Ακόμα ένα πολύ ωραίο κομμάτι απο τις αγαπημένες μου Μελισσούλες!Chronisgreek έγραψε:

Μόνο μη συνεχίσουν την τριλογία στα clips γιατι δεν ξέρω πόσο μακάβριο μπορούν να το
κάνουν ακόμα. Τους έχω ικανούς για όλα!

Το κομμάτι καταπληκτικό πάντως.

Ακόμα ένα πολύ ωραίο κομμάτι απο τις αγαπημένες μου Μελισσούλες!Chronisgreek έγραψε:
Πολύ ωραίο!panosif έγραψε:
Ωραίο τραγούδι, αλλά το τελείωμα του ρεφραίν ίδιο με αυτό του "να μου εξηγήσεις".fylakas_aggelos έγραψε:Γιατί προωθεί ο Μιχάλης καινούργιες ατάλαντες?Ωραία ενορχήστρωση και ωραίο κομμάτι,αλλά άφωνη!Βέβαια έχουμε δει πολλές ατάλαντες και ατάλαντους.
Eγώ θέλω το "Κόκκινο". Μακράν καλύτερο και από το Νύχτα κι άλλη νύχτα κι από το Κόκκινο. Υπέροχο!fylakas_aggelos έγραψε:Επιτέλους βγήκε το videoclip του Γιώργου Σαμπάνη.Άρα έχουμε και επίσημα το 4ο single!Μακάρι να προωθήσει μετά το "Νύχτα κι άλλη νύχτα".Το "Αυτά που'χες τάξει" είχε ακουστεί λίγο.
επίσημα και το 4 επιτυχία και πολύ καλό κλιπ..stelios έγραψε:
Λογικά αν βγάλει άλλο, το "Κόκκινο" θα είναι, καθώς είναι το πιο αγαπημένο του Σαμπάνη από το δίσκο, μαζί με το "Ο,τι και να είμαι" που έχει βγάλει ήδη..killbill έγραψε:επίσημα και το 4 επιτυχία και πολύ καλό κλιπ..stelios έγραψε:ίσως το επόμενο να είναι το "κόκκινο" αυτό θα ήθελα αν βγάλει άλλο