pou na ides tin diskografia mou. exo mousiki n'akouso mexri na pethanochris3m έγραψε:Ωραία...θα έχεις πολύ μουσική για τους επόμενους μήνες!!!Krouela έγραψε:loipon pira...![]()
melisses.i moni epilogi
paola.moni alithia
peggy zina.live
kiamos.den thelo epafi
mazonakis.leipei pali o theos
garbi.perierges meres
oikonomopoulos.eilikrina
theodoridou.s'agapo
alexiou.odos nefelis.i diki mas nixta
protopsalti.kykloforo kai oploforo, dikaioma,anthropon erga
doukissa.30 xronia tragoudi
kontolazos. xryses epityxies
bitali.paikse xristo epigontos, xorepste giati xanomastai
Spoiler:
Αγορές cds.
Re: Αγορές cds.
Krouela agapes mou, Krouela
Για πες...?Krouela έγραψε: pou na ides tin diskografia mou. exo mousiki n'akouso mexri na pethano
Μέχρι στιγμής νομίζω το ρεκόρ... κατέχει η markella σε αυθεντικά albums!!!
- GiorgosSeahorse
Υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερα cd απο εμένα;
Εμφανίσου...
Show yourself... 
Εμφανίσου...
Αν δεν δω φωτογραφίες, δεν πιστεύω τίποτα

Βάλε αν και νομίζω πως σε κερδίζω.Krouela έγραψε:tha valo fotografies gia na lyssakste
Βγάλτε έξω τις χιλιάδες σας! 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- GiorgosSeahorse
Θέλετε να γράψουμε τους τίτλους που έχουμε;
Όχι για να συγκρίνουμε αριθμούς, έτσι για να δούμε και τι έχουν οι άλλοι στη συλλογή τους!
Όχι για να συγκρίνουμε αριθμούς, έτσι για να δούμε και τι έχουν οι άλλοι στη συλλογή τους!
Αρχίζω εγώ με 550 περίπου! 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- GiorgosSeahorse
Παιδιά εγω θέλω να γράψω όλους τους τίτλους...
Ξέρω είναι κουραστικό να το κάνουν όλοι, ειδικά όσοι έχουν τόσα πολλά cd όπως ο afv, αλλά έχω όρεξη τώρα!
Ξέρω είναι κουραστικό να το κάνουν όλοι, ειδικά όσοι έχουν τόσα πολλά cd όπως ο afv, αλλά έχω όρεξη τώρα!
- fylakas_aggelos
Είχα γύρω στα 600-700,τα περισσότερα τα έδωσα στα metropolis (να σκεφτείτε πήγαινα επί 1 μήνα 2 φορές τη μέρα),και τώρα έχω γύρω στα 200 albums (+περίπου 50 που απέκτησα από τα metropolis) και άλλα 100 περίπου cd-singles (αυτά τα έχω στο χωριό γιατί είναι παλιά και έπιαναν πολύ χώρο).Aπό τα 200 albums που έχω,τα 30-40 είναι από εφημερίδες/περιοδικά!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Εμένα πλέον δεν μετριούνται. 
Εγώ θα μπορούσα, μιας και δεν έχω και πάρα πολλά...GiorgosSeahorse έγραψε:Παιδιά εγω θέλω να γράψω όλους τους τίτλους...![]()
- GiorgosSeahorse
Ξεκίνησα να φτιάχνω 1 αναλυτική λίστα, αλλά βαρέθηκα...
Πολλά τα έχω διπλά όπως της Καίτης Γαρμπή, άλλα τα έχω σε διάφορες εκδόσεις και σε press διάφορων χωρών, όπως της Thalia πχ της οποίας πολλά album τα έχω και 5-6 φορές το καθένα σε διαφορετικές εκδόσεις (πχ με dvd) και διάφορες press (japan press, us press κτλ).
Έχω και πολλά cd απο Ιαπωνία! Της Ayumi Hamasaki έχω όλη τη δισκογραφία, επίσης πολλά album σε πάνω απο 1 έκδοση.
Και άλλα πάρα πολλά διάφορα απο Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.
Χώρια οι κασέτες και μερικά βινύλια.
ps: Αμέτρητα απο αυτά είναι κλειστά-αχρησιμοποίητα, όπως τα διπλά που έχω της Καίτης (σχεδόν ολόκληρη η δισκογραφία) και άπειρα της Thalia!
Πολλά τα έχω διπλά όπως της Καίτης Γαρμπή, άλλα τα έχω σε διάφορες εκδόσεις και σε press διάφορων χωρών, όπως της Thalia πχ της οποίας πολλά album τα έχω και 5-6 φορές το καθένα σε διαφορετικές εκδόσεις (πχ με dvd) και διάφορες press (japan press, us press κτλ).
Έχω και πολλά cd απο Ιαπωνία! Της Ayumi Hamasaki έχω όλη τη δισκογραφία, επίσης πολλά album σε πάνω απο 1 έκδοση.
ps: Αμέτρητα απο αυτά είναι κλειστά-αχρησιμοποίητα, όπως τα διπλά που έχω της Καίτης (σχεδόν ολόκληρη η δισκογραφία) και άπειρα της Thalia!
Ayumi Hamasaki thearaGiorgosSeahorse έγραψε:Ξεκίνησα να φτιάχνω 1 αναλυτική λίστα, αλλά βαρέθηκα...![]()
![]()
Krouela agapes mou, Krouela