stelios έγραψε:Σπύρος Παπαδόπουλος: ''Τον Πλούταρχο δεν θα τον καλούσα ποτέ στην εκπομπή μου'''
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το ερχόμενο Σάββατο κάνει πρεμιέρα στον ALPHA με τον τίτλο "Στην υγειά μας ρε παιδιά".
Έτσι λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια του και προέβη σε αποκαλύψεις.
Η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θα έκανε εκπομπές με καλλιτέχνες νέας γενιάς, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος. Και εκεί φαίνεται πως έβγαλε λαβράκι. Ο ηθοποιός απάντησε: «Τον Πλούταρχο δεν θα τον καλούσα ποτέ στην εκπομπή μου. Δεν μου αρέσει. Έχει κάνει και κάτι που δεν του το συγχωρώ».
Εκεί ακριβώς η Ελένη προσπάθησε να μάθει περισσότερα και ρώτησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο τι έχει συμβεί και εκείνος αποκάλυψε: «Στο παρελθόν είχαμε κάνει μια εκπομπή με το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Κουγιουμτζή, τον είχαμε καλέσει, είχε πει θα έρθει και δεν ήρθε και ο Σταύρος στεναχωρήθηκε. Από τότε τελείωσε».
http://must.com.cy/index.php?pageaction ... artid=9865
Γιάννης Πλούταρχος
- billakos24
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
All of our endings can be found in our beginnings...
Στέλιο επιτέλους σε βλέπουμε!
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
Ο γιάννης θα κάνει τίποτα το χειμώνα εκτός από τη μία εμφάνιση Γερμανία και τη μία ακόμα στην Κύπρο;;;
Θα κυκλοφορήσει και repackage της τελευταίας δουλειάς όπως έλεγε ή πάει κατευθείαν για νέο δίσκο;;;
Θα κυκλοφορήσει και repackage της τελευταίας δουλειάς όπως έλεγε ή πάει κατευθείαν για νέο δίσκο;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα.Πάντως έχει ηχογραφήσει ήδη κάποια τραγούδια.johnytzitzi έγραψε:Ο γιάννης θα κάνει τίποτα το χειμώνα εκτός από τη μία εμφάνιση Γερμανία και τη μία ακόμα στην Κύπρο;;;

I like people too much or not at all.
Το τελευταίο χρόνο πάνε φιρι-φιρί να του χαλάσουν την φήμη του καλού παιδιού!
Μήπως τελικά ήταν και λίγο ...fake
Μήπως τελικά ήταν και λίγο ...fake

Ακούσαμε μόνο την άποψη του Παπαδόπουλου για το θέμα.Προσωπικά δεν μου άρεσε γενικότερα το στυλάκι του ''δεν μου αρέσει ο Πλου,μπορεί να έχει πει κάποια καλά τραγούδια κτλ''εντάξει βέβαια άποψή του και είναι φανερό ότι έχει θυμώσει.
Τώρα για το fake εγώ ξέρω πως ο Γιάννης με το κοινό του είναι αυτό που βλέπω και στην δημόσια εικόνα του.
Δεν υπάρχει πιο ευγενικός καλλιτέχνης στην αντιμετώπιση προς το κοινό και έχω πάει στα καμαρίνια των περισσοτέρων.
Ούτε τον έχω ακούσει ποτέ να λέει κάτι αρνητικό για άλλον καλλιτέχνη σε προσωπική επαφή με fans του.
Βέβαια πιστεύω πως ήταν επικοινωνιακό λάθος του ότι φόρεσε κουστουμάκι την ταμπέλα του Καλύτερου παιδιού άλλο όμως αυτό.
Τώρα για το fake εγώ ξέρω πως ο Γιάννης με το κοινό του είναι αυτό που βλέπω και στην δημόσια εικόνα του.
Δεν υπάρχει πιο ευγενικός καλλιτέχνης στην αντιμετώπιση προς το κοινό και έχω πάει στα καμαρίνια των περισσοτέρων.
Ούτε τον έχω ακούσει ποτέ να λέει κάτι αρνητικό για άλλον καλλιτέχνη σε προσωπική επαφή με fans του.
Βέβαια πιστεύω πως ήταν επικοινωνιακό λάθος του ότι φόρεσε κουστουμάκι την ταμπέλα του Καλύτερου παιδιού άλλο όμως αυτό.

Δεν είπα ότι είναι fake με το κοινό του, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κιόλας.
Το είπα και λίγο για πλάκα! Πιο άμεσος και ειλικρινής δεν νομίζω να υπάρχει!!!
Πάντως φέτος είναι -ίσως- και η μόνη χρονιά που τον "χτυπάνε" λίγο! Βέβαια και σε ποιόν δεν έχει συμβεί...
Ωστόσο δεκτή και η άποψη του κ.Παπαδόπουλου (γούστα είναι αυτά...) αλλά και εκείνος εκτός από τη Μποφίλιου και τη Ζουγανέλη (που τις ανέφερε και τρεις φορές...) άλλοι δεν υπάρχουν. Η Γλυκερία (λατρεμένη), ο Ανδρεάτος, ο Μακεδόνας και η Νέγκα έχουν "κατασκηνώσει" στις εκπομπές του.
Λίγο όλο τους ίδιους αναπαράγει, θα μπορούσε να δώσει και κάτι εναλλακτικό! Δεν είπαμε να καλέσει τον Stan
Το είπα και λίγο για πλάκα! Πιο άμεσος και ειλικρινής δεν νομίζω να υπάρχει!!!
Πάντως φέτος είναι -ίσως- και η μόνη χρονιά που τον "χτυπάνε" λίγο! Βέβαια και σε ποιόν δεν έχει συμβεί...
Ωστόσο δεκτή και η άποψη του κ.Παπαδόπουλου (γούστα είναι αυτά...) αλλά και εκείνος εκτός από τη Μποφίλιου και τη Ζουγανέλη (που τις ανέφερε και τρεις φορές...) άλλοι δεν υπάρχουν. Η Γλυκερία (λατρεμένη), ο Ανδρεάτος, ο Μακεδόνας και η Νέγκα έχουν "κατασκηνώσει" στις εκπομπές του.
Λίγο όλο τους ίδιους αναπαράγει, θα μπορούσε να δώσει και κάτι εναλλακτικό! Δεν είπαμε να καλέσει τον Stan
" Ψήνεται" και ανακοινώνεται σύντομα η συνεργασία Πλούταρχου - Ζήνα στην Θεσσαλονίκη!!
Μια πολύ καλή και πολλά υποσχόμενη συνύπαρξη «μαγειρεύεται» τον τελευταίο καιρό και αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Πλούταρχου με τον Νίκο Οικονομόπουλο!!
Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζονται να μοιραστούν την ίδια πίστα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανηφορίζουν για την συμπρωτεύουσα. Ο καθένας τους έχει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όπου και να πάει και σε ότι και να κάνει και για τον λόγο αυτό η επιτυχία της συνεργασίας τους θεωρείται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... F8.twitter
Μια πολύ καλή και πολλά υποσχόμενη συνύπαρξη «μαγειρεύεται» τον τελευταίο καιρό και αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Πλούταρχου με τον Νίκο Οικονομόπουλο!!
Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζονται να μοιραστούν την ίδια πίστα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανηφορίζουν για την συμπρωτεύουσα. Ο καθένας τους έχει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όπου και να πάει και σε ότι και να κάνει και για τον λόγο αυτό η επιτυχία της συνεργασίας τους θεωρείται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... F8.twitter
- fylakas_aggelos
Ότι να ναι όμως.fylakas_aggelos έγραψε:

-
- Επικοινωνία:
Το ΣΔΟΕ «έπιασε» τον Πλούταρχο για φοροδιαφυγή 1.985.000 ευρώ
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από τον έλεγχο που διενήργησαν στον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο διαπίστωσαν ότι την περίοδο 2005-2011, δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 1.985.000 ευρώ.
«Πρόκειται για έλεγχο σε βάθος 10ετίας. Μετά την κατάσχεση του σκάφους του, υπήρχαν ενδείξεις ότι ο εν λόγω τραγουδιστής εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως πρόεκυψε, ο ελεγχόμενος δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία 1.985.000 ευρώ» αναφέρει το zougla.gr.
Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης μέσω του ελέγχου διαπίστωσαν ότι ο Πλούταρχος, πέραν των άλλων, «λησμόνησε» να κόψει 14 αποδείξεις για συναυλίες που πραγματοποίησε την περίοδο 2002 – 2010.
Αποδείξεις που αφορούσαν σε χρηματικό ποσό άνω των 800.000 ευρώ.
«Είχε λάβει μέρος σε συναυλίες και σε 14 περιπτώσεις δεν έκοψε καμία απόδειξη. Συνολικά, απέφυγε να δηλώσει 808.000 ευρώ» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ συντάχθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και απεστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι σχετικές διαδικασίες και να καταλογιστούν τα ανάλογα πρόστιμα.
http://on-news.gr/2013/10/14/to-sdoe-ep ... -000-evro/
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από τον έλεγχο που διενήργησαν στον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο διαπίστωσαν ότι την περίοδο 2005-2011, δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 1.985.000 ευρώ.
«Πρόκειται για έλεγχο σε βάθος 10ετίας. Μετά την κατάσχεση του σκάφους του, υπήρχαν ενδείξεις ότι ο εν λόγω τραγουδιστής εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως πρόεκυψε, ο ελεγχόμενος δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία 1.985.000 ευρώ» αναφέρει το zougla.gr.
Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης μέσω του ελέγχου διαπίστωσαν ότι ο Πλούταρχος, πέραν των άλλων, «λησμόνησε» να κόψει 14 αποδείξεις για συναυλίες που πραγματοποίησε την περίοδο 2002 – 2010.
Αποδείξεις που αφορούσαν σε χρηματικό ποσό άνω των 800.000 ευρώ.
«Είχε λάβει μέρος σε συναυλίες και σε 14 περιπτώσεις δεν έκοψε καμία απόδειξη. Συνολικά, απέφυγε να δηλώσει 808.000 ευρώ» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ συντάχθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και απεστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι σχετικές διαδικασίες και να καταλογιστούν τα ανάλογα πρόστιμα.
http://on-news.gr/2013/10/14/to-sdoe-ep ... -000-evro/

Στα δίχτυα των «Ράμπο» του ΣΔΟΕ έπεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος (Κακοσαίος) για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο! Μετά τον έλεγχο σε βάθος δεκαετίας που έκαναν οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών διαπίστωσαν ότι ο δημοφιλής αοιδός δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία παροχής υπηρεσιών, ύψους 2.793.955 ευρώ, για την περίοδο 2002-2011!
Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ με ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι την περίοδο 2002-2010 ο διάσημος τραγουδιστής δεν είχε κόψει αποδείξεις για 14 από τις συναυλίες στις οποίες είχε συμμετάσχει και του απέφεραν το ποσό των 808.000 ευρώ. Παράλληλα για άλλες δραστηριότητές του την περίοδο 2005-2011 δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία, ύψους 1.985.000 ευρώ.
Το πόρισμα του ελέγχου στα φορολογικά του Γιάννη Πλούταρχου διαβιβάστηκε στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος θα δρομολογήσει τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και θα καταλογίσει τα σχετικά πρόστιμα.
Αυτό είναι το δεύτερο «μπλέξιμο» του δημοφιλούς τραγουδιστή μέσα σε ενάμιση χρόνο... Τον Μάρτιο του 2012 το υπερπολυτελές σκάφος του «St George» είχε δεσμευτεί από τις Αρχές, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό και εμφανιζόταν να ανήκει σε εταιρία αναψυχής.
Ο Γιάννης Πλούταρχος έπρεπε να καταβάλει ως φόρο το ποσό των 300.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί και κινδύνευσε να κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο! Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές και είχε υποστηρίξει τότε ότι είχε αγοράσει το σκάφος, τύπου Sunseeker, τρία χρόνια πριν με δάνειο, με σκοπό να το διαθέσει σε ναύλους, κάτι που δεν «περπάτησε», εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Το ότι δεν έκανε ναύλους όμως προκάλεσε την εντύπωση πως δεν είναι επαγγελματικό αλλά ιδιωτικό και το ΣΔΟΕ ζητούσε από τον τραγουδιστή να καταβάλει τον ΦΠΑ.
Το ΣΔΟΕ είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Γιάννη Πλούταρχο και τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι ελεγκτές του διαπίστωσαν ότι σε συναυλία στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, όπου τραγούδησε, με διοργανωτή τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 916 μη νόμιμα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ. Ωστόσο ο καλλιτέχνης δεν είχε εμπλοκή, καθώς ήταν σύμφωνος μόνο ως προς τον τρόπο της αμοιβής και δεν γνώριζε με ποιον τρόπο θα συγκεντρώνονταν τα χρήματα από τα εισιτήρια.
«Δεν είμαστε εμείς. Δεν πρόκειται για τον Γιάννη»
Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου Μαρία Κακοσαίου.«Δεν έχουμε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Εχουμε τελειώσει με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ» λέει στην «Espresso» η Μαρία Κακοσαίου, σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, συμπληρώνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς εμπλέκεται το όνομα του τραγουδιστή σ' αυτή την υπόθεση.
«Δεν είμαστε εμείς. Δεν πρόκειται για τον Γιάννη. Ο δικός μας φάκελος έφυγε από το ΣΔΟΕ στα μέσα Σεπτεμβρίου. Μας έκαναν δεκαετή έλεγχο και τελειώσαμε. Εγινε μάλιστα και επανέλεγχος.
Οτιδήποτε άλλο διαδικαστικό υπάρχει θα τακτοποιηθεί μέσω της εφορίας μας πια. Εχουμε τελειώσει με το ΣΔΟΕ» ανέφερε η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.
«Θα μας άφηναν να φύγουμε αν είχαμε αποκρύψει 2.793.955 ευρώ; Είναι δυνατόν; Θα τρέχαμε να βρούμε από πού θα τα καλύψουμε. Δεν θα ήμασταν εδώ για να το συζητάμε» υπογραμμίζει η κυρία Κακοσαίου, επαναλαμβάνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς «διέρρευσε» το όνομα του συζύγου της και από ποιους, από τη στιγμή που ο έλεγχός τους από το ΣΔΟΕ έχει ολοκληρωθεί. «Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δυστυχώς η επωνυμία έχει και τα κακά της» σχολιάζει.
Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό να φιλοξενήσουμε δηλώσεις και του ίδιου του Γιάννη Πλούταρχου, αφού ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται στην Αυστραλία και θα επιστρέψει την Παρασκευή. Ο λόγος που ταξίδεψε στη μακρινή ήπειρο δεν ήταν κάποια συναυλία για τους ομογενείς, αλλά τα εγκαίνια ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που φτιάχτηκε με την οικονομική βοήθεια του τραγουδιστή.
Την άνοιξη του 2009 ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε μία συναυλία στη Μελβούρνη, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά οικοπέδου και την ανέγερση οικήματος για λογαριασμό του ιδρύματος «Αγάπη». Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα, το οίκημα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει Ελληνόπουλα με ειδικές ικανότητες και οι εκπρόσωποί του προσκάλεσαν τον Γιάννη Πλούταρχο για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
Οι ελεγκτές «τσίμπησαν» (ξανά) τον Καρούζο, εταιρίες, έναν πλαστικό χειρουργό, δικηγόρο αλλά και δημόσιο υπάλληλοΟ προφυλακισμένος επιχειρηματίας Ιωάννης Καρούζος.
Οι έλεγχοι που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ το διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο έφεραν στην επιφάνεια σωρεία περιπτώσεων φοροδιαφυγής. Μεταξύ των υποθέσεων είναι και αυτή της εταιρίας αγοραπωλησίας ακινήτων του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου με έδρα τη Γλυφάδα, η οποία βρέθηκε να έχει στα βιβλία της ανακρίβειες με δύο συναλλαγές ύψους 7.820.000 ευρώ.
Ο ήδη έγκλειστος βασικός κατηγορούμενος Ιωάννης Καρούζος κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι «φούσκωνε» την αξία ακινήτων του για να λάβει τραπεζικά δάνεια και ο δανεισμός ανέρχεται σε 300.000.000 ευρώ, ενώ η φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 30.000.000 ευρώ. Ηδη έχουν δεσμευτεί ακίνητα του ομίλου αξίας 30.000.000 ευρώ, ίσα με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αλλά δεν εισπράχθηκαν.
Αλλη μία από τις υποθέσεις αφορά τον πλαστικό χειρουργό Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος φέρεται ότι απέκρυψε έσοδα ύψους 2.318.198 ευρώ, ενώ και ο ΟΣΕ κατηγορείται ότι δεν εξέδωσε φορολογικά στοιχεία ύψους 143.173 ευρώ! Από τις υπόλοιπες περιπτώσεις ξεχωρίζουν μια επιχείρηση εστίασης στην Αθήνα που δεν εξέδιδε αποδείξεις ύψους 1.217.698 ευρώ, ένας δικηγόρος στον Αγιο Δημήτριο που δεν εξέδωσε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ύψους 1.100.000 ευρώ, αλλά και ένας δημόσιος υπάλληλος στο Αιγάλεω που εντοπίστηκε να έχει προσαύξηση περιουσίας κατά 195.352 ευρώ από άδηλη πηγή.
Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ επεκτάθηκαν σε επιχειρήσεις για περιπτώσεις πλαστών ή εικονικών τιμολογίων και έτσι βρέθηκαν 35 επιχειρήσεις στην Αττική που έλαβαν πλαστά ή εικονικά τιμολόγια ύψους 40.300.700 ευρώ και έτσι συμψηφίστηκε ή τους επιστράφηκε ΦΠΑ 10.050.000 ευρώ, άλλες 25 επιχειρήσεις στην Αττική που εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια 59.100.000 ευρώ προκαλώντας ζημία 13.600.000 ευρώ στο Δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ. Σε 19 περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη προέκυψε ότι έγιναν εικονικές συναλλαγές ύψους 19.500.000 ευρώ με ζημία 4.485.000 ευρώ για το Δημόσιο.
Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αθηνών καταλόγισε πρόστιμα συνολικού ύψους 13.694.000 ευρώ σε δύο τεχνικές εταιρίες στην Αθήνα και την Πάτρα καθώς και σε δύο εμπόρους οικοδομικών υλικών στην ανατολική Αττική, επειδή δεν εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά στοιχεία συναλλαγών.
Κεραυνός και κατά Αλέξη Μητρόπουλου με πρόστιμο 1.000.000 ευρώΟ εργατολόγος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.
Μεταξύ των υποθέσεων που «έβγαλαν» οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ από τους 3.000 ελέγχους που έκαναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι και αυτή του γνωστού εργατολόγου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου, στον οποίο στις 14 Σεπτεμβρίου καταλογίστηκε πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για μη έκδοση απόδειξης σχετικά με συναλλαγή.
Η υπόθεση αφορά την είσπραξη 1.000.000 δολαρίων (942.136 ευρώ) από μια υπόθεση κληρονομιάς ενός Ελληνα εφοπλιστή που ζούσε στις ΗΠΑ, την οποία είχε χειριστεί το δικηγορικό του γραφείο το 1999. Ο κ. Μητρόπουλος κατηγορήθηκε ότι δεν εξέδωσε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή άλλου φορολογικού στοιχείου προς την πελάτισσά του. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από δύο συνεργάτες του, οι οποίοι διεκδίκησαν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε.
Στις 11 Μαρτίου είχε εκδοθεί εισαγγελική εντολή στο ΣΔΟΕ για τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει βεβαίωση επίσημης μεταφοράς και δήλωσης του κεφαλαίου από το εξωτερικό, βεβαιώσεις φόρων που εισπράχθηκαν υπέρ του ελληνικού Δημοσίου, αντίγραφο φορολογικής δήλωσης του έτους εισαγωγής του συγκεκριμένου ποσού -όμως μεταφέρθηκε στην Ελλάδα το 2006- και έκθεση ελέγχου για τα έτη 2007-2011, από την οποία προέκυπτε ότι δεν διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση.
http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5 ... E%BF%CE%B5
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Γιάννη Πλούταρχου:
«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου. Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας»
«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου. Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας»
- fylakas_aggelos
Τώρα κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί.Πάντως πέρυσι έλεγαν τα καλύτερα λόγια,ότι τα δήλωσε όλα,ενώ οι άλλοι χρωστάνε κλπ.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στα παιδιά, ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε στην Αυστραλία για να δώσει το παρών στα εγκαίνια του ιδρύματος. Στις 12.00 χθες το μεσημέρι ο δημοφιλής τραγουδιστής έκοψε την κορδέλα και αμέσως μετά μπήκε με το δεξί στο «Kakosaios House», όπου έγινε ο αγιασμός.
Μόλις τα παιδιά τον είδαν, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ εκείνος, φανερά συγκινημένος, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τους δείχνει την αγάπη του. Επειτα περιηγήθηκε από τους υπευθύνους του ιδρύματος στους χώρους αλλά και στα δωμάτια των παιδιών. Οσοι βρέθηκαν στην τελετή κάνουν λόγο για έναν χώρο-κόσμημα, αφού μοιάζει με ξενοδοχείο. Η «Epsresso» παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια αλλά και τους χώρους του ιδρύματος.

Πηγή: Espresso
Μόλις τα παιδιά τον είδαν, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ εκείνος, φανερά συγκινημένος, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τους δείχνει την αγάπη του. Επειτα περιηγήθηκε από τους υπευθύνους του ιδρύματος στους χώρους αλλά και στα δωμάτια των παιδιών. Οσοι βρέθηκαν στην τελετή κάνουν λόγο για έναν χώρο-κόσμημα, αφού μοιάζει με ξενοδοχείο. Η «Epsresso» παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια αλλά και τους χώρους του ιδρύματος.

Πηγή: Espresso