+1neereaux έγραψε:Χώσε ρε Καλίδηstelios έγραψε:![]()
Συμφωνώ μαζί του πάντως για τον συγκεκριμένο
Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σ' αυτόν τον Καλλίδη! Τι έχει κάνει αυτός για να κρίνει τους γύρω του έτσι απροκάλυπτα?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Έχεις ακούσει τι λέει και τι κάνει ο Μουζουράκης;Entek έγραψε:Κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σ' αυτόν τον Καλλίδη! Τι έχει κάνει αυτός για να κρίνει τους γύρω του έτσι απροκάλυπτα?
Απίστευτο: Πασίγνωστοι Έλληνες τραγουδιστές φιλιούνται στο στόμα!!!

Μέχρι σήμερα είχαμε δει στην Ελλάδα τουλάχιστον, γυναίκες επώνυμες να ανταλλάσσουν κανά φιλάκι το στόμα ή πάνω στη πίστα η σε καμία εκδήλωση με πολλά φλας για να κάνουν ντόρο!
Αυτή τη φορά όμως ήρθαν δυο άντρες, πολύ επιτυχημένοι και πολύ αγαπητοί στον κόσμο να ανατρέξουν τα δεδομένα!
Ο Αντύπας πήγε να απολαύσει τον Λευτέρη Πανταζή στην πίστα! Λίγο μετά τις 02.οο ο Λευτέρης κατέβηκε και τον πλησίασε για να του δώσει το μικρόφωνο!
Αφού τραγούδησε και το μαγαζί τον αποθέωσε, οι δυο άντρες φιλήθηκαν! Όμως από τον αυθορμητισμό τους το φιλί έπεσε στο στόμα και όχι στο μάγουλο!
Κατά λάθος για να μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα! Όπως και να χει όμως. Το φιλί τους…καταγράφηκε
http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... assos-blog

Μέχρι σήμερα είχαμε δει στην Ελλάδα τουλάχιστον, γυναίκες επώνυμες να ανταλλάσσουν κανά φιλάκι το στόμα ή πάνω στη πίστα η σε καμία εκδήλωση με πολλά φλας για να κάνουν ντόρο!
Αυτή τη φορά όμως ήρθαν δυο άντρες, πολύ επιτυχημένοι και πολύ αγαπητοί στον κόσμο να ανατρέξουν τα δεδομένα!
Ο Αντύπας πήγε να απολαύσει τον Λευτέρη Πανταζή στην πίστα! Λίγο μετά τις 02.οο ο Λευτέρης κατέβηκε και τον πλησίασε για να του δώσει το μικρόφωνο!
Αφού τραγούδησε και το μαγαζί τον αποθέωσε, οι δυο άντρες φιλήθηκαν! Όμως από τον αυθορμητισμό τους το φιλί έπεσε στο στόμα και όχι στο μάγουλο!
Κατά λάθος για να μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα! Όπως και να χει όμως. Το φιλί τους…καταγράφηκε
http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... assos-blog
I like people too much or not at all.
-
-

sabanis+karras
-
Ακόμα δε βγήκε το άλμπουμ με τον Φοίβο κ ηχογραφεί ήδη;; Ελπίζω να μη βγάλει κάτι άμεσα, το cd με τον Φοίβο είναι πολύ καλό και αξίζει να βγουν singles. Η spicy βλέπω να κοιμάται λίγο..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
- Επικοινωνία:
οντως πολυ νωρις..νομιζω εβγαλαν δισκο οι δυο τους μονο κ μονο για να πουν οτι ξανασυνεργαστηκαν κ κτ μ λεει πως θ αφησουν τον δισκο στη μοιρα τους δυστυχως!MusicLover έγραψε:Ακόμα δε βγήκε το άλμπουμ με τον Φοίβο κ ηχογραφεί ήδη;; Ελπίζω να μη βγάλει κάτι άμεσα, το cd με τον Φοίβο είναι πολύ καλό και αξίζει να βγουν singles. Η spicy βλέπω να κοιμάται λίγο..
-
Mα γιατί να το κάνουν αυτό;;; Δε συμφέρει ούτε τη spicy.. Να ήταν κανένας δίσκος μάπα οκ, αλλά ο δίσκος έχει πολύ ωραία λαϊκά τραγούδια. Τουλάχιστον άλλα 2 singles μπορούν να βγουν... 

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Αφού ξέρουμε ήδη πως έχει γράψει και με τον Μουκίδη.Πάντως εγώ δεν περιμένω και πολλά από το άλμπουμ.MusicLover έγραψε:Ακόμα δε βγήκε το άλμπουμ με τον Φοίβο κ ηχογραφεί ήδη;; Ελπίζω να μη βγάλει κάτι άμεσα, το cd με τον Φοίβο είναι πολύ καλό και αξίζει να βγουν singles. Η spicy βλέπω να κοιμάται λίγο..
Δεν πήγαν πολύ καλά τα πρώτα singles και δεν φαίνεται να γίνεται και οργανωμένο promo για επόμενα single.
Πάντως περίεργο που τόσο σύντομα ετοιμάζει επόμενη δουλειά.
Ο καρράς βγάζει συχνά δίσκους τα τελευταία χρόνια.
Μια χαρά τα πήγαν τα δύο τραγούδια που βγάλαν θεωρώ. Ο κόσμος που ακούει τέτοιο είδος τα ξέρει.
Μια χαρά τα πήγαν τα δύο τραγούδια που βγάλαν θεωρώ. Ο κόσμος που ακούει τέτοιο είδος τα ξέρει.

Δεν νομίζω πως είχαν ως στόχο όταν αποφάσισαν να δουλέψουν ξανά να βγουν από το cd 2 τραγουδάκια που απλά θα τα ξέρει ο κόσμος.neereaux έγραψε:Ο καρράς βγάζει συχνά δίσκους τα τελευταία χρόνια.
Για μένα μέχρι στιγμής δεν είναι μια επιτυχημένη κυκλοφορία.
Αν τώρα ξεπεταχτεί στην συνέχεια κάποιο μεγάλο σουξέ από τον δίσκο τα λέμε.

Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι τραγούδι του Καρρά μπορεί να παιχτεί στα ραδιόφωνα σαν το Ρέμο.stelios έγραψε:Δεν νομίζω πως είχαν ως στόχο όταν αποφάσισαν να δουλέψουν ξανά να βγουν από το cd 2 τραγουδάκια που απλά θα τα ξέρει ο κόσμος.neereaux έγραψε:Ο καρράς βγάζει συχνά δίσκους τα τελευταία χρόνια.
Αν θεωρείς αυτό μεγάλο σουξέ, τότε δε μπορεί ο Καρράς πλέον να το κάνει αυτό.
Το Τι να μας πεις ειδικά παίζει τρελά και το ξέρει όλος ο κόσμος. Το σκοπό του τον πέτυχε για μένα και με τα 2 τραγούδια που βγήκαν μέχρι τώρα.
Γιατί δεν μπορεί να παιχτεί;Ο Γονίδης πως παίζει δηλαδή;neereaux έγραψε:Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι τραγούδι του Καρρά μπορεί να παιχτεί στα ραδιόφωνα σαν το Ρέμο.stelios έγραψε:Δεν νομίζω πως είχαν ως στόχο όταν αποφάσισαν να δουλέψουν ξανά να βγουν από το cd 2 τραγουδάκια που απλά θα τα ξέρει ο κόσμος.neereaux έγραψε:Ο καρράς βγάζει συχνά δίσκους τα τελευταία χρόνια.
Το Τι να μας πεις ειδικά παίζει τρελά και το ξέρει όλος ο κόσμος. Το σκοπό του τον πέτυχε για μένα και με τα 2 τραγούδια που βγήκαν μέχρι τώρα.
Έχουμε άλλα κριτήρια για το τι θεωρείται επιτυχημένη κυκλοφορία.
Ο γονίδης παίζει γιατί έχει και Goin through.
Το λαικό αυτή την εποχή κυριαρχεί στα ραδιόφωνα.Μια χαρά επιτυχία μπορούσε να κάνει.Απλά δεν...neereaux έγραψε:Ο γονίδης παίζει γιατί έχει και Goin through.
-
nai an htan na prow8hsoun mono 2 tragoudia ta opoia bghkan prin to disko poios o logos tou diskou? apla na ton akousoun oi fans k na kaei? xreiazetai na kseka8aristei to neo single.. to perastika ths exei mpei sta airplay alla einai polu xamhla...neereaux έγραψε:Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι τραγούδι του Καρρά μπορεί να παιχτεί στα ραδιόφωνα σαν το Ρέμο.stelios έγραψε:Δεν νομίζω πως είχαν ως στόχο όταν αποφάσισαν να δουλέψουν ξανά να βγουν από το cd 2 τραγουδάκια που απλά θα τα ξέρει ο κόσμος.neereaux έγραψε:Ο καρράς βγάζει συχνά δίσκους τα τελευταία χρόνια.
Προφανώς και χρειάζεται και άλλο σινγκλ. Δεν ξέρω ποιο και τι γιατί δεν έχω ακούσει το δίσκο.
Απλώς ο Καρράς είναι διαφορετικός και ανήκει και αυτός στην κατηγορία που δεν χρειάζονται το ραδιόφωνο για να πουν ότι κάναν επιτυχία.
Απλώς ο Καρράς είναι διαφορετικός και ανήκει και αυτός στην κατηγορία που δεν χρειάζονται το ραδιόφωνο για να πουν ότι κάναν επιτυχία.
Προφανώς είναι οκ αφού ο δίσκος έγινε 7 φορές πλατινένιοςChronisgreek έγραψε:nai an htan na prow8hsoun mono 2 tragoudia ta opoia bghkan prin to disko poios o logos tou diskou? apla na ton akousoun oi fans k na kaei? xreiazetai na kseka8aristei to neo single.. to perastika ths exei mpei sta airplay alla einai polu xamhla...neereaux έγραψε:Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι τραγούδι του Καρρά μπορεί να παιχτεί στα ραδιόφωνα σαν το Ρέμο.stelios έγραψε:Δεν νομίζω πως είχαν ως στόχο όταν αποφάσισαν να δουλέψουν ξανά να βγουν από το cd 2 τραγουδάκια που απλά θα τα ξέρει ο κόσμος.neereaux έγραψε:Ο καρράς βγάζει συχνά δίσκους τα τελευταία χρόνια.

Το Περαστικά της θα μπορούσε να πάει καλά αν το βοηθούσαν λίγο.
Κάτσε μην βγάλει με την έναρξη στο fever single με τον Σαμπάνη.