Αγορές cds.
- fylakas_aggelos
Re: Αγορές cds.
Εγώ ένα single της sophie ellis bextor είδα πρώτα
Ωραία συλλογή κρουέλα
Ωραία συλλογή κρουέλα
dipla apo to arxizo polemo ine ontos o protos diskos tou pazi kai akrivos dipla i syllogi xorevontas ston ilio
episis aftes den ine i kanonikes thikes ton cd ala pio slim opote metra tripla
Krouela agapes mou, Krouela
tora pou to skeftome ontos tha borouse na ine to i eleni ton feggarion

Πολύ ωραία συλλογή!

Υ.Γ. Το έπιπλο ΙΚΕΑ ή DIY;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtm13 την Τετ Μαρ 12, 2014 9:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι.Έχουν αρκετά κοινά τα δύο εξώφυλλα.Krouela έγραψε:tora pou to skeftome ontos tha borouse na ine to i eleni ton feggarion![]()
to megalo me ta vinylia i to allo me ta ellinika cd ?gtm13 έγραψε:Πολύ ωραία συλλογή!![]()
episis ti matia exeis mori kai katalaves oti itan to arxizo polemo kai to cd tou pazi ?panosif έγραψε:Ναι.Έχουν αρκετά κοινά τα δύο εξώφυλλα.Krouela έγραψε:tora pou to skeftome ontos tha borouse na ine to i eleni ton feggarion![]()
Με τα βινύλια..Krouela έγραψε:to megalo me ta vinylia i to allo me ta ellinika cd ?gtm13 έγραψε:Πολύ ωραία συλλογή!![]()
Το άλλο με τα cd χάρτινο μου φαίνεται...
afto me ta vinylia ine apo ena topiko magazi edo stin elvetia...to allo ine apo ta ikeagtm13 έγραψε:Με τα βινύλια..Krouela έγραψε:to megalo me ta vinylia i to allo me ta ellinika cd ?gtm13 έγραψε:Πολύ ωραία συλλογή!![]()
Krouela έγραψε:afto me ta vinylia ine apo ena topiko magazi edo stin elvetia...to allo ine apo ta ikeagtm13 έγραψε:Με τα βινύλια..Krouela έγραψε:to megalo me ta vinylia i to allo me ta ellinika cd ?gtm13 έγραψε:Πολύ ωραία συλλογή!![]()
Μπράβο Kru!!
Εμένα αν δεν με είχε πιάσει η κρίση θα είχα τα διπλά τώρα!
Εμένα αν δεν με είχε πιάσει η κρίση θα είχα τα διπλά τώρα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- GiorgosSeahorse
Μεγαλύτερε ψεύτη του κόσμου...Krouela έγραψε:Ayumi Hamasaki thearaGiorgosSeahorse έγραψε:Ξεκίνησα να φτιάχνω 1 αναλυτική λίστα, αλλά βαρέθηκα...![]()
![]()
Πολλά τα έχω διπλά όπως της Καίτης Γαρμπή, άλλα τα έχω σε διάφορες εκδόσεις και σε press διάφορων χωρών, όπως της Thalia πχ της οποίας πολλά album τα έχω και 5-6 φορές το καθένα σε διαφορετικές εκδόσεις (πχ με dvd) και διάφορες press (japan press, us press κτλ).
Έχω και πολλά cd απο Ιαπωνία! Της Ayumi Hamasaki έχω όλη τη δισκογραφία, επίσης πολλά album σε πάνω απο 1 έκδοση.
Και άλλα πάρα πολλά διάφορα απο Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.
Χώρια οι κασέτες και μερικά βινύλια.
ps: Αμέτρητα απο αυτά είναι κλειστά-αχρησιμοποίητα, όπως τα διπλά που έχω της Καίτης (σχεδόν ολόκληρη η δισκογραφία) και άπειρα της Thalia!Pira ena best of tis otan piga stin Iaponia
Σχετικά με τη συλλογή σου αγαπώ τα cd της Μαντώς!
Θα ήθελα πολύ να είχα τα πρώτα της...
Όμως συμπληρώνω την συλλογή σου γτ έχω σχεδόν όλα απο τη Sony και τα 2 που έβγαλε με την Polymusic (Μαντώ ΙΙ και Perfection).
Πολύ super image είχε στα 90s. Ήταν πολύ ιδιαίτερη με τα σγουρά τα μαλλάκια τα κόκκινα!
Έχω όλη τη δισκογραφία της Μαντούς.

ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?GiorgosSeahorse έγραψε:Μεγαλύτερε ψεύτη του κόσμου...Krouela έγραψε:Ayumi Hamasaki thearaGiorgosSeahorse έγραψε:Ξεκίνησα να φτιάχνω 1 αναλυτική λίστα, αλλά βαρέθηκα...![]()
![]()
Πολλά τα έχω διπλά όπως της Καίτης Γαρμπή, άλλα τα έχω σε διάφορες εκδόσεις και σε press διάφορων χωρών, όπως της Thalia πχ της οποίας πολλά album τα έχω και 5-6 φορές το καθένα σε διαφορετικές εκδόσεις (πχ με dvd) και διάφορες press (japan press, us press κτλ).
Έχω και πολλά cd απο Ιαπωνία! Της Ayumi Hamasaki έχω όλη τη δισκογραφία, επίσης πολλά album σε πάνω απο 1 έκδοση.
Και άλλα πάρα πολλά διάφορα απο Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.
Χώρια οι κασέτες και μερικά βινύλια.
ps: Αμέτρητα απο αυτά είναι κλειστά-αχρησιμοποίητα, όπως τα διπλά που έχω της Καίτης (σχεδόν ολόκληρη η δισκογραφία) και άπειρα της Thalia!Pira ena best of tis otan piga stin Iaponia
Αν και έγινε η best-selling καλλιτέχνιδα στην Ιαπωνία πρίν πάει 30 αμφιβάλω αν τη ξέρεις...
![]()
Σχετικά με τη συλλογή σου αγαπώ τα cd της Μαντώς!![]()
Θα ήθελα πολύ να είχα τα πρώτα της...![]()
![]()
Όμως συμπληρώνω την συλλογή σου γτ έχω σχεδόν όλα απο τη Sony και τα 2 που έβγαλε με την Polymusic (Μαντώ ΙΙ και Perfection).
Πολύ super image είχε στα 90s. Ήταν πολύ ιδιαίτερη με τα σγουρά τα μαλλάκια τα κόκκινα!
- GiorgosSeahorse
Τυχερέ!
Γιατί είναι τόσο δυσεύρετα τα παλιά της cd;
Της Καίτης Γαρμπή πχ που τα ξαναπήρα πρόσφατα, απο του Φεγγαριού τις Αναπνοές και μετά τα βρίσκεις εύκολα αν ψάξεις.
Και της Βίσση, στα Public πχ έχω δει και πολύ παλιά της όπως το Ω Κύπρος!
Μακάρι να μπορούσα να βρω και της Μαντώς έτσι τα cd.
Γιατί είναι τόσο δυσεύρετα τα παλιά της cd;
Της Καίτης Γαρμπή πχ που τα ξαναπήρα πρόσφατα, απο του Φεγγαριού τις Αναπνοές και μετά τα βρίσκεις εύκολα αν ψάξεις.
Και της Βίσση, στα Public πχ έχω δει και πολύ παλιά της όπως το Ω Κύπρος!
Μακάρι να μπορούσα να βρω και της Μαντώς έτσι τα cd.