Αλλά και πάλι λέω ότι ποτέ δεν έχει κάνει ραδιοφωνική επιτυχία. Πιο πολύ επιτυχία είχε στο youtube και το από στομα σε στόμα (μη πει κανείς καμιά σάχλα
Ελένη Φουρέιρα
Re: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Thread
Δεν υποστηρίζει τα αγγλικά κομμάτια κατά τη γνώμη μου.
Αλλά και πάλι λέω ότι ποτέ δεν έχει κάνει ραδιοφωνική επιτυχία. Πιο πολύ επιτυχία είχε στο youtube και το από στομα σε στόμα (μη πει κανείς καμιά σάχλα
)
-
Slim_Shady
Δεν θα έλεγα πως δεν υποστηρίζει τα αγγλικά κομμάτια.neereaux έγραψε:Δεν υποστηρίζει τα αγγλικά κομμάτια κατά τη γνώμη μου.
Αλλά και πάλι λέω ότι ποτέ δεν έχει κάνει ραδιοφωνική επιτυχία. Πιο πολύ επιτυχία είχε στο youtube και το από στομα σε στόμα (μη πει κανείς καμιά σάχλα)
Έχουμε ακούσει 3χειρότερα αγγλικά απο Έλληνες καλλιτέχνες.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Slim_Shady
Συμφωνώpanosif έγραψε:Μην αγχώνεσαι.Δεν έχει ανάγκη γι' αυτό και λυσσάτε με την πάρτη της.
- fylakas_aggelos
Το πιο πιθανό είναι να ακουστεί το κομμάτι πρώτη φορά στα MAD VMA εκτός και αν βγει λίγες μέρες πριν,παράλληλα με το clip.Θα μάθουμε και αν άλλαξε εταιρεία ή αν συνεχίζει στη MINOS - EMI και απλά κυκλοφόρησε αυτό το κομμάτι από την Panik (όπως είχε κάνει με το "Το πάρτυ δεν σταματά")
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Eντάξει ο Παπαθεοχάρης το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια το θέμα video clip στην Ελλάδα.Με διαφορά ο καλύτερος.
Το τραγούδι δεν μου λέει κάτι.Δεν νομίζω πως θα παίξει ιδιαίτερα.Τουλάχιστον μας δίνει ωραία κλιπ η Ελένη.
Το τραγούδι δεν μου λέει κάτι.Δεν νομίζω πως θα παίξει ιδιαίτερα.Τουλάχιστον μας δίνει ωραία κλιπ η Ελένη.
I like people too much or not at all.
Το τραγούδι είναι απλά καλό αλλά το clip δεν υπάρχει.
Μπράβο και στην Ελένη και στον Παπαθεοχάρη που κάθε τους δουλειά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Μπράβο και στην Ελένη και στον Παπαθεοχάρη που κάθε τους δουλειά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Το τραγούδι είναι χάλια, το βίντεο όμως είναι υπέροχο. Φοβερή δουλειά. Και πόσο κουκλάρα η Φουρέιρα;
Κρίμα που δε μπορεί να βρει καλύτερα τραγούδια.
-
Slim_Shady
Το τραγούδι δεν με ενθουσίασε ιδιέταιρα.
Πάντως ναι η Φουρέιρα κάνει τα καλύτερα κλιπ (Φταίει και ο σκηνοθέτης εννοείται)
Και είναι και γυναικάρα
Πάντως ναι η Φουρέιρα κάνει τα καλύτερα κλιπ (Φταίει και ο σκηνοθέτης εννοείται)
Και είναι και γυναικάρα
Συμφωνώ με τους αποπάνω.
Πολύ καλή παραγωγή, θέλουμε κι άλλα τέτοια κλιπς γενικότερα.
Πολύ καλή παραγωγή, θέλουμε κι άλλα τέτοια κλιπς γενικότερα.
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
MusicLover
Διαφωνώ το τραγούδι είναι hit. Άκρως καλοκαιρινό κ ειδικά σε club θα παίξει πολύ.. Όσο για το κλιπ τι να πω, κάθε φορά ένα βήμα πιο μπροστά η Φουρέιρα. Εξαιρετικές παραγωγές. Παπαθεοχάρης θεόςstelios έγραψε:Eντάξει ο Παπαθεοχάρης το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια το θέμα video clip στην Ελλάδα.Με διαφορά ο καλύτερος.![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- fylakas_aggelos
Το τραγούδι δεν λέει πολλά,το videoclip όμως πολύ καλλιτεχνικό,και πρωτοποριακό.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Συμφωνώ με τους περισσότερους.Φοβερό το κλιπ.Δεν έχω λόγια.
Το τραγουδάκι fail.
Το τραγουδάκι fail.
- stathis2b_
To τραγούδι το βρήκα πολύ μονοτονο άλλά το clip ειναι super
-
Chronisgreek
gaga style...!
+1neereaux έγραψε:Το τραγούδι είναι χάλια, το βίντεο όμως είναι υπέροχο. Φοβερή δουλειά. Και πόσο κουκλάρα η Φουρέιρα;
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
- billakos24
+2!deba έγραψε:+1neereaux έγραψε:Το τραγούδι είναι χάλια, το βίντεο όμως είναι υπέροχο. Φοβερή δουλειά. Και πόσο κουκλάρα η Φουρέιρα;
Κρατώ το ''Άνεμος αγάπης'' απο φέτος που ήταν συνδυασμός καταπληκτικού clip και πανέμορφου τραγουδιού.
Αυτό τώρα φοβερό video - ο Παπαθεοχάρης απλά παίζει μόνος του πλέον - τραγούδι τίποτα.
Νομίζω βέβαια ότι μπορούμε να ανακηρύξουμε τη Φουρέιρα βασίλισσα των ελληνικών video clips πλέον!
All of our endings can be found in our beginnings...
[quote="billakos24"Νομίζω βέβαια ότι μπορούμε να ανακηρύξουμε τη Φουρέιρα βασίλισσα των ελληνικών video clips πλέον!
[/quote]

Nothing lasts forever but the earth and sky
Panik Records
Party Sleep Repeat Panik Records- Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα 1 day - 17.000 views
Most shared in the Social Media..
Enjoy...
Party Sleep Repeat Panik Records- Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα 1 day - 17.000 views
Most shared in the Social Media..
Enjoy...
billakos24 έγραψε: Κρατώ το ''Άνεμος αγάπης'' απο φέτος που ήταν συνδυασμός καταπληκτικού clip και πανέμορφου τραγουδιού.![]()
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.