Νατάσα Θεοδωρίδου
- fylakas_aggelos
Re: Νατάσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Θα την πω την κακία μου,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ένα τέτοιο σχήμα θα πάει καλά.Η Νατάσα γενικά δεν φαίνεται να έχει καλή χημεία με γυναίκες συνεργάτιδές της.Είδαμε και που δεν έγινε τελικά η συνεργασία με τη Ντενίση,αλλά και το σχήμα με Παπαρίζου δεν τα πήγε τόσο καλά.Ελπίζω βέβαια να τα βρουν με τους χρόνους που θα τραγουδάει η καθεμία,και να μην υπάρχουν θέματα με την αφίσα.Επίσης θεωρώ ότι το σχήμα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες,δηλαδή σε άτομα άνω των 25 ακόμα και άνω των 30 ετών που μεγάλωσαν με Καίτη και Νατάσα.Και ακόμα,ο μέσος Έλληνας αλλά και τα πιτσιρίκια δεν προτιμάνε τέτοιους τραγουδιστές αλλά για να διασκεδάσουν θα πάνε να ακούσουν Πάολα,Παντελίδη,Αργυρό,Οικονομόπουλο,Βέρτη κλπ,να δουν και κανένα ξεκ**ο,καμια Χατζίδου κλπ.Σίγουρα όμως είναι πολύ δυνατά ονόματα,σε άλλες εποχές η επιτυχία θα ήταν δεδομένη!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Έσκισε η Καίτη με τον Μαζώ και δεν θα πάει καλά το σχήμα με τις 3 τους come on..
Μην ακούω τρέλες!
btw ποιος είναι ο λεμπιδάκης? και που το είπε αυτό η Νατάσα?

fylakas_aggelos έγραψε:Θα την πω την κακία μου,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ένα τέτοιο σχήμα θα πάει καλά.Η Νατάσα γενικά δεν φαίνεται να έχει καλή χημεία με γυναίκες συνεργάτιδές της.Είδαμε και που δεν έγινε τελικά η συνεργασία με τη Ντενίση,αλλά και το σχήμα με Παπαρίζου δεν τα πήγε τόσο καλά.Ελπίζω βέβαια να τα βρουν με τους χρόνους που θα τραγουδάει η καθεμία,και να μην υπάρχουν θέματα με την αφίσα.Επίσης θεωρώ ότι το σχήμα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες,δηλαδή σε άτομα άνω των 25 ακόμα και άνω των 30 ετών που μεγάλωσαν με Καίτη και Νατάσα.Και ακόμα,ο μέσος Έλληνας αλλά και τα πιτσιρίκια δεν προτιμάνε τέτοιους τραγουδιστές αλλά για να διασκεδάσουν θα πάνε να ακούσουν Πάολα,Παντελίδη,Αργυρό,Οικονομόπουλο,Βέρτη κλπ,να δουν και κανένα ξεκ**ο,καμια Χατζίδου κλπ.Σίγουρα όμως είναι πολύ δυνατά ονόματα,σε άλλες εποχές η επιτυχία θα ήταν δεδομένη!

Άμα πατώσει αυτό το σχήμα τότε οι άλλοι να μην ανοίξουν καθόλου φέτος.

Ο Λεμπιδάκης είναι δημοσιόγραφος που δουλεύει στην εκπομπή του Alpha Καλοκαίρι παντού.killbill έγραψε:Έσκισε η Καίτη με τον Μαζώ και δεν θα πάει καλά το σχήμα με τις 3 τους come on..Μην ακούω τρέλες!
Του έδωσε συνέντευξη η Νατάσα σήμερα όπου και μίλησε για τη συνεργασία.
- fylakas_aggelos
Στη μεσημεριανή εκπομπή με την Καινούργιου και το Σταματόπουλο στον ALPHA.Η Καίτη ναι,μπορεί να έσκισε αλλά ήταν η επιστροφή της μετά από χρόνια στις πίστες και επιπλέον είχε και Μαζώ το σχήμα + μάζευε και πιτσιρίκια λόγω Νικηφόρου!Τα καθαρά γυναικεία σχήματα γενικά είναι πιο "χλιαρά" να το πω.killbill έγραψε:Έσκισε η Καίτη με τον Μαζώ και δεν θα πάει καλά το σχήμα με τις 3 τους come on..Μην ακούω τρέλες!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ναι όλοι θυμόμαστε την χλιαρή απήχηση που είχε το σχήμα Βίσση-Γαρμπή.fylakas_aggelos έγραψε:Στη μεσημεριανή εκπομπή με την Καινούργιου και το Σταματόπουλο στον ALPHA.Η Καίτη ναι,μπορεί να έσκισε αλλά ήταν η επιστροφή της μετά από χρόνια στις πίστες και επιπλέον είχε και Μαζώ το σχήμα + μάζευε και πιτσιρίκια λόγω Νικηφόρου!Τα καθαρά γυναικεία σχήματα γενικά είναι πιο "χλιαρά" να το πω.killbill έγραψε:Έσκισε η Καίτη με τον Μαζώ και δεν θα πάει καλά το σχήμα με τις 3 τους come on..Μην ακούω τρέλες!

Πήγαιναν για το Νικηφόρο στο Φωταέριο;

Σύνελθε fylaka.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Πέμ Ιούλ 24, 2014 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω..panosif έγραψε:Ο Λεμπιδάκης είναι δημοσιόγραφος που δουλεύει στην εκπομπή του Alpha Καλοκαίρι παντού.killbill έγραψε:Έσκισε η Καίτη με τον Μαζώ και δεν θα πάει καλά το σχήμα με τις 3 τους come on..Μην ακούω τρέλες!
Του έδωσε συνέντευξη η Νατάσα σήμερα όπου και μίλησε για τη συνεργασία.

panosif έγραψε:
Άμα πατώσει αυτό το σχήμα τότε οι άλλοι να μην ανοίξουν καθόλου φέτος.

- fylakas_aggelos
Ξαναλέω άλλες εποχές τότε,έχει αλλάξει η διασκέδαση.Ναι ξέρω 5 άτομα που πήγαιναν μόνο για Νικηφόρο,μικρότερες ηλικίες βέβαια.panosif έγραψε: Ναι όλοι θυμόμαστε την χλιαρή απήχηση που είχε το σχήμα Βίσση-Γαρμπή.![]()
Πήγαιναν για το Νικηφόρο στο Φωταέριο;![]()
Σύνελθε fylaka.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν την είδα αλλά μου μετέφεραν πως είπε ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα γιατί το κοινό τις ακολουθεί και κάτι τέτοια.killbill έγραψε:Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω..panosif έγραψε:Ο Λεμπιδάκης είναι δημοσιόγραφος που δουλεύει στην εκπομπή του Alpha Καλοκαίρι παντού.killbill έγραψε:Έσκισε η Καίτη με τον Μαζώ και δεν θα πάει καλά το σχήμα με τις 3 τους come on..Μην ακούω τρέλες!
Του έδωσε συνέντευξη η Νατάσα σήμερα όπου και μίλησε για τη συνεργασία.με σκασες
πες μας τι είπε για την συνεργασία?
Μέχρι το βράδυ θα έχει ανέβει στο youtube.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Πέμ Ιούλ 24, 2014 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι σου που πέταγαν τα λεφτά τους για ν' ακούσουν μισή ώρα το Νικηφόρο;fylakas_aggelos έγραψε:Ξαναλέω άλλες εποχές τότε,έχει αλλάξει η διασκέδαση.Ναι ξέρω 5 άτομα που πήγαιναν μόνο για Νικηφόρο,μικρότερες ηλικίες βέβαια.panosif έγραψε: Ναι όλοι θυμόμαστε την χλιαρή απήχηση που είχε το σχήμα Βίσση-Γαρμπή.![]()
Πήγαιναν για το Νικηφόρο στο Φωταέριο;![]()
Σύνελθε fylaka.
Ο μόνος λόγος να μην πάει αυτό το σχήμα είναι να μαλλιοτραβηχτούν οι 3 κυρίες
κάπως έτσι δηλαδή..

κάπως έτσι δηλαδή..
Spoiler:

Μα τι διαβάζω...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
etsi kai xanales megali ilikia ta ano ton 30 eton tha sou rapso ton k*lofylakas_aggelos έγραψε:Θα την πω την κακία μου,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ένα τέτοιο σχήμα θα πάει καλά.Η Νατάσα γενικά δεν φαίνεται να έχει καλή χημεία με γυναίκες συνεργάτιδές της.Είδαμε και που δεν έγινε τελικά η συνεργασία με τη Ντενίση,αλλά και το σχήμα με Παπαρίζου δεν τα πήγε τόσο καλά.Ελπίζω βέβαια να τα βρουν με τους χρόνους που θα τραγουδάει η καθεμία,και να μην υπάρχουν θέματα με την αφίσα.Επίσης θεωρώ ότι το σχήμα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες,δηλαδή σε άτομα άνω των 25 ακόμα και άνω των 30 ετών που μεγάλωσαν με Καίτη και Νατάσα.Και ακόμα,ο μέσος Έλληνας αλλά και τα πιτσιρίκια δεν προτιμάνε τέτοιους τραγουδιστές αλλά για να διασκεδάσουν θα πάνε να ακούσουν Πάολα,Παντελίδη,Αργυρό,Οικονομόπουλο,Βέρτη κλπ,να δουν και κανένα ξεκ**ο,καμια Χατζίδου κλπ.Σίγουρα όμως είναι πολύ δυνατά ονόματα,σε άλλες εποχές η επιτυχία θα ήταν δεδομένη!

Krouela agapes mou, Krouela
Krouela είχες δώσει μια υπόσχεση αν γινόταν το σχήμα.

30 τα νέα 60!Krouela έγραψε:etsi kai xanales megali ilikia ta ano ton 30 eton tha sou rapso ton k*lofylakas_aggelos έγραψε:Θα την πω την κακία μου,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ένα τέτοιο σχήμα θα πάει καλά.Η Νατάσα γενικά δεν φαίνεται να έχει καλή χημεία με γυναίκες συνεργάτιδές της.Είδαμε και που δεν έγινε τελικά η συνεργασία με τη Ντενίση,αλλά και το σχήμα με Παπαρίζου δεν τα πήγε τόσο καλά.Ελπίζω βέβαια να τα βρουν με τους χρόνους που θα τραγουδάει η καθεμία,και να μην υπάρχουν θέματα με την αφίσα.Επίσης θεωρώ ότι το σχήμα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες,δηλαδή σε άτομα άνω των 25 ακόμα και άνω των 30 ετών που μεγάλωσαν με Καίτη και Νατάσα.Και ακόμα,ο μέσος Έλληνας αλλά και τα πιτσιρίκια δεν προτιμάνε τέτοιους τραγουδιστές αλλά για να διασκεδάσουν θα πάνε να ακούσουν Πάολα,Παντελίδη,Αργυρό,Οικονομόπουλο,Βέρτη κλπ,να δουν και κανένα ξεκ**ο,καμια Χατζίδου κλπ.Σίγουρα όμως είναι πολύ δυνατά ονόματα,σε άλλες εποχές η επιτυχία θα ήταν δεδομένη!

Το παιδί τρολάρει άσχημα, μην μασάτε κόσμε!

afn έγραψε:30 τα νέα 60!Krouela έγραψε:etsi kai xanales megali ilikia ta ano ton 30 eton tha sou rapso ton k*lofylakas_aggelos έγραψε:Θα την πω την κακία μου,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ένα τέτοιο σχήμα θα πάει καλά.Η Νατάσα γενικά δεν φαίνεται να έχει καλή χημεία με γυναίκες συνεργάτιδές της.Είδαμε και που δεν έγινε τελικά η συνεργασία με τη Ντενίση,αλλά και το σχήμα με Παπαρίζου δεν τα πήγε τόσο καλά.Ελπίζω βέβαια να τα βρουν με τους χρόνους που θα τραγουδάει η καθεμία,και να μην υπάρχουν θέματα με την αφίσα.Επίσης θεωρώ ότι το σχήμα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες,δηλαδή σε άτομα άνω των 25 ακόμα και άνω των 30 ετών που μεγάλωσαν με Καίτη και Νατάσα.Και ακόμα,ο μέσος Έλληνας αλλά και τα πιτσιρίκια δεν προτιμάνε τέτοιους τραγουδιστές αλλά για να διασκεδάσουν θα πάνε να ακούσουν Πάολα,Παντελίδη,Αργυρό,Οικονομόπουλο,Βέρτη κλπ,να δουν και κανένα ξεκ**ο,καμια Χατζίδου κλπ.Σίγουρα όμως είναι πολύ δυνατά ονόματα,σε άλλες εποχές η επιτυχία θα ήταν δεδομένη!![]()
![]()
![]()
Το παιδί τρολάρει άσχημα, μην μασάτε κόσμε!

thimise mou ti ipa xryse moupanosif έγραψε:Krouela είχες δώσει μια υπόσχεση αν γινόταν το σχήμα.![]()

Δεν υπάρχει πιο βαρετό από το να σου παίρνουν συνέντευξη κολλητοί σου...