Νίκος Οικονομόπουλος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Νίκος Οικονομόπουλος Νίκο σε συναντάμε στο «ΘΕΑ» μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Εγώ βασικά δεν ήθελα φέτος το καλοκαίρι να τραγουδήσω καθόλου. Είχα πει στον εαυτό μου ότι φέτος πρέπει να απέχω γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να ξεκουραστώ λίγο μιας και δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου, τραγουδάω συνέχεια, να ξεκουράσω δηλαδή και τον εαυτό μου αλλά και τον κόσμο, να ξεκουράσει το αυτί του από εμένα γιατί με έχει ακούσει πάρα πολλά χρόνια και συνεχόμενα. Παρόλα αυτά είπα θα κάνω τρείς συναυλίες συνολικά με μια από αυτές στην Πάτρα στα γενέθλια μου γιατί ήθελα να είμαι με τους φίλους μου και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Από εκεί και έπειτα εκεί που ήταν να κάνω τρείς έγιναν δεκατρείς! Μετά μου γίνεται η πρόταση ενώ είχα πει ότι δεν θα τραγουδήσω, κάτι που είχα ενημερώσει και στον επιχειρηματία που συνεργαζόμαστε αφού είμαστε πολλά χρόνια φίλοι όπως ξέρεις πολύ καλά. Τελικά με τον τρόπο τους με έπεισαν και βέβαια χαρά μου ήταν να τραγουδήσω με τον Γιάννη. Ήταν νομίζω μια πολύ καλή πρόταση και είπα γιατί όχι;! Ας είμαι κουρασμένος δεν πειράζει! ‘Ήταν μια ωραία πρόταση και ήθελα να το κάνω και απ’ ότι φαίνεται μας βγήκε και σε καλό.

Ξεκουράστηκες καθόλου; Γιατί γνωρίζω πως είχες συναυλίες σε αρκετές πόλεις…

Όχι δεν ξεκουράστηκα! Έκανα 11 συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας και 2 στην Γερμανία. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά όπως λέω κάθε χρόνο… του χρόνου!!

Πώς είδες τον κόσμο και γενικότερα τα πράγματα στην επαρχία;

Μας αγαπάει πολύ ο κόσμος στην επαρχία και είναι λογικό γιατί είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να έρθουν στην Αθήνα να μας δουν λόγω οικονομικών προβλημάτων. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι όταν σε βλέπουν και εκεί όση κούραση και να έχεις προσπαθείς να δώσεις το κάτι παραπάνω για να μην στεναχωρήσεις τον κόσμο που ήρθε. Βέβαια προβλήματα έχει ο κόσμος πάρα πολλά και δεν γίνεται να του τα βγάλεις απ’ το μυαλό με τίποτα, ούτε με το τραγούδι απλά προσπαθεί ο καθένας να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Εικόνα
Ενώ μου λες ότι είσαι κουρασμένος και θέλεις να ξεκουραστείς, κάνεις τις συναυλίες, είσαι εδώ με τον Γιάννη Πλούταρχο και είσαι τον Νοέμβριο με τον Βασίλη Καρρά στο Fever.

Ναι, θα ξεκινήσουμε τη χειμερινή σεζόν στο Fever. Εδώ με τον Γιάννη θα είμαστε μέχρι μέσα Οκτώβρη, θα είμαστε για λίγο ακόμη και έπειτα μέσα με τέλη Νοέμβρη θα αρχίσουμε με τον Βασίλη Καρρά και την Ελένη Φουρέιρα. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό λαϊκό σχήμα με καλές φωνές. Με τον Βασίλη που είναι τόσα χρόνια στην δουλειά και την ξέρει πολύ καλά, με την τεράστια εμπειρία του, με υπέροχα τραγούδια που μου αρέσουν και τα τραγουδάω και εγώ στο πρόγραμμα μου και με την Ελένη που είναι ένα φρέσκο κορίτσι, πολύ αξιόλογο και καλό παιδί απ’ όσο την ξέρω γιατί δεν έχουμε κουβεντιάσει προσωπικά αλλά αυτό μου βγάζει. Θα συνεργαστούμε ωραία όλοι μαζί.

Έχεις το κοινό σου που σε αγαπάει και σε στηρίζει πάντα… Νιώθεις ασφάλεια με αυτό;

Έχω κοινό που με αγαπάει και με στηρίζει αλλά δεδομένο δεν θεωρώ τίποτα σε αυτή την ζωή. Και πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα θα είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί καταλαβαίνω ότι περνάει πολύ δύσκολα ο κόσμος και το ζούμε και εμείς αυτό. Δηλαδή μην γελιόμαστε ότι τα μαγαζιά είναι γεμάτα και γίνεται χαμός και όλα αυτά που ακούγονται. Η προσέλευση του κόσμου μπορεί να είναι αρκετή αλλά δεν γίνονται πλέον οι καταναλώσεις που γίνονταν παλιά. Και αυτό στοιχίζει και στον επιχειρηματία και στους καλλιτέχνες αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο, από το πάρκινγκ μέχρι τον σερβιτόρο που γι’ αυτούς είναι πιο σημαντικό απ’ όλους το μεροκάματο.

Δισκογραφικά τι μας ετοιμάζεις;

Ήδη έχω ξεκινήσει και κάνω demo πολλά τραγούδια και προσπαθώ να επιλέξω. Έχω ξεκινήσει από τον Απρίλιο αυτή την διαδικασία. Πολύ σύντομα ελπίζουμε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι στα ραδιόφωνα που θα είναι ο προπομπός του δίσκου που θα κυκλοφορήσει στην γιορτή μου όπως κάθε χρόνο.
Εικόνα

http://www.tralala.gr/g-ploutarchos-n-i ... amma-tous/
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλά αποκλειστικά στο People για την προσωπική του ζωή
Εικόνα
Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Η επιλογή συντρόφου και η σχέση που ακολουθεί είναι κάτι που κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό, όχι για να δημιουργεί «πέπλο μυστηρίου» γύρω από το όνομά του, αλλά κυρίως γιατί θέλει αυτού του είδους τις επιλογές να τις προστατεύσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Παρόλα αυτά για πρώτη φορά ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε το σπίτι, αλλά και την καρδιά του αποκλειστικά στο People και αποκάλυψε πώς βιώνει αυτή την περίοδο την προσωπική του ζωή.

Ήταν τέλη Ιουλίου όταν για πρώτη φορά είδαμε τον Νίκο Οικονομόπουλο με την σύντροφό του Βίκυ Κάβουρα. Κι από τότε σιωπή. Μέχρι που μίλησε στο People.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ για την περίοδο αυτή της ζωής μου. Αυτό που ζω αυτή την περίοδο είναι πολύ ωραίο» λέει με χαμόγελο και αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεται εκείνος μέσα σε μια σχέση. «Είμαι παραδοσιακός. Μέσα σε μια σχέση πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες και να σεβόμαστε τον άλλο».

Το γεγονός ότι είναι πολύ ώριμος και προσγειωμένος θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιους στο συμπέρασμα πως σύντομα θα μπορούσε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Τι λέει, όμως, ο ίδιος γι’ αυτό;

«Δεν παντρεύομαι, τουλάχιστον όχι σύντομα. Όμως πιστεύω πως ο προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Θέλω να κάνω οικογένεια όσο είμαι ακόμη μικρός, δεν θέλω να φτάσω 40 χρόνων για να αποκτήσω παιδιά. Θέλω να είμαι νέος, για να τα χαρώ και να τα βλέπω να μεγαλώνουν».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί σήμερα.

http://www.peoplegreece.com/article/nik ... i-tou-zoi/
Άβαταρ μέλους
panosif

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκλειστικά στο People: «Η πορεία μου είχε ταβανόπροκες»
Εικόνα
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο People ο Νίκος Οικονομόπουλος, ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του και μας αποκαλύπτει καλά κρυμμένες «γωνιές» της ψυχής του. Μίλησε για τον τόπο καταγωγής του και τους λόγους που τον έκαναν να μην θέλει προς το παρόν να τον επισκεφτεί, για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του.

Σε ερώτηση του People για το αν ο δρόμος του μέχρι τώρα είχε αγκάθια, εκείνος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν έχει αγκάθια, έχει ταβανόπροκες. Ο δρόμος μου είναι δύσκολος, όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για 20 ευρώ την ημέρα. Και στη δική μας δουλειά δεν είναι τα πράγματα τόσο εύκολα όπως φαίνονται. Μεταξύ άλλων, έχεις να κάνεις με πολλούς ανθρώπους και δεν ταιριάζεις με όλους, οπότε αναγκαζόμαστε να κάνουμε συμβιβασμούς για να ισορροπήσουμε τα πράγματα».

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι μόνο μερικά από αυτά. Έχει κρατήσει απ’ όλους αυτούς κάποιες συμβουλές που του έχουν δώσει;

«Η κάθε μου συνεργασία ήταν εμπειρία για μένα. Όμως έχω δώσει μια συμβουλή εγώ στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να ακούσω κάτι από κάποιον άλλο και να πιστέψω ότι με εκφράζει. Η συμβουλή μου είναι: Να είσαι αληθινός, αυθεντικός και να κάνεις τη δουλειά σου. Τίποτα παραπέρα από αυτό. Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αύριο.

http://www.peoplegreece.com/article/o-n ... anoprokes/
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Νέο τραγούδι αυτές τις μέρες,και νέο album Δεκεμβριο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

fylakas_aggelos έγραψε:

Νέο τραγούδι αυτές τις μέρες,και νέο album Δεκεμβριο.
to clasiko tou styl... :tourta:
pisteyw na mhn einai patata giati to prohgoumeno cd eixe polu kala deigmata...
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Από το teaser δεν ενθουσιάστηκα. Για να δούμε.. Τα Εννοείται και Ώρα να πηγαίνω από το προηγούμενό του ήταν κομματάρες.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

eidika to ennoeitai eskise perysi... paizei na nai ti kalytero radio single tou...
Άβαταρ μέλους
panosif

stelios

MusicLover έγραψε:Από το teaser δεν ενθουσιάστηκα. Για να δούμε.. Τα Εννοείται και Ώρα να πηγαίνω από το προηγούμενό του ήταν κομματάρες.
Η τελευταία του δουλειά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.Ούτε το teaser με ενθουσίασε.Κάπου τον χάνω τον Οικονομόπουλο δισκογραφικά. :10-pleko:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

stelios έγραψε:
MusicLover έγραψε:Από το teaser δεν ενθουσιάστηκα. Για να δούμε.. Τα Εννοείται και Ώρα να πηγαίνω από το προηγούμενό του ήταν κομματάρες.
Η τελευταία του δουλειά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.Ούτε το teaser με ενθουσίασε.Κάπου τον χάνω τον Οικονομόπουλο δισκογραφικά. :10-pleko:
Κι εμένα μόνο το "Ώρα να πηγαίνω" και το "Στάσου" μ'αρεσαν.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

panosif έγραψε:
kouklos ... san 20 xronos fenete ... ftou ftou ftou :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Krouela έγραψε:
panosif έγραψε:
Τον έχεις μες στην καρδιά σου; :fan:
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Πιο άσπρος πεθαίνεις σε αυτό το βίντεο :fan:
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Nick_Man έγραψε:
Krouela έγραψε:
panosif έγραψε:
Τον έχεις μες στην καρδιά σου; :fan:
fysika :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Πολύ μέτριο!Ακόμα χειρότερο και από το 'Εννοείται".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απάντηση