρίμα.
Έχεις λυσσάξει πια.Συνέχεια στο τόπικ του Ρέμου είσαι και κράζεις.
Μέχρι και στο fannatics μπαίνεις για να τον κράξεις.

Μάλλον το προβλημά σου είναι μεγαλύτερο απ' ότι πίστευα.Κρίμα.

το θεμα δεν ειναι τι παιζουν τα ραδιοφωνα. ειναι το τι ειναι καλο. γιατι τελικα αυτο μενει. ο κοσμος μπορει να τσιμπησει για λιγο καιρο σε αυτο που του πλασαρουν τα ραδιοφωνα αλλα μετα αν κατι δεν αξιζει το ξεχναει και ειναι σαν να μην υπηρξε. και ο σταν σκιζει με το τραγουδι του. so what? ποιος θα το θυμαται την ανοιξη?panosif έγραψε: Τα Σάββατα κλείνουν ένα χρόνο κυκλοφορίας οπότε λογικό να μην παίζει πια τόσο πολύ.
Το Η αγάπη έρχεται στο τέλος είναι ακόμα στο top100 άρα δεν ισχύει αυτό που λες.
Παίζουν άλλα 4 τραγούδια του στο ραδιόφωνο άρα σύνολο 5.Ε δεν γίνεται να παίζουν 24ώρες Ρέμο για να παραδεχτείς εσύ πως κάνει επιτυχία.
oute o idiosmad4music έγραψε:το θεμα δεν ειναι τι παιζουν τα ραδιοφωνα. ειναι το τι ειναι καλο. γιατι τελικα αυτο μενει. ο κοσμος μπορει να τσιμπησει για λιγο καιρο σε αυτο που του πλασαρουν τα ραδιοφωνα αλλα μετα αν κατι δεν αξιζει το ξεχναει και ειναι σαν να μην υπηρξε. και ο σταν σκιζει με το τραγουδι του. so what? ποιος θα το θυμαται την ανοιξη?panosif έγραψε: Τα Σάββατα κλείνουν ένα χρόνο κυκλοφορίας οπότε λογικό να μην παίζει πια τόσο πολύ.

Krouela agapes mou, Krouela
mad4music έγραψε:το θεμα δεν ειναι τι παιζουν τα ραδιοφωνα. ειναι το τι ειναι καλο. γιατι τελικα αυτο μενει. ο κοσμος μπορει να τσιμπησει για λιγο καιρο σε αυτο που του πλασαρουν τα ραδιοφωνα αλλα μετα αν κατι δεν αξιζει το ξεχναει και ειναι σαν να μην υπηρξε. και ο σταν σκιζει με το τραγουδι του. so what? ποιος θα το θυμαται την ανοιξη?panosif έγραψε: Τα Σάββατα κλείνουν ένα χρόνο κυκλοφορίας οπότε λογικό να μην παίζει πια τόσο πολύ.
Καλά ρε συ. Το Χέρια Ψηλά του Χατζηγιάννη για παράδειγμα, πόσες φορές την ημέρα το ακούς στο ραδιόφωνο; Εγώ έχει μήηηνες να το πετύχω. Σημαίνει ότι ξεχάστηκε; Πολλά τραγούδια του Ρέμου μπορεί να μην παίζονται στα ραδιόφωνα γιατί παίζονται τα νέα hits αλλά όλοι τα θυμούνται. Και το Φεγγάρια Χάρτινα, και το Κλειστά Τα Στόματα, και το Έσπασε Η Νύχτα Δυό Κομμάτια από το προηγούμενο album, και άλλα πολλά.
Και ειδικά το "Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα" σαν δίσκος θα αφήσει πολλά διαμαντάκια για Ρέμο. Χωρίς αμφιβολία για μένα ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς!
Για μενα αυτος ο στιχος ειναι λιγο καπως.Entek έγραψε:
"Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mad4music την Πέμ Σεπ 19, 2013 11:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιητικούς θεωρού τους στίχους του Ευαγγελάτου κι όχι της εν λόγω... Επειδή δεν βγάζει νόημα δεν γίνεται αυτόματα ποίημα... 

+1afn έγραψε:Ποιητικούς θεωρού τους στίχους του Ευαγγελάτου κι όχι της εν λόγω... Επειδή δεν βγάζει νόημα δεν γίνεται αυτόματα ποίημα...
Όπως είπες κι εσύ ο κάθε ένας πιστεύει ο,τι θέλει. Εγώ δεν συμφωνώ με τίποτα απ' όσα λες.mad4music έγραψε:Για μενα αυτος ο στιχος ειναι λιγο καπως.Entek έγραψε:
"Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα"![]()
![]()
οσο για τα διαμαντακια απο τον προηγουμενο δισκο...μονο το στιγμες αξιζε. ολα τα αλλα τα ακους πια και τα βαριεσαι δε σου λενε τιποτα. ετσι θα γινει και με αυτον. αντε ενα να μην το βαρεθεις. μη μου πειτε οτι το μπορει να βγω να μπω, η καρδια με παει, αναπαντητα τα ονειρα θα μεινουν σε κανεναν.
για καταναλωση ενος δυο μηνων και εξω απο την πορτα. οσο για το καλυτερος δισκος ενταξει ο καθενας πιστευει οτι θελει.
Αντικειμενικά όμως, από το δίσκο του Ρέμου ξεχώρισαν (έστω και... προσωρινά, αλλά ξεχώρισαν, τώρα είναι πολύ γνωστά) 5 τραγούδια, από άλλους δίσκους που βγήκαν το καλοκαίρι ακούστηκαν τόσο πολύ τόσα τραγούδια; Του Χατζηγιάννη για παράδειγμα ακούστηκαν μόνο 2 τραγούδια!