Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Να πας Μπιλάκο. Και αν δε βρεις παρέα να πας μόνος σου. 

Nothing lasts forever but the earth and sky
- billakos24
ADAM2 έγραψε:Να πας Μπιλάκο. Και αν δε βρεις παρέα να πας μόνος σου.

Μόνος μου σε συναυλία? Κι αν με βιάσουν? Αν με ναρκώσουν και μου πάρουν τα όργανα? Δεν είναι να κυκλοφορείς μόνος σου σήμερα! Άσε που είναι και συναυλία Θεοδωρίδου και το κοινό θα είναι έξαλλο και προετοιμασμένο να ζήσει καταστάσεις πέρα απο τα όρια! Είναι γνωστό αυτό για τις συναυλίες της Νατάσας και των Rolling stones!

All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε:ADAM2 έγραψε:Να πας Μπιλάκο. Και αν δε βρεις παρέα να πας μόνος σου.![]()
![]()
![]()
Μόνος μου σε συναυλία? Κι αν με βιάσουν? Αν με ναρκώσουν και μου πάρουν τα όργανα? Δεν είναι να κυκλοφορείς μόνος σου σήμερα! Άσε που είναι και συναυλία Θεοδωρίδου και το κοινό θα είναι έξαλλο και προετοιμασμένο να ζήσει καταστάσεις πέρα απο τα όρια! Είναι γνωστό αυτό για τις συναυλίες της Νατάσας και των Rolling stones!

Να πάω τότε!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Θα πάω σίγουρα.
Billako αν δεν βρεις παρέα εδώ είμαι.

- billakos24
Όχι που θα έλειπες!panosif έγραψε:Θα πάω σίγουρα.![]()

Αααα σε ευχαριστώ Πανούλη!

Ορίστε βρέθηκε άτομο, δε θέλω δικαιολογίες Μπιλάκε και κάθε Μπιλάκε. 

Μπιλάκε Μπιλάκε...ADAM2 έγραψε:Ορίστε βρέθηκε άτομο, δε θέλω δικαιολογίες Μπιλάκε και κάθε Μπιλάκε.

Αύγουστος 2014 #SummerTour

- billakos24
panosif έγραψε:

Μετά είδα ότι την ίδια μέρα έχει συναυλία η Χαρούλα με την Τάνια στο ''Βράχων'' οπότε ακόμη πιο δύσκολο για Νατάσα.ADAM2 έγραψε:Ορίστε βρέθηκε άτομο, δε θέλω δικαιολογίες Μπιλάκε και κάθε Μπιλάκε.

Δεν πειράζει άμα είναι θα την δω με Καίτη, Πέγκυ. Έχω και κάτι χρόνια να πάω σε μπουζ....εεε σε λαικό πάλκο!

Την Χαρούλα την βλέπεις κάθε χρόνο.Να πας Νατάσα που παίζει να μην την έχεις δει και ποτέ live.billakos24 έγραψε:Μετά είδα ότι την ίδια μέρα έχει συναυλία η Χαρούλα με την Τάνια στο ''Βράχων'' οπότε ακόμη πιο δύσκολο για Νατάσα.ADAM2 έγραψε:Ορίστε βρέθηκε άτομο, δε θέλω δικαιολογίες Μπιλάκε και κάθε Μπιλάκε.![]()
Δεν πειράζει άμα είναι θα την δω με Καίτη, Πέγκυ. Έχω και κάτι χρόνια να πάω σε μπουζ....εεε σε λαικό πάλκο!![]()

Μετά μην παραπονιέστε που οι εμπορικοί δεν κάνουν συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους στην Αθήνα.

Πήγαινε στο κορίτσι του λαού!billakos24 έγραψε:panosif έγραψε:![]()
![]()
![]()
Μετά είδα ότι την ίδια μέρα έχει συναυλία η Χαρούλα με την Τάνια στο ''Βράχων'' οπότε ακόμη πιο δύσκολο για Νατάσα.ADAM2 έγραψε:Ορίστε βρέθηκε άτομο, δε θέλω δικαιολογίες Μπιλάκε και κάθε Μπιλάκε.![]()
Δεν πειράζει άμα είναι θα την δω με Καίτη, Πέγκυ. Έχω και κάτι χρόνια να πάω σε μπουζ....εεε σε λαικό πάλκο!![]()

Νατάσα να πας που δεν κάνει συχνά σε ανοιχτούς χώρους συναυλίες. 

LiveNow στην Κέρκυρα!

Natasa Theodoridou
Σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό το όνειρο που ζω στην φετινή μου περιοδεία... Κέρκυρα σ´αγαπώ....

Σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό το όνειρο που ζω στην φετινή μου περιοδεία... Κέρκυρα σ´αγαπώ....

Natasa Theodoridou
Άλλη μια όμορφη βραδιά πέρασε στη Ζάκυνθο....

Άλλη μια όμορφη βραδιά πέρασε στη Ζάκυνθο....

- billakos24
Όντως δεν έχω δει ποτέ Νατάσα! Μα πως με πιάνεις πάντα!panosif έγραψε:Την Χαρούλα την βλέπεις κάθε χρόνο.Να πας Νατάσα που παίζει να μην την έχεις δει και ποτέ live.billakos24 έγραψε:Μετά είδα ότι την ίδια μέρα έχει συναυλία η Χαρούλα με την Τάνια στο ''Βράχων'' οπότε ακόμη πιο δύσκολο για Νατάσα.ADAM2 έγραψε:Ορίστε βρέθηκε άτομο, δε θέλω δικαιολογίες Μπιλάκε και κάθε Μπιλάκε.![]()
![]()
Μετά μην παραπονιέστε που οι εμπορικοί δεν κάνουν συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους στην Αθήνα.

Η Χαρούλα θα είναι όμως μαζί με Τάνια που επίσης δεν την έχω δει ποτέ και σε πιο αγαπημένο μου θέατρο(Βράχων)!
Τι δίλημμα!

Παρακαλώ να ενημερώσεις τι θα κάνεις.
- billakos24
ADAM2 έγραψε:![]()
Αμάν είσαι!
Παρακαλώ να ενημερώσεις τι θα κάνεις.

Θα ενημερώσω!

Απόψε στη Σάμο!