fylakas_aggelos έγραψε:Από το δίσκο μ'άρεσαν το "Αυτό θα πει αγάπη" (θυμίζει Νότη από δεκαετία 90),"Δηλώνω μόνος","Δώσε ένα τέλος" και "Έχω αντέξει πολλά".Στο "Μη με ρωτάτε" η φωνή του ακούγεται περίεργη.Μπράβο που το δίνει με εφημερίδα.Τουλάχιστον θα μπει σε πολλά σπίτια.Λογικά θα κάνει πάνω από 100.000 πωλήσεις.
Έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα ολόκληρη η συλλογή του για τα 25 χρόνια και έπαθα πλάκα.fylakas_aggelos έγραψε:Βρήκα από ένα φίλο τα 2 dvd από το 25 χρόνια.Είναι 60 clips από την αρχή της καριέρας του μέχρι και τον Έλληνα.Πιστεύω ότι δεν λείπει κάποιο clip μέχρι το 2011.
Συμφωνώ.panosif έγραψε:Έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα ολόκληρη η συλλογή του για τα 25 χρόνια και έπαθα πλάκα.fylakas_aggelos έγραψε:Βρήκα από ένα φίλο τα 2 dvd από το 25 χρόνια.Είναι 60 clips από την αρχή της καριέρας του μέχρι και τον Έλληνα.Πιστεύω ότι δεν λείπει κάποιο clip μέχρι το 2011.
Από τις καλύτερες και πιο καλαίσθητες συλλογές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για Έλληνα καλλιτέχνη.
Και που να έβλεπες και το περιεχόμενο.billakos24 έγραψε:Συμφωνώ.panosif έγραψε:Έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα ολόκληρη η συλλογή του για τα 25 χρόνια και έπαθα πλάκα.fylakas_aggelos έγραψε:Βρήκα από ένα φίλο τα 2 dvd από το 25 χρόνια.Είναι 60 clips από την αρχή της καριέρας του μέχρι και τον Έλληνα.Πιστεύω ότι δεν λείπει κάποιο clip μέχρι το 2011.
Από τις καλύτερες και πιο καλαίσθητες συλλογές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για Έλληνα καλλιτέχνη.
Καταπληκτική κυκλοφορία! Ο Νότης πάντα προσέχει τις κυκλοφορίες
του, τα live του, τους fans του γενικότερα. Γι'αυτό και λαμβάνει την
ανάλογη πώρωση απο αυτούς.
Και πολύ ''μουράτη'' έκδοση. Θυμάμαι την έβλεπα στα Public και μου
έκανε εντύπωση. Φαντάζομαι τα αισθήματα των fans!
Ναι, ναι θυμάμαι τις ενθουσιώδεις περιγραφές τότε. Respect!panosif έγραψε: Και που να έβλεπες και το περιεχόμενο.
Ειδική θήκη για τα 6 cd.Άλλη θήκη για τα dvd.
Bιβλίο με φωτογραφίες και συνέντευξη του Νότη στον Μάνο Ελευθερίου και 8 καρτ-ποστάλ/αυτόγραφα.
Πραγματικά απίστευτη συλλογή.
Τιμούλα;billakos24 έγραψε:Ναι, ναι θυμάμαι τις ενθουσιώδεις περιγραφές τότε. Respect!panosif έγραψε: Και που να έβλεπες και το περιεχόμενο.
Bιβλίο με φωτογραφίες και συνέντευξη του Νότη στον Μάνο Ελευθερίου και 8 καρτ-ποστάλ/αυτόγραφα.
60 ευρω.gtm13 έγραψε:Τιμούλα;billakos24 έγραψε:Ναι, ναι θυμάμαι τις ενθουσιώδεις περιγραφές τότε. Respect!panosif έγραψε: Και που να έβλεπες και το περιεχόμενο.
Αυτά είναι. Όχι σαν το Access. Το θυμάμαι και συγχύζομαι!billakos24 έγραψε:60 ευρω.gtm13 έγραψε:Τιμούλα;billakos24 έγραψε:
Ναι, ναι θυμάμαι τις ενθουσιώδεις περιγραφές τότε. Respect!
Μια χαρά για την ποιότητα της και την περίοδο (αρχες 2011) που βγήκε.