Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Θα πρεπει να είναι τόσο χαρούμενη η Δέσποινα σήμερα!!! :fan:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
ellhfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ellhfan »

Entek έγραψε:Θα πρεπει να είναι τόσο χαρούμενη η Δέσποινα σήμερα!!! :fan:
Κι ο σκουπιδοτενεκές επίσης! :fan:
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

Εικόνα

:idiot: :idiot:
άλλο κομμάτι ακούσαμε εμείς; :read:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

deba έγραψε:Εικόνα

Άχου δεν πάει καλά αυτή. :fan: Φαντάσου να τον είχε πετύχει η Καλλή τον Φοίβο στις πραγματικά καλές εποχές του.
Θα έσκιζε τα σουτιέν της στους δρόμους από την χαρά της. :fan:
I like people too much or not at all.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Entek έγραψε:
Liakoman έγραψε:Μάλιστα... :10-pleko:
Δηλαδή κάθισε η Κοκκίνου μαζί του όπως μας έλεγε,κουβέντιασε πως θέλει να κινηθεί δισκογραφικά και έβγαλε αυτό;Δηλαδή πριν την κουβέντα που είχαν τί της έδωσε; :whatever:

Δεν μου αρέσει το τραγούδι.
Για μένα περισσότερο φταίει η Κοκκίνου παρά ο ο Φοίβος.Αυτός της το έδωσε.Οκ...Αυτή γιατί το είπε;Της άρεσε;Αν ναι προς τι η κουβέντα που έκαναν;Δεν βλέπω διαφορά στα τραγούδια που έλεγε πριν σε σχέση με αυτό. :10-pleko:

Δεν φταίει η Έλλη. Ο Φοίβος φταίει. Αυτή ο,τι της λένε κάνει!
Έλα ρε ΕΝΤΕΚ έχει γίνει τσίχλα πια αυτό! Το λέγανε και στη Βανδή παλιά....
Τι πάει να πει "ότι της λέει το κάνει..." δεν έχει κρίση? Η καριέρα είναι δική της, δεν είναι του Φοίβου. Σε κάποια χρόνια που θα μετανιώνει, τι θα της δώσει ο Φοίβος ...τη συμπαράσταση του???
chris3m

deba έγραψε:Εικόνα

Εντάξει ρε Στέλλα....οκ συνεργάζεστε και κάτι πρέπει να πεις!
Αλλά και η υπερβολή έχει τα όρια της!!! Σκέψου να είχε ακούσει το ΥΠΟΦΕΡΩ...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

chris3m έγραψε:
Entek έγραψε:
Liakoman έγραψε:Μάλιστα... :10-pleko:
Δηλαδή κάθισε η Κοκκίνου μαζί του όπως μας έλεγε,κουβέντιασε πως θέλει να κινηθεί δισκογραφικά και έβγαλε αυτό;Δηλαδή πριν την κουβέντα που είχαν τί της έδωσε; :whatever:

Δεν μου αρέσει το τραγούδι.
Για μένα περισσότερο φταίει η Κοκκίνου παρά ο ο Φοίβος.Αυτός της το έδωσε.Οκ...Αυτή γιατί το είπε;Της άρεσε;Αν ναι προς τι η κουβέντα που έκαναν;Δεν βλέπω διαφορά στα τραγούδια που έλεγε πριν σε σχέση με αυτό. :10-pleko:

Δεν φταίει η Έλλη. Ο Φοίβος φταίει. Αυτή ο,τι της λένε κάνει!
Έλα ρε ΕΝΤΕΚ έχει γίνει τσίχλα πια αυτό! Το λέγανε και στη Βανδή παλιά....
Τι πάει να πει "ότι της λέει το κάνει..." δεν έχει κρίση? Η καριέρα είναι δική της, δεν είναι του Φοίβου. Σε κάποια χρόνια που θα μετανιώνει, τι θα της δώσει ο Φοίβος ...τη συμπαράσταση του???

Όχι, γιατί στη φάση που είναι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Φοίβος είναι στη φάση "ο,τι θέλω κάνω" και όποιος δεν του αρέσει φεύγει.
Πιστεύω πως ακόμα και αυτό που κάνει η Δέσποινα, έγινε με την έγκριση του, αλιώς θα είχε αλλάξει εταιρεία η Δέσποινα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

stelios έγραψε:Ήταν διθυραμβικά τα σχόλια και φοβήθηκε ο Φοίβος μην πάρουν τα μυαλά της Έλλης αέρα και του ζητάει cd. :10-pleko:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: Θεός! Έγραψες! :fan:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
chris3m

Entek έγραψε: Όχι, γιατί στη φάση που είναι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Φοίβος είναι στη φάση "ο,τι θέλω κάνω" και όποιος δεν του αρέσει φεύγει.
Πιστεύω πως ακόμα και αυτό που κάνει η Δέσποινα, έγινε με την έγκριση του, αλιώς θα είχε αλλάξει εταιρεία η Δέσποινα!
Οκ... κάτσε να βγάλει το album, κάτσε να κάνει επιτυχία-ες, κάτσε να δώσει "άλλες" ερμηνείες.....και κυρίως κάτσε να θέλει και επόμενο album χωρίς τη συμμετοχή του και θα σου πω αν θα εγκρίνει την παραμονή της στη Spicy. Ο Φοίβος δεν είχε και πολλά "γερά" χαρτιά στην καριέρα του, το τελευταίο που του είχε απομείνει ήταν η Βανδή, αν το χάσει και αυτό τι θα κάνει μετά???
Μήπως νομίζεις πως την πιστεύει και πολύ την Κοκκίνου?
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

:belly-dance: :belly-dance: :belly-dance: :belly-dance: :belly-dance:
Krouela agapes mou, Krouela
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

εμενα ετσι πως αρχιζει μου θυμιζει ραντεβου στην παραλια :fan:
χάλι το τραγουδι...ενα χρονο μετα και της δινει αυτο???
την εχει ταραξει στα τσιφτετελια και στις ρουμπες...
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Αν ήταν στο "Κόκκινο" θα είχε γίνει επιτυχία ήδη. Σήμερα δεν ξέρω τί μπορεί να καταφέρει.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

manos έγραψε:aaaa kalaaaaa.................ama to elege kamia kainourgia ksepetagmenh vlepe xatzidou tha elega ok...souxediariko.....alla gia kokkinou???? :tourta: de paei kala o foivos...akoma ena + loipon sto oti h Despoina de tha kanei cd mazi tou...epishs giati pleon mono syrtoroumpes....

egw pali exw kollhsei me ena palio ths ellhs (pali) apo thn ektos foivou epoxh..

Γιατι ως γνωστον τραγουδουσε παντα μανο χατζηδακη :fan:
GUNNER_10

Εγω δεν θα μιλησω για το τραγουδι διοτι δεν υπαρχει λογος περαν του να σας τονισω στην μελωδια πριν ξαναμπει για το δευτερο κουπλε η ελλη οτι η μελωδια μοιαζει σαν να φαλτσαρε στην ηχογραφηση και ουτε καν μπηκαν στο κοπο να το δουνε ξανα :fan:

Τωρα με τον φοιβο και ολα τα υπολοιπα καλα συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν βγαλουμε το Αλλαξα που ειχε μεσα ομολογουμενως 4-5 καλα τραγουδια και εκαναν και επιτυχια καποια απο αυτα(νησι,γυρισματα,αστερι μου κλπ) τι ακριβως περιμενατε απο τον φοιβο??
Μοιαζετε σαν μερικοι να κατεβηκατε χτες στην γη η λες και περιμενατε να πει αυτη τη παπατζα η κοκκινου για να πειτε " μα καλα θελει διαλειμμα :fan: "

Και στον καρρα (αυτα που τουλαχιστον εχω ακουσει) παπατζες ειναι.Πιο σας συγκινησε το τι να μας πεις και εσυ για αγαπη?Να ακουω τον καρρα να μου το παιζει ροκ μπαλαντα?Η το ultimate σκυλαδικο αγαπω τα λαθος ατομα?

Τιποτα απλα πλεον ολα γινονται να βγαλουμε κανα φραγκο στα μπαμ και τελος.

Και επισης τρελενομαι για τις "επιλογες" της κας κοκκινου.Δηλαδη θα πηδηχτουμε απο το παραθυρο ετσι.Εδω η βανδη εκανε τοσες παπατζες που τις ελεγε δεν θα της κανει η κοκκινου ?
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

GUNNER_10 έγραψε:Εγω δεν θα μιλησω για το τραγουδι διοτι δεν υπαρχει λογος περαν του να σας τονισω στην μελωδια πριν ξαναμπει για το δευτερο κουπλε η ελλη οτι η μελωδια μοιαζει σαν να φαλτσαρε στην ηχογραφηση και ουτε καν μπηκαν στο κοπο να το δουνε ξανα :fan:

Τωρα με τον φοιβο και ολα τα υπολοιπα καλα συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν βγαλουμε το Αλλαξα που ειχε μεσα ομολογουμενως 4-5 καλα τραγουδια και εκαναν και επιτυχια καποια απο αυτα(νησι,γυρισματα,αστερι μου κλπ) τι ακριβως περιμενατε απο τον φοιβο??
Μοιαζετε σαν μερικοι να κατεβηκατε χτες στην γη η λες και περιμενατε να πει αυτη τη παπατζα η κοκκινου για να πειτε " μα καλα θελει διαλειμμα :fan: "

Και στον καρρα (αυτα που τουλαχιστον εχω ακουσει) παπατζες ειναι.Πιο σας συγκινησε το τι να μας πεις και εσυ για αγαπη?Να ακουω τον καρρα να μου το παιζει ροκ μπαλαντα?Η το ultimate σκυλαδικο αγαπω τα λαθος ατομα?

Και επισης τρελενομαι για τις "επιλογες" της κας κοκκινου.Δηλαδη θα πηδηχτουμε απο το παραθυρο ετσι.Εδω η βανδη εκανε τοσες παπατζες που τις ελεγε δεν θα της κανει η κοκκινου ?
Aπ ο,τι φαίνεται δεν έχεις ακούσει καθόλου το δίσκο του Καρρά. Έχεις μείνει μόνο στα 2 πρώτα πρόμο (που το Τι να μας πεις είναι πολύ καλό κομμάτι, αν το έλεγε άλλος δε θα έλεγες τπτ).. Το cd έχει πολύ όμορφα λαϊκά τραγούδια γραμμένα πάνω στον Καρρά. Άκου όλο το δίσκο κ μετά έλα πες μας. Ο Φοίβος έδωσε τον καλό του εαυτό στη δουλειά του Καρρά. Ούτε ένα κακό τραγούδι κατ'εμέ..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

δεν εχει ασχημα τραγουδια ο δισκος του Καρρα αλλα ουτε και κατι wow
αδιαφορα κατ'εμε
τα ακουσα και δεν ξαναγυρισα σε κανενα

της Ελλης ειναι βεβαια οτι πιο τραγικο εγραψε εδω και καποια χρονια

πραγματικα ας κανει ενα μεγαααλο διαλλειμα
η εμπνευση δεν ειναι κουμπι,που το πατας και ερχεται.

και ειναι κριμα γιατι αυτοκαταστρεφεται

για την Ελλη πιστευω οτι και η ιδια ξερει πως εχει τελειωσει η καριερα της εδω και χρονια
απλα προσπαθει ακομα να μαζεψει οσα φραγκα μπορει
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
GUNNER_10

MusicLover έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:Εγω δεν θα μιλησω για το τραγουδι διοτι δεν υπαρχει λογος περαν του να σας τονισω στην μελωδια πριν ξαναμπει για το δευτερο κουπλε η ελλη οτι η μελωδια μοιαζει σαν να φαλτσαρε στην ηχογραφηση και ουτε καν μπηκαν στο κοπο να το δουνε ξανα :fan:

Aπ ο,τι φαίνεται δεν έχεις ακούσει καθόλου το δίσκο του Καρρά. Έχεις μείνει μόνο στα 2 πρώτα πρόμο (που το Τι να μας πεις είναι πολύ καλό κομμάτι, αν το έλεγε άλλος δε θα έλεγες τπτ).. Το cd έχει πολύ όμορφα λαϊκά τραγούδια γραμμένα πάνω στον Καρρά. Άκου όλο το δίσκο κ μετά έλα πες μας. Ο Φοίβος έδωσε τον καλό του εαυτό στη δουλειά του Καρρά. Ούτε ένα κακό τραγούδι κατ'εμέ..
Δεν επιμενω για τον καρρα γιατι οπως ειπα 2 εχω ακουσει.Ναι το τι να μας πεις για αγαπη ισως αν το ελεγε αλλος να μου καθοταν πιο καλα.Λογικο δεν ειναι?
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

GUNNER_10 έγραψε: Γιατι ως γνωστον τραγουδουσε παντα μανο χατζηδακη :fan:
GUNNER_10 έγραψε:Τωρα με τον φοιβο και ολα τα υπολοιπα καλα συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν βγαλουμε το Αλλαξα που ειχε μεσα ομολογουμενως 4-5 καλα τραγουδια και εκαναν και επιτυχια καποια απο αυτα(νησι,γυρισματα,αστερι μου κλπ) τι ακριβως περιμενατε απο τον φοιβο??
θα σου απαντήσω μόνο στο τι περίμενα...
στην Δέσποινα γιατί υπήρχαν αυτά τα 4-5 καλά κομμάτια;
κατά τη δική μου τη γνώμη το cd μάλιστα της Δέσποινας είναι 4-5 επιτυχίες αλλά όλα τα κομμάτια ήταν αξιόλογα
οκ...δική μου άποψη...
αλλά ακόμη και σε αυτούς που μπορεί να μην δέχονται το cd ως ένα καλό ως νοήμονες άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ήταν σκουπίδι όπως σχεδόν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτό που έγραψε στην Έλλη
επίσης ανέφερες το cd του Καρρά
δεν έχει κομμάτια δυναμικά, σουξέ, αλά έχει καλά λαϊκά κομμάτια για τον Καρρά που πάει να πει ότι ο Φοίβος ασχολήθηκε να γράψει ένα καλό cd όσο μπορεί πλεόν να το κάνει
αυτά μου δείχνουν πως ο Φοίβος μπορεί να κάτσει και να ασχοληθεί και να γράψει 3 κομμάτια το χρόνο καλά
3 την εβδομάδα όχι όπως θέλει να κάνει....χρειάζεται διάλειμμα αλλά δεν τον ενδιαφέρει να το κάνει γιατί έχει τα 5-10 παιδάκια γύρω του να τους δίνει το σουξέ της εβδομάδας και τέλος
όταν έχεις την Χατζήδου της δίνεις το κομμάτι που έγραψες πριν δύο μέρες
όταν έχεις μία τραγουδίστρια με δισκογραφία πίσω της και την έχεις αφήσει ένα χρόνο με ένα κομμάτι δεν της δίνεις ό,τι βρεις μπροστά σου!
αυτό το κομμάτι για εμένα είναι απαράδεκτο και δείχνει ότι ο Φοίβος δεν ενδιαφέρεται να δώσει στην Έλλη το κάτι παραπάνω
για την επιλογή της Έλλης να το πει δεν ξέρω τι να σχολιάσω! δεν πιστεύω ότι και το κακό αυτό κομμάτι θα το σπρώξει ο Φοίβος τόσο
ένα χρόνο έκατσε χωρίς κομμάτια γιατί ίσως ήλπιζε σε ένα "καρδιά από γυαλί" ακόμη πιστεύω που ήταν όμορφο κομμάτι ακόμη κι αν ήταν ένα
τώρα λοιπόν αν το ένα αυτό κομμάτι που μπορεί να της δώσει είναι αυτό το καληνύχτα ας ανοίξει τα μάτια της και κυρίως να βγάλει τη μαρμελάδα από τα αυτιά της!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ellhfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ellhfan »

Αφού δέχτηκε η Έλλη να τραγουδίσει το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, δεν έχω παρά να της πω "ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ"... :fan:
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Εγώ πιστεύω πως ο Φοίβος το θεωρεί σουξέ και δυνατό το Καληνύχτα. :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Απάντηση