Κωνσταντίνος Αργυρός

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: Κωνσταντίνος Αργυρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

MusicLover έγραψε:
panosif έγραψε:Από τη στιγμή που επέλεξε να βγάλει τόσο σύντομα δίσκο ήταν δεδομένο πως δεν θα του έγραφε ο Θεοφάνους.
Προφανώς απλά ούτε αυτό το νέο κομμάτι έπρεπε να βγάλει κατά τη γνώμη μου ακόμα εφόσον ο δίσκος του είχε ακόμα να δώσει και παίζουν ακόμα singles. Και δεν καταλαβαίνω γτ δε συνέχισε με Θεοφάνους μετά από τόσο μεγάλες επιτυχίες. Μήπως τσακώθηκε και με αυτόν ο Θεοφάνους;
Συμφωνώ βιάστηκε.Μια χαρά ακουγόταν θα μπορούσε να περιμένει λίγο.
I like people too much or not at all.
stelios

«Όταν γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου, θα το μάθετε όλοι!»
Εικόνα
Εχω την αίσθηση ότι οι εμφανίσεις σου στο «Posidonio» είναι συνεχείς και δεν έχουν σταματήσει εδώ και καιρό.

Είναι αλήθεια. Είμαστε με τη Μαριάντα Πιερίδη, την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Πάρι και τους Kings. Από τον Μάρτιο δουλεύουμε συνεχώς, με ένα μόνο διάλειμμα δύο εβδομάδων τον Δεκαπεντάγουστο. Παρ’ όλα αυτά, δεν νιώθω καμία κούραση. Είμαι ακόμη μικρός, 27 στα 28. Έχω αντοχές και χαίρομαι πολύ που κάνω αυτήν τη δουλειά.

Πώς ερμηνεύεις την επιτυχία που απολαμβάνεις, ειδικά τον τελευταίο χρόνο;

Δεν δίνω πολλά δικαιώματα όσον αφορά το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Αυτό που θέλω είναι να με γνωρίζει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά μου και μόνο. Το να προβάλλεις την προσωπικότητά σου μέσα από τα τραγούδια σου είναι ό,τι καλύτερο.

Η δισκογραφική σου δουλειά «Παιδί γενναίο» έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία.

Είχα μια υπέροχη συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, όπως και με τους υπόλοιπους συντελεστές αυτής της παραγωγής. Είναι μια δουλειά με ειλικρινή –και καθόλου επιτηδευμένα– τραγούδια, για την οποία αισθάνομαι πολύ υπερήφανος. Το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες. Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα γενναίο παιδί. Όλοι περνάμε δύσκολα. Το μόνο που μας μένει είναι οι κοινωνικές σχέσεις. Το να επικοινωνούμε με το διπλανό μας, να ερωτευόμαστε, να αγαπάμε. Απλά και αγνά συναισθήματα με τα οποία μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες κρίσεις.

To νέο σου τραγούδι λέγεται «Να της πεις».

Είναι ένα κομμάτι που με αντιπροσωπεύει πολύ, γιατί απευθύνεται στους φίλους – και εγώ τους φίλους μου τους έχω πάνω απ’ όλα στη ζωή μου. Ετοιμάζουμε ένα single καθώς και τέσσερα τραγούδια, τα οποία θα συμπεριληφθούν σε ένα άλμπουμ με συντελεστές τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όταν ακούς το χαρακτηρισμό «ο νέος Ρέμος», πώς αντιδράς;

Δεν μπορώ να πω εάν με κολακεύει ή όχι, γιατί αδυνατώ να το αντιληφθώ. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα. Σίγουρα, όμως, επηρεαζόμαστε από όσους εκτιμάμε. Και όσον αφορά εμένα, ένας απ’ αυτούς είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Σκέφτεσαι ότι εκτός από το τραγούδι κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσεις τις σπουδές σου στη νοσηλευτική;

Τη νοσηλευτική την έχω αφήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αποσυντονίζεσαι. Καλό είναι να κάνουμε focus σε ένα πράγμα κάθε φορά. Το τραγούδι είναι το μόνο που με γεμίζει αυτό τον καιρό – εύχομαι και για πάντα. Εάν σταματούσα να τραγουδάω, νομίζω πως θα έσκαγα.

Μικρός ήσουν ντροπαλός;

Από παιδί διατηρώ ένα ρομαντισμό. Έχω υπάρξει και ντροπαλός και μπορώ να πω ότι είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Είναι γνωστό ότι εσύ και τα αδέλφια σου είστε τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση. Τι εικόνες έχεις από τα παιδικά σου χρόνια;

Έζησα σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον. Με την οικογένειά μου είμαστε ιδιαίτερα δεμένοι. Οι γονείς μου δεν είχαν και τα πολλά λεφτά, αλλά δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Ο πατέρας μου ήταν γεωλόγος –σήμερα εργάζεται ως καθηγητής– και η μητέρα μου γιατρός. Τους ευχαριστώ που ακόμα και τώρα με συμβουλεύουν και με στηρίζουν.

Βλέποντας τους γονείς σου να παραμένουν ερωτευμένοι έπειτα από τόσα χρόνια, σκέφτεσαι ότι θες κι εσύ να δημιουργήσεις σύντομα τη δική σου οικογένεια;

Σίγουρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή το επόμενο βήμα. Αργεί, βέβαια, ακόμη. Αν έχεις βρει τον άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις οικογένεια, δεν υπάρχει λόγος να μην το τολμήσεις.

Τον έχεις βρει αυτό τον άνθρωπο σήμερα;

Όταν τον βρω, θα το πω, θα το βροντοφωνάξω! Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, αλλά όποτε νιώσω σίγουρος, τόσο εγώ όσο και η όποια σύντροφός μου, δεν θα έχω πρόβλημα να το πω.

Δεν σε έχουμε δει ποτέ να φωτογραφίζεσαι ή να κάνεις δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό σου. Ποιος είναι ο λόγος που το αποφεύγεις;

Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και όχι τόσο για μένα όσο για την κοπέλα μου. Δεν μου βγαίνει κιόλας...

Πώς αντιδράς στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή;

Κάθε μήνα μού χρεώνουν και από μια καινούργια σχέση. Μπορεί να βγω φιλικά με μια παρέα και να το παρεξηγήσουν. Δεν μου αρέσει να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω. Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Όταν γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου, θα το μάθετε όλοι.

Η Ράνια Κωστάκη, με την οποία ήσασταν μαζί για τέσσερα χρόνια, έχει πει ότι η σχέση σας έχει μείνει σε φιλικό επίπεδο, επειδή δεν υπάρχουν απωθημένα μεταξύ σας.

Η Ράνια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επιπλέον είναι εξαιρετική στη δουλειά της και νομίζω ότι έχει κάνει πολύ σπουδαία βήματα στην καριέρα της.

Έχεις κλάψει για μια γυναίκα;

Ναι, το έχω κάνει. Όταν είμαι σε μια σχέση, το ζω έντονα. Και θα τσακωθώ, και θα κλάψω, και θα ενθουσιαστώ.

Είσαι ζηλιάρης;

Σε λογικά πλαίσια, ναι. Η ζήλια δείχνει ενδιαφέρον.

Ποιο είναι το πιο τρελό που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Έχω πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη για να τη δω έστω και για λίγο και να επιστρέψω.

Υπάρχει κάτι που πιστεύεις ότι λείπει από τη ζωή σου σήμερα και που πρέπει να το αποκτήσεις;

Έχω την υγεία μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου και διανύω μια πολύ δημιουργική περίοδο στην καριέρα μου. Οπότε, δεν νομίζω ότι μου λείπει τίποτα.

Από τον Τάσο Μεργιάννη
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Ωραίος
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
mad4music

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

Entek έγραψε:Ωραίος
Τι ωραιος μωρέ. Το τελευταίο του τραγούδι είναι μάπα. Άρχισε να χαλάει γρήγορα. Έβγαλε 2 επιτυχίες και αυτός και αμέσως έγινε σταρ. :lol: όσο ποιο από τα τραγούδια που εχει βγάλει ως τώρα θα θυμάστε μετά από λιγο καιρο? Όσο για το στυλ...πολύ κουλ και άνετος να πούμε και μάγκας. Και φυσικά το σημαντικότερο από φωνή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Μια χαρά τα πάει και το Ωραίος πάει ιδιαίτερα στη πολύ καλή συνέντευξη και στα πράγματα που είπε, προσγειωμένος, ειλικρινείς και δεν δείχνει complex στα περί συγκρισεις με τον Ρέμο, αντίθετα παραδέχθηκε ότι τον εκτιμα.

Αλλά δεν θα ανοίξω συζήτηση μαζί σου. Είναι γεγονός ότι δεν είσαι αντικειμενικός στις απόψεις σου :fan: :hysterical:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Όντως βιάστηκε να προχωρήσει σε νέα τραγούδια, άξιζε τουλάχιστον στο ''Μια νύχτα κόλαση''
να γίνει video και single.

ΑΛΛΑ λογικό αφου πρέπει τόσο γρήγορα να κρατάει μαγαζί μόνος του. Θέλει τραγούδια κι ας είναι
και εποχιακά για να επιβεβαιώσει οτι όντως είναι πλέον ''όνομα'' και δεν πάνε μόνο για τη φάτσα του.

Όπως μου είχε πει μια φίλη το καλοκαίρι ''πάμε Αργυρο να καυλ''σουμε''. Με τι τρόπους κατέληξε
να καυλ''νει ο κόσμος πια. Άσχετο/σχετικό. :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

billakos24 έγραψε:Όπως μου είχε πει μια φίλη το καλοκαίρι ''πάμε Αργυρο να καυλ''σουμε''. Με τι τρόπους κατέληξε
να καυλ''νει ο κόσμος πια. Άσχετο/σχετικό. :fan:
:hysterical: :hysterical: :hysterical:
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Όμορφα πράγματα σε λίγο καιρό..με ενθουσιασμό, αγάπη και καλούς φίλους @cobaltmusicgr @soldatos_giannis

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Το νέο του album που θα βγει το Φεβρουάριο θα έχει 5-6 κομμάτια από το δίδυμο Κυριάκος Παπαδόπουλος - Ηλίας Φιλίππου,και τα υπόλοιπα 4-5 από άλλους συνθέτες.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

Κ. Αργυρός – Κ. Τσάνταλη: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του νέου ζευγαριού της showbiz!
Εικόνα
Ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη – Δημητριάδη, σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ!”. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η είδηση για το νέο ειδύλλιο ανάμεσα στο γνωστό ερμηνευτή και το στέλεχος της οινοποιίας και τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους.
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη έξω από το σπίτι του Κωνσταντίνου στο Ίλιον. Με casual εμφάνιση, οι δυο τους βγήκαν μαζί από την οικία και λίγο αργότερα έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Κατρίνα γύρισε στο σπίτι της στη Φιλοθέη, ενώ ο Κωνσταντίνος έφυγε για το Posidonio που εμφανίζεται.

Εικόνα
stelios

Κωνσταντίνος Αργυρός now on air στο στούντιο του Ρυθμού!
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Αυτό είναι το κορίτσι μου..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Δεν είναι και κούκλος,ένα συνηθισμένο παιδί είναι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Me & my monkey
Εικόνα
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Δεν είναι ακριβώς μαϊμού το ζωάκι.. :fan: