Πάνος Κιάμος
Re: Πάνος Κιάμος Thread.
Ο Σαμπάνης του έχει γράψει 3 τραγούδια.Τα 2 σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και 1 του Νίκου Γρίτση.
6 τραγούδια ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
6 τραγούδια ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
-
Εγω το βρίσκω μέτριο προς κακό το συγκεκριμένο..fylakas_aggelos έγραψε:
Αυτό θα γίνει τεράστιο σουξέ!!!!!!
Η προηγούμενη δουλειά του ήταν δυνατότερη κατ'εμέ.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Συμφωνώ!Slim_Shady έγραψε:Εγω το βρίσκω μέτριο προς κακό το συγκεκριμένο..fylakas_aggelos έγραψε:
Αυτό θα γίνει τεράστιο σουξέ!!!!!!
Η προηγούμενη δουλειά του ήταν δυνατότερη κατ'εμέ.
Ειδικά εκεί που λέει για τους από κάτω...

Cobalt Music
Ακούστε όλο το νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου "Δεν Θέλω Επαφή" μέσα από το επίσημο κανάλι της Cobalt Music!
http://bit.ly/19nbJ00

Ακούστε όλο το νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου "Δεν Θέλω Επαφή" μέσα από το επίσημο κανάλι της Cobalt Music!
http://bit.ly/19nbJ00

Ωραίο το εξώφυλλο.
Ευτυχώς δεν είμαι φαντάρος άρα δεν θα ακούσω και το δίσκο.
Ευτυχώς δεν είμαι φαντάρος άρα δεν θα ακούσω και το δίσκο.

Άκουσα το cd και θεωρώ πως πέρα από 2-3 τραγούδια είναι μια καλή συνέχεια του προηγούμενου.
Ξεχωρίζω τα Δεν μου περνάς,Πόσο λίγο μ΄αγαπάς (κομματάρα από Σαμπάνη-Γρίτση),Αυλαία,Δύσκολα βράδια,Απλή μετάβαση,Δε γνωρίζω,Που να στα πω,Θέλω την αγάπη σου.
Ξεχωρίζω τα Δεν μου περνάς,Πόσο λίγο μ΄αγαπάς (κομματάρα από Σαμπάνη-Γρίτση),Αυλαία,Δύσκολα βράδια,Απλή μετάβαση,Δε γνωρίζω,Που να στα πω,Θέλω την αγάπη σου.
- fylakas_aggelos
+αυτά είναι τα καλύτερα.Στην ουσία ο μισός δίσκος είναι με μπαλάντες,ποπ και καλά λαϊκά και ο υπόλοιπος με τσιφτετέλια και ρούμπες.panosif έγραψε:Άκουσα το cd και θεωρώ πως πέρα από 2-3 τραγούδια είναι μια καλή συνέχεια του προηγούμενου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Aκουσα κι εγώ τον δίσκο του...κρατάω τα εξής:Δε θέλω επαφη, Ξέχνα με, Δε γνωρίζω. Γενικά,μια επανάληψη απο τον Κιάμο.
-
Το καλύτερο του δίσκου...ΑΠΟΘΕΩΣΗ λατρευω την φωνή του στις "ψηλές"

- fylakas_aggelos
Πιστεύω ότι το "Ξέχνα με" θα είναι ένα από τα singles.Όπως και το "Δεν μου περνάς" για κάτι πιο pop-dance,και το "Ασθενοφόρα" για κάτι πιο λαϊκό,επειδή είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου,και δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο λαϊκά ακούσματα.Σίγουρα θα ακουστεί πολύ και το "Γιορτάζω",και από Μαυρίδη το "Τέλος".Γενικά θεωρώ ότι θα βγάλει και πάλι τουλάχιστον 6-7 singles (με 3-4 από αυτά οπτικοποιημένα)
Η "Αυλαία", και "Απλή μετάβαση" θα είναι από τα διαμάντια του δίσκου,που είναι για τους fans.
Η "Αυλαία", και "Απλή μετάβαση" θα είναι από τα διαμάντια του δίσκου,που είναι για τους fans.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Να το το εντεχνο λοιπονfylakas_aggelos έγραψε:Το αγόρασε ένας γνωστός μου το cd,αλλά δεν θέλει να μου το δώσει.Μου είπε όμως ότι έχει πολλές μπαλάντες,και γενικά ότι έχει και κάποια πιο ψαγμένα κομμάτια.

Εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου.

-
Πάνο μου αν σου πω πως έβαζα στοίχημα πως θα σου άρεσε το ξέχνα με,τι θα μου πείς?panosif έγραψε:Εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου.![]()
Αλήθεια δεν ξέρω μην σου ακούγεται παράξενο απλα το ειχα έτσι πλάσει μάλλον στο μυαλό μου

Χθες άκουσα ολόκληρο το album και δεν ξέρω γιατί αλλά με το πρώτο άκουσμα λάτρεψα το συγκεκριμένο.Slim_Shady έγραψε:Πάνο μου αν σου πω πως έβαζα στοίχημα πως θα σου άρεσε το ξέχνα με,τι θα μου πείς?
Αλήθεια δεν ξέρω μην σου ακούγεται παράξενο απλα το ειχα έτσι πλάσει μάλλον στο μυαλό μου
Μόλις περάσει η καψούρα θ' ακούσω ξανά και τα υπόλοιπα.Και το Ξέχνα με είναι ωραίο πάντως.
Μόνο το Σκοτώνεις και τα Ασθενοφόρα δεν μου άρεσαν.
-
Έ είναι λίγο copy paste προηγούμενου άλμπουμ...έλα όμως που είναι καλός ο άτιμος σε αυτά!panosif έγραψε:Χθες άκουσα ολόκληρο το album και δεν ξέρω γιατί αλλά με το πρώτο άκουσμα λάτρεψα το συγκεκριμένο.Slim_Shady έγραψε:Πάνο μου αν σου πω πως έβαζα στοίχημα πως θα σου άρεσε το ξέχνα με,τι θα μου πείς?
Μόλις περάσει η καψούρα θ' ακούσω ξανά και τα υπόλοιπα.Και το Ξέχνα με είναι ωραίο πάντως.
Μόνο το Σκοτώνεις και τα Ασθενοφόρα δεν μου άρεσαν.
- billakos24
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ PROMO!SFAKattack10 έγραψε:

Μια το 3D video του ''Κρύσταλλα'' μια αυτό. Πόσο μπροστά
είσαι ρε Κιάμε!!!

All of our endings can be found in our beginnings...
Μην γελάς billako.
Όταν οι άλλοι κοιμούνται ο Κιάμος κάνει πρόμο και πιάνει κορυφή για πλάκα.

-
Συμφωνώ με τον φίλτατο Πάνοpanosif έγραψε:Μην γελάς billako.![]()