Άντζυ Σαμίου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Chronisgreek

Re: ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

eprepe na to synexisei to comeback meta to single.. eixe akoustei gia album alla kapou kollouse h heaven k o pounentis k dn ths to bgazane.. k meta siwph...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Το album ήταν έτοιμο αλλά τα σπάσανε με τον Πουνέντη και δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Μετά από αυτό απογοητεύτηκε και αποφάσισε ν΄αποσυρθεί οριστικά.
Το έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως το τραγούδι τελείωσε για εκείνη.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

kata ta alla to epaize oti thn anesthse... :tourta:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Δεν ήταν όλο το album έτοιμο.Είχε κάνει ακόμα 5-6 demos μισοτελειωμένα όμως,σε μουσική και στίχους δικούς της.Ένα από αυτά είχε τίτλο "Ο Ήρωας" και το έγραψε για το γιο της,Αρχικά ήταν να βγάλει album αλλά επειδή το υλικό δεν ήταν έτοιμο,αποφάσισαν να επιλέξουν 5 κομμάτια,από αυτά που είχε γράψει η Άντζυ,να τα τελειοποιήσουν,και να κυκλοφορήσει αρχικά το single.Μετά δεν ξανασχολήθηκε με studio,είχε εμφανίσεις στα ΑSTRA Θεσσαλονίκης και δούλευε 4 ή 5 φορές τη βδομάδα,οπότε δεν είχε και πολύ χρόνο.Τα ξέρω από πρώτο χέρι,επειδή μιλάω με ένα παιδί που ξέρει την Άντζυ και την αδερφή της.Ψάχνουμε και τα videoclips της Άντζυς,δυστυχώς η ίδια δεν έχει καθόλου προσωπικό αρχείο ούτε clips,ούτε από εμφανίσεις της σε εκπομπές.Δυστυχώς δεν πρόκειται να επιστρέψει στο τραγούδι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Η ίδια είχε δηλώσει πως το album ήταν έτοιμο και ότι η Heaven πάγωσε την κυκλοφορία του.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

panosif έγραψε:Η ίδια είχε δηλώσει πως το album ήταν έτοιμο και ότι η Heaven πάγωσε την κυκλοφορία του.
Αυτό δεν το ξέρω αν το ετοίμαζε μετά,πάντως δεν μιξαρίστηκαν τα κομμάτια σίγουρα.Η ίδια λέει ότι δεν έχει κανένα demo στο αρχείο της από αυτά που ηχογράφησε!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

panosif έγραψε:Το album ήταν έτοιμο αλλά τα σπάσανε με τον Πουνέντη και δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Μετά από αυτό απογοητεύτηκε και αποφάσισε ν΄αποσυρθεί οριστικά.
Το έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως το τραγούδι τελείωσε για εκείνη.
Πάντως ο Πουνέντης πριν λίγο καιρό στη γιορτή της, την πήρε τηλέφωνο on-air στην εκπομπή του και έκανε σαν τρελός ....Φωνάρα...θεάρα και όλα αυτά. Δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα κομμάτια της έβαλε να παίξουν εκείνη τη μέρα!
chris3m

fylakas_aggelos έγραψε:Δεν ήταν όλο το album έτοιμο.Είχε κάνει ακόμα 5-6 demos μισοτελειωμένα όμως,σε μουσική και στίχους δικούς της.Ένα από αυτά είχε τίτλο "Ο Ήρωας" και το έγραψε για το γιο της,Αρχικά ήταν να βγάλει album αλλά επειδή το υλικό δεν ήταν έτοιμο,αποφάσισαν να επιλέξουν 5 κομμάτια,από αυτά που είχε γράψει η Άντζυ,να τα τελειοποιήσουν,και να κυκλοφορήσει αρχικά το single.Μετά δεν ξανασχολήθηκε με studio,είχε εμφανίσεις στα ΑSTRA Θεσσαλονίκης και δούλευε 4 ή 5 φορές τη βδομάδα,οπότε δεν είχε και πολύ χρόνο.Τα ξέρω από πρώτο χέρι,επειδή μιλάω με ένα παιδί που ξέρει την Άντζυ και την αδερφή της.Ψάχνουμε και τα videoclips της Άντζυς,δυστυχώς η ίδια δεν έχει καθόλου προσωπικό αρχείο ούτε clips,ούτε από εμφανίσεις της σε εκπομπές.Δυστυχώς δεν πρόκειται να επιστρέψει στο τραγούδι.
Πολύ κρίμα! Με τέτοιο ρεπερτόριο που έχει, αυτή τη στιγμή θα ήταν σε μεγάλη πίστα...
Τουλάχιστον θα μπορούσε να παραμείνει στη δισκογραφία και με πιο λίγες - επιλεκτικές εμφανίσεις!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Ποιος να ξεχάσει την περιβόητη σχέση του με την τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου και την ίδια να δηλώνει σε εξώφυλλο περιδικού στις 24/01/1997 “Τα’χω με τον πιο ωραίο Έλληνα”!
Η Άντζυ Σαμίου δηλώνε, χωρίς φόβο και πάθος μέσω του εξωφύλλου, ότι είχε βάλει στο… μάτι τέσσερα χρόνια τον Μάνο Παντάζη και ήταν σούπερ ευτυχισμένη που τον κατέκτησε! -

Εικόνα

Μάλιστα ο Μάνος έιχε συμμετέχει σε μερικά από τα video clip της τραγουδίστριας ένα από αυτά “Το πες μου γιατί”. Την εποχή του το συγκεκριμένο video clip έπαιζε κάθε μέρα επί μήνες!! -

See more at: http://www.onlycy.com/447279-%CF%80%CE% ... KZbij.dpuf
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Οι ευχές της Άνζυς Σαμίου στον πρώην αγαπημένο της Μάνο Πανταζή και ο ρόλος του Onlycy.com!

Ο Μάνος κοινοποίησε το θέμα μας στο Facebook του και ευγενής όπως πάντα μας ευχαρίστησε. Πως αντέδρασε η πρώην αγαπήμενη του όταν το είδε σας το παραθέτουμε πιο κάτω:

Εικόνα

Εικόνα

http://www.onlycy.com/447467-οι-ευχές-τ ... map=%5B%5D
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiorgosSeahorse »

fylakas_aggelos έγραψε:Δεν ήταν όλο το album έτοιμο.Είχε κάνει ακόμα 5-6 demos μισοτελειωμένα όμως,σε μουσική και στίχους δικούς της.Ένα από αυτά είχε τίτλο "Ο Ήρωας" και το έγραψε για το γιο της,Αρχικά ήταν να βγάλει album αλλά επειδή το υλικό δεν ήταν έτοιμο,αποφάσισαν να επιλέξουν 5 κομμάτια,από αυτά που είχε γράψει η Άντζυ,να τα τελειοποιήσουν,και να κυκλοφορήσει αρχικά το single.Μετά δεν ξανασχολήθηκε με studio,είχε εμφανίσεις στα ΑSTRA Θεσσαλονίκης και δούλευε 4 ή 5 φορές τη βδομάδα,οπότε δεν είχε και πολύ χρόνο.Τα ξέρω από πρώτο χέρι,επειδή μιλάω με ένα παιδί που ξέρει την Άντζυ και την αδερφή της.Ψάχνουμε και τα videoclips της Άντζυς,δυστυχώς η ίδια δεν έχει καθόλου προσωπικό αρχείο ούτε clips,ούτε από εμφανίσεις της σε εκπομπές.Δυστυχώς δεν πρόκειται να επιστρέψει στο τραγούδι.
Τι κρίμα... :roll:
Έχει ωραία κομμάτια... :roll:
Έκανε καλή δισκογραφία και η Ασπιρίνη είχε κάνει σουξέ... :whatever:

Sorry για την εκταφή, απλά σαν θέμα με ενδιαφέρει! :biggrin: Ήταν καλή παρουσία η Άντζυ στο είδος της!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Κι εμένα με ενδιαφέρει,και μάλιστα θα ήθελα να βρω και ολόκληρα τα videoclips της που λείπουν:

Θέλω να δηλώσω ερωτευμένη
Σε θέλω να παρακαλάς
Πόνος είσαι και κλάμματα
Άγγελος ξανθός
Γι'αυτά τα μάτια
Φανταράκι
Μϊα σου και μία μου (υπάρχει μισό)
Κι εγώ εδώ
Ημισφαίρια (υπάρχει μισό)
Κλέφτες κι αστυνόμοι
Φϋγε αλλά
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Ξέρω πολλά κομμάτια της, αλλα απο τα παραπάνω ξέρω μόνο 2-3.
Το Κλεύτες Και Αστυνόμοι το θυμάμαι απο την TV! :smile:
Γιατί δεν υπάρχουν αυτά στο YouTube;
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Κρίμα που σταμάτησε η Άντζυ.Ήταν ξεχωριστή. :smile:
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

GiorgosSeahorse έγραψε:Ξέρω πολλά κομμάτια της, αλλα απο τα παραπάνω ξέρω μόνο 2-3.
Το Κλεύτες Και Αστυνόμοι το θυμάμαι απο την TV! :smile:
Γιατί δεν υπάρχουν αυτά στο YouTube;
Γιατί πολύ απλά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να τα ανεβάσει,ακόμα κι αν τα έχει στο αρχείο του!!!Έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει ένα DVD με τα περισσότερα videoclips της!Σε DVD κυκλοφόρησαν μόνο το Αγοράκι,η Παράλληλη αγάπη,η Κάφτρα,το Τελειώσαμε και το Που μοιράζουν δύναμη.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
GiorgosSeahorse

Αγοράκι Μου, Παράλληλη Aγάπη και Κάφτρα τα ξέρω!
Μεγάλα σουξέ όλα και ωραία τραγούδια! Και το Πικρή Ουσία πολύ δυνατό κομμάτι που είναι για το γιο της!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Ακόμα συνεχίζουν οι διαμαρτυρίες για την απόσυρση Άντζυς ε? :sad:

Μπράβο παιδιά μου! Ας κρατήσουμε τη φλόγα ζωντανή εμείς οι fans!
Ας μην σταματήσουμε ποτέ να διαδίδουμε την μαγεία της ''Παράλληλης
αγάπης'', του ''Που μοιράζουν δύναμη'', του ''Ημισφαίρια'', της ''Πικρής
ουσίας'', του ''Μη φεύγεις απόψε'', του ''Πες μου γιατί'' και τόσων άλλων. :007:

Και που ξέρεις? Μπορει μια μέρα να κάνει comeback! Στα 60? Στα 70?
Σαν την Μαρινέλλα! Ποιος ξέρει! Μια μέρα μακριά είναι το αύριο!!! :give_rose:

:fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

billakos24 έγραψε:Ακόμα συνεχίζουν οι διαμαρτυρίες για την απόσυρση Άντζυς ε? :sad:

Μπράβο παιδιά μου! Ας κρατήσουμε τη φλόγα ζωντανή εμείς οι fans!
Ας μην σταματήσουμε ποτέ να διαδίδουμε την μαγεία της ''Παράλληλης
αγάπης'', του ''Που μοιράζουν δύναμη'', του ''Ημισφαίρια'', της ''Πικρής
ουσίας'', του ''Μη φεύγεις απόψε'', του ''Πες μου γιατί'
' και τόσων άλλων. :007:

Και που ξέρεις? Μπορει μια μέρα να κάνει comeback! Στα 60? Στα 70?
Σαν την Μαρινέλλα! Ποιος ξέρει! Μια μέρα μακριά είναι το αύριο!!! :give_rose:

:fan:
Τι κομματάρες έχει πει αυτή η γυναίκα. :007:
Φέτος ήταν η κατάλληλη χρονιά για να κάνει comeback.Κρίμα που δεν το εκμεταλλεύτηκε. :fan:
chris3m

Δυστυχώς δεν τραγουδάνε τραγουδίστριες όπως η Άντζυ Σαμίου, η Μάντώ, η Κωνσταντίνα.... που έχουν δισκογραφία !!! και ο κόσμος τις θέλεις τόσο πολύ...!!!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Χρόνια πολλά στην Άντζυ που κλείνει τα 54 :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: !!!!Της ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε να επιστρέψει στη δισκογραφία!!!!!!!! :007: :007: :007: :007: :007: :007:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απάντηση