Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τα τρία καλύτερά μου: Μαρία - Μην έρθεις - Δεν τηλεφώνησες
τα τρία καλά μου: Σ' ευχαριστώ - Στο αντίθετο ρεύμα - Η δύναμη του έρωτα
τα τρία αδιάφορα: Βροχή τα αστέρια - Μια σταγόνα αγάπης - Σε θέλω
τα τρία χειρότερα: Εγώ κουβέντα δε θα πω - Δεν πρόκειται να φύγω - Δεν θέλω άλλο
Για μένα τα μόνα αδιάφορα είναι "Μαρία" και "Εγώ κουβέντα δεν θα πω"!Καλό αλλά χιλιοπαιγμένο το "Στο αντίθετο ρεύμα".Τα υπόλοιπα είναι κομματάρες!!!!!!Ειδικά το "Βροχή τ'αστέρια" είναι υπέροχο,πολύ τρυφερό κομμάτι!!!!!
fylakas_aggelos έγραψε:Για μένα τα μόνα αδιάφορα είναι "Μαρία" και "Εγώ κουβέντα δεν θα πω"!Καλό αλλά χιλιοπαιγμένο το "Στο αντίθετο ρεύμα".Τα υπόλοιπα είναι κομματάρες!!!!!!Ειδικά το "Βροχή τ'αστέρια" είναι υπέροχο,πολύ τρυφερό κομμάτι!!!!!
καλό είναι το "βροχή τα αστέρια" απλά πόσα χασάπικα ακόμα να αγαπήσω...; κάποια στιγμή τα ψιλοβαριέμαι...
yakinthos έγραψε:Η Δύναμη του έρωτα
12 τραγούδια
4 τριάδες
τα τρία χειρότερα: Εγώ κουβέντα δε θα πω - Δεν πρόκειται να φύγω - Δεν θέλω άλλο
Το ότι έβαλα να ξανακούσω τα 3 χειρότερά μου σκεπτόμενος, τι τους βρήκε ο Πανοσίφ και του άρεσαν και τελικά κόλλησα με το "εγώ κουβέντα δε θα πω" περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο του δίσκου, πως να το ερμηνεύσω...;
yakinthos έγραψε:Η Δύναμη του έρωτα
12 τραγούδια
4 τριάδες
Το ότι έβαλα να ξανακούσω τα 3 χειρότερά μου σκεπτόμενος, τι τους βρήκε ο Πανοσίφ και του άρεσαν και τελικά κόλλησα με το "εγώ κουβέντα δε θα πω" περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο του δίσκου, πως να το ερμηνεύσω...;
Ότι απλά έχω πολύ καλό γούστο.
Άκουσε και τα άλλα καμιά δεκαριά φορές και να δεις που στο τέλος θα σου αρέσουν κι αυτά.