Η Κατρίτση είχε ένα ύφος ''Άκουσα καλά;''Stavros έγραψε:το είδα και γω... πόσο θεα.... ειδικα εκει που ήθελε να πλύνει το γιο της!stelios έγραψε:Έπαιξε χθες ένα video στον Θέμο με 10 καλές στιγμές της Άντζελας.Την λατρεύω.![]()
![]()

Η Κατρίτση είχε ένα ύφος ''Άκουσα καλά;''Stavros έγραψε:το είδα και γω... πόσο θεα.... ειδικα εκει που ήθελε να πλύνει το γιο της!stelios έγραψε:Έπαιξε χθες ένα video στον Θέμο με 10 καλές στιγμές της Άντζελας.Την λατρεύω.![]()
![]()
Τι να κάνει και αυτή η καημένηstelios έγραψε:Η Κατρίτση είχε ένα ύφος ''Άκουσα καλά;''Stavros έγραψε:το είδα και γω... πόσο θεα.... ειδικα εκει που ήθελε να πλύνει το γιο της!stelios έγραψε:Έπαιξε χθες ένα video στον Θέμο με 10 καλές στιγμές της Άντζελας.Την λατρεύω.![]()
![]()
![]()
ΠΌΣΟ θεά στο 01.19 που σπρώχνει και ανοίγει την πύλη!panosif έγραψε:
Δώσε Λαίδη!!panosif έγραψε:
Μα δεν βλέπετε Etv αν είναι δυνατόν!panosif έγραψε:Δεν ήξερα ότι θα την είχε καλεσμένη η Έλντα αλλιώς θα είχα συντονιστεί.![]()
Billako αν την βρεις ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.![]()
Μας κάνεις πλάκα;ADAM2 έγραψε:Ρε παιδιά πώς το έχασα το comeback από την espresso? Πού είχα το μυαλό μου και δεν είπα να μου το πάρουν;![]()
Τρέχω να δω τα βίντεο! Ευχαριστούμε Μπίλυ για το νέο υλικό.![]()
Πάνο αλήθεια αυτά είπε;;;![]()
![]()
Αν εννοείς το album έχω ανεβάσει όλα τα τραγούδια στις προηγούμενες σελίδες.ADAM2 έγραψε:Θα το βρω στο youtube ολόκληρο σίγουρα..![]()
panosif έγραψε:Αν εννοείς το album έχω ανεβάσει όλα τα τραγούδια στις προηγούμενες σελίδες.ADAM2 έγραψε:Θα το βρω στο youtube ολόκληρο σίγουρα..![]()
Πες μου σελίδα για να πάω να τα κατεβάσω.panosif έγραψε:Τόσο πρόμο έκανα στο album της Άντζελας και ούτε που το πρόσεξε.![]()
28 και 29.ADAM2 έγραψε:Πες μου σελίδα για να πάω να τα κατεβάσω.panosif έγραψε:Τόσο πρόμο έκανα στο album της Άντζελας και ούτε που το πρόσεξε.![]()
Σαν να τα θυμάμαι τώρα που το λες...
Να ακούσεις και τα κομμάτια "Έτσι είμαι εγώ" & "Κοίτα που θα έρθεις" τα οποία περιέχονται στο album,αλλά είχαν κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν!To full cd για να μην παραλείψεις κάποιο κομμάτι!!!!ADAM2 έγραψε:Ακούω το δίσκο, τα βρήκα όλα. Θενξ Πάνο.![]()
Περιμένω κριτική.ADAM2 έγραψε:Ακούω το δίσκο, τα βρήκα όλα. Θενξ Πάνο.![]()