Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Όλες κουνημένες? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
«Σου λέω βάλε μου να πιω» | Το τραγούδι που έγραψε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Χάρη Ακριτίδη
I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
Είναι φίλος ο Πλούταρχος με τον Ακριτίδη.Παίζει να το είχε κάνει demo και ο Γιάννης,για κάποιο δίσκο του.Θα του ταίριαζε!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos

Οκτώ αγαπημένοι τραγουδιστές με τα καλύτερα νέα τραγούδια τους σε ένα καταπληκτικό CD
Μία ακόμη μεγάλη προσφορά από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
“No 1 - 2013”
Ένα συλλεκτικό CD με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ
Ρέμος!
Πλούταρχος!
Πάολα!
Μαζωνάκης!
Γιαννιάς!
Ασλανίδου!
Τα νούμερο ένα του 2013! Τα 15 τραγούδια που σημάδεψαν μουσικά αυτήν τη χρονιά. Ένα μοναδικό, συλλεκτικό CD με τα καλύτερα των καλύτερων! Μόνο, που δεν μπορείτε να το αγοράσετε. Σας το κάνει δώρο αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και με την έκδοση των 2 ευρώ!
Μόνο με το Πρώτο Θέμα.
Μην το χάσετε!

http://www.protothema.gr/article/313846 ... i-sullogi/
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ξυρίστηκε.Χωρίς γένια χθες.Δεν ξέρω αν μου αρέσει και το νέο χτένισμα.Δεν έχω ακόμα αποφασίσει. 

- fylakas_aggelos
Βάλε photo να δούμε.Πιστεύω ότι θα του πηγαίνει πολύ το ξύρισμα και θα τον κάνει τουλάχιστον 10-15 χρόνια νεότερο.Για το χτένισμα δεν ξέρω.Είχες πάει?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ναι αλλά δύσκολο να βάλω φώτο.fylakas_aggelos έγραψε:Βάλε photo να δούμε.Πιστεύω ότι θα του πηγαίνει πολύ το ξύρισμα και θα τον κάνει τουλάχιστον 10-15 χρόνια νεότερο.Για το χτένισμα δεν ξέρω.Είχες πάει?

Ο Γιάννης στο 13 Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα στην Λεμεσό. .

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Δευ Σεπ 30, 2013 9:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το μαλλί λίγο το έγλειψε μια αγελάδα βλέπω.. 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Επιτέλους σε είδαμε ρε Στέλιο.

Η φωτο είναι από Κύπρο χθες βράδυ.Σιχτιρ.Nick_Man έγραψε:Επιτέλους σε είδαμε ρε Στέλιο.![]()

α γεια σου!Nick_Man έγραψε:Επιτέλους σε είδαμε ρε Στέλιο.![]()

Και που ξέρω εγώ ότι εσύ χθες το βράδυ δεν ήσουν Κύπρο. Καλά θυμόμουν ότι δεν μπήκες χθες το βράδυ.stelios έγραψε:Η φωτο είναι από Κύπρο χθες βράδυ.Σιχτιρ.Nick_Man έγραψε:Επιτέλους σε είδαμε ρε Στέλιο.![]()

πες τα!Nick_Man έγραψε:Και που ξέρω εγώ ότι εσύ χθες το βράδυ δεν ήσουν Κύπρο. Καλά θυμόμουν ότι δεν μπήκες χθες το βράδυ.stelios έγραψε:Η φωτο είναι από Κύπρο χθες βράδυ.Σιχτιρ.Nick_Man έγραψε:Επιτέλους σε είδαμε ρε Στέλιο.![]()

εκεί ξενυχτούσε...