Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To δεύτερο ολοκληρωμένο album του STAN με τίτλο «Να Μ’Ερωτευτείς» έρχεται! Κυκλοφορεί ο καινούργιος δίσκος του νεαρού, ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη! Μετά την απονομή του πρώτου του χρυσού δίσκου, ο STAN επιστρέφει με το νέο άλμπουμ και 12 αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων θα ακούσουμε μοναδικές συνεργασίες-έκπληξη με ονόματα όπως Χάρης Βαρθακούρης, Τάκι Τσαν, Μέλισσες, Snik και OGE. Ακόμα, θα περιέχει το τελευταίο single του STAN «Παιχνίδια Ερωτικά» αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του «Σε Θέλω Εδώ» και «Τα Λόγια Κομμάτια» που είχε κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τους Playmen. «Να Μ’Ερωτευτείς» μας λέει ο STAN και συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή...
Tι δουλειά είχε ο Τακι τσαν να πάει να συνεργαστει με τον σταν ιδέα δεν έχω...ντροπή λίγο...έχει και ένα όνομα ο άνθρωπος...τι να πείς...χάλασε και το hip hop
Slim_Shady έγραψε:Tι δουλειά είχε ο Τακι τσαν να πάει να συνεργαστει με τον σταν ιδέα δεν έχω...ντροπή λίγο...έχει και ένα όνομα ο άνθρωπος...τι να πείς...χάλασε και το hip hop
Σταν ο ένας, Τσαν ο άλλος... ένας αναγραμματισμός είναι βρε παιδί μου στην τελική.
Spoiler:
Μην το πάρεις στα σοβαρά, δεν τον ξέρω τον Τσαν, αλλά για να το λες εσύ χάλασε όντως ο κόσμος. Κρίση βλέπεις.
Πάντως έχει ωραία τραγουδάκια.Το "Παιχνίδια ερωτικά" μου έχει κολλήσει και το "Να μ'ερωτευτείς" είναι το νέο "Ταξίδεψέ με".Τον ακούμε και στα ισπανικά!Και γενικά και τα υπόλοιπα ακούγονται ευχάριστα.Το "Μωβ" ασχολίαστο,τι προσπαθεί,να το παίξει "Timberlake",με 8λεπτα κομμάτια.Τα skits εντάξει θα μπορούσε να είναι εισαγωγή των κομματιών.Στο intro είναι ένα ρεφρέν του "Σε θέλω εδώ" κάπως διαφορετικά,και στο outro μιλούν κάποιοι επώνυμοι (πχ Μαριάντα) για το Stan.