Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Το καληνύχτα το ακούω στο ράδιο αρκετές φορές πάντως 

Stavros έγραψε:Το καληνύχτα το ακούω στο ράδιο αρκετές φορές πάντως
me2
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
- fylakas_aggelos
Παίζει περίπου 5 φορές τη μέρα στο Δρομο FM.manos έγραψε:Stavros έγραψε:Το καληνύχτα το ακούω στο ράδιο αρκετές φορές πάντως
me2
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μάλλον θα έχει τραγούδι και του Σαμπάνη
όλες σβάρνα τις έχει πάρει Πέγκυ-Έλενα-Καίτη-Δέσποινα-Σπανού σίγουρα και πιθανόν Κοκκίνου και Καλλή 

Καινούριο τραγούδι με Φοίβο και Γιαννατσούλια στις 22 Ιανουαρίου είπε η Έλλη στον sfera
ξέρουν από τώρα ακριβή ημερομηνία;

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ξέχασα να αναφέρω πως θα είναι μπαλάντα όντωςstelios έγραψε:20-22 Ιανουαρίου.Φοίβος-Γιαννατσούλια και θα είναι μπαλάντα.deba έγραψε:Καινούριο τραγούδι με Φοίβο και Γιαννατσούλια στις 22 Ιανουαρίου είπε η Έλλη στον sfera

20-22 Ιανουαρίου.Φοίβος-Γιαννατσούλια και θα είναι μπαλάντα.deba έγραψε:Καινούριο τραγούδι με Φοίβο και Γιαννατσούλια στις 22 Ιανουαρίου είπε η Έλλη στον sfera

I like people too much or not at all.

O Σαμπάνης είπε πως η Έλλη είναι από τα καλύτερα παιδιά του χώρου.Η Έλλη μίλησε με θαυμασμό για το ταλέντο του ως συνθέτη.

-
Έλλη Κοκκίνου | Δείτε ποιο θα είναι το επόμενο δισκογραφικό της βήμα
Η Έλλη Κοκκίνου στα πλαίσια της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής, βρέθηκε στην Κηφισιά και στο ραδιοφωνικό στούντιο του Sfera 102.2.
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια γύρω στις 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουργια μπαλάντα. Η μουσική θα ανήκει στον Φοίβο, ενώ τους στίχους θα υπογράφει η Ελένη Γιαννατσούλια και το νέο τραγούδι αναμένεται να ξεπεράσει την επιτυχία του “Καληνύχτα”. Αναμένουμε λοιπόν
- See more at: http://www.tralala.gr/elli-kokkinou-dit ... nf9g4.dpuf
Η Έλλη Κοκκίνου στα πλαίσια της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής, βρέθηκε στην Κηφισιά και στο ραδιοφωνικό στούντιο του Sfera 102.2.
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια γύρω στις 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουργια μπαλάντα. Η μουσική θα ανήκει στον Φοίβο, ενώ τους στίχους θα υπογράφει η Ελένη Γιαννατσούλια και το νέο τραγούδι αναμένεται να ξεπεράσει την επιτυχία του “Καληνύχτα”. Αναμένουμε λοιπόν
- See more at: http://www.tralala.gr/elli-kokkinou-dit ... nf9g4.dpuf
- fylakas_aggelos
Και το "Καληνύχτα" θα έβγαινε μέχρι 18 Σεπτεμβρίου,αλλά βγήκε αρχές Οκτωβρίου.Μου φαίνεται ότι τη δουλεύουν εκεί στη Spicy!Και ελπίζω να είναι μπαλάντα σαν τις παλιές του Φοίβου,όχι στο στυλ που είναι το Μια ακόμα μαχαιριά ή το Εύχομαι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
από την αποψινή πρεμιέρα:

Spoiler:
- fylakas_aggelos
deba έγραψε:Καινούριο τραγούδι με Φοίβο και Γιαννατσούλια στις 22 Ιανουαρίου είπε η Έλλη στον sfera
Ούτε η ίδια δεν ξέρει.Αν είναι μπαλάντα, έχω την εντύπωση ότι θα είναι σαν το "Εύχομαι" του Ξυλούρη ή το "Μια ακόμα μαχαιριά" του Καλίδη.Ο Φοίβος πλέον γράφει στο ίδιο ύφος. Τον τελευταίο χρόνο,μόνο αυτές τις 2 μπαλάντες έβγαλε στα ανερχόμενα καλλιτεχνάκια του.Έχω καιρό να ακούσω από την Έλλη μία ατμοσφαιρική μπαλάντα σαν το Έρωτας είναι,ή μία ερμηνευτική σαν το Φίλα με.Chronisgreek έγραψε:Έλλη Κοκκίνου | Δείτε ποιο θα είναι το επόμενο δισκογραφικό της βήμα
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια γύρω στις 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουργια μπαλάντα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Αυτά συνέβησαν πριν βγω απόψε! Τρελά παιδιά χαρά γεμάτα!@nikolasvill@larou1@chrysanthithomatos9 Η ομάδα μου!!
Σας ευχαριστω αγάπες μου!

Σας ευχαριστω αγάπες μου!

μου αρέσει που έβαλε μακρύ
άντε να δούμε και κανένα βίντεο...λίγο υλικό

άντε να δούμε και κανένα βίντεο...λίγο υλικό

Γιατί βαφή ρε Φοίβο? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
χωρίς το σακάκι παρακαλώ...θα σκάσει στη σκηνή έτσι κι αλλιώς 

Συμφωνώ και για το σακάκι!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Νιώθω ότι έχει καμπούρα έτσι πως στέκεται.
Nothing lasts forever but the earth and sky