http://m.youtube.com/?#/watch?v=zHoip6iZXzUADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!
Άντζελα Δημητρίου
Re: Άντζελα Δημητρίου
Ψυχή για τα σίδερα...
Tην λατρεύει.Ήταν και συνυφάδες κάποτε.ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!
- billakos24
NARKOTIKO έγραψε:Αυτο εγινε χθες στο mallstelios έγραψε:Στην εκπομπή Καλοκαίρι παντού είπαν πως μια υπάλληλος την ψέκασε με ένα άρωμα και η Άντζελα την φασκέλωσε.Δεν υπάρχει λέμε.![]()
![]()
Ημουν παραδιπλα και μια υπαλληλος οταν περασε απο διπλα της η Αντζελα της λεει
Να σας χεκασω;
θεα Αντζελα απαντα -με υφος ποια εισαι εσυ μωρη που θα ακουμπησεις το μυθο-
Μς τι να με ψεκασεις κοριτσακι μου;Εμενα θα ψεκασεις;ειδες ποια ειμαι;
δεν ειδα να τη φασκελωνει!μπορει να το εκανε κ να μη το προσεξα γιατι εψαχνα το κιν να προλαβω να τραβηξω τη συνομιλια
Για κάτι τέτοια αξίζει η ζωή! Για μια φιλία, ένα έρωτα, ένα ταξίδι, ένα σουργελέ
περιστατικό με Άντζελα!
All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε:NARKOTIKO έγραψε:Αυτο εγινε χθες στο mallstelios έγραψε:Στην εκπομπή Καλοκαίρι παντού είπαν πως μια υπάλληλος την ψέκασε με ένα άρωμα και η Άντζελα την φασκέλωσε.Δεν υπάρχει λέμε.![]()
![]()
Ημουν παραδιπλα και μια υπαλληλος οταν περασε απο διπλα της η Αντζελα της λεει
Να σας χεκασω;
θεα Αντζελα απαντα -με υφος ποια εισαι εσυ μωρη που θα ακουμπησεις το μυθο-
Μς τι να με ψεκασεις κοριτσακι μου;Εμενα θα ψεκασεις;ειδες ποια ειμαι;
δεν ειδα να τη φασκελωνει!μπορει να το εκανε κ να μη το προσεξα γιατι εψαχνα το κιν να προλαβω να τραβηξω τη συνομιλια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κάτι τέτοια αξίζει η ζωή! Για μια φιλία, ένα έρωτα, ένα ταξίδι, ένα σουργελέ
περιστατικό με Άντζελα!![]()
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
panosif έγραψε:Tην λατρεύει.Ήταν και συνυφάδες κάποτε.ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!![]()
- billakos24
Θεε μου τι ΕΠΙΚΟ στιγμιότυπο μιας ΕΠΙΚΗΣ εκπομπής!afn έγραψε:panosif έγραψε:Tην λατρεύει.Ήταν και συνυφάδες κάποτε.ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!![]()
![]()
![]()
Έτσι σαν τον Χριστούλη!
All of our endings can be found in our beginnings...
Αγαπημένο από χρόνια! Νομίζω το είχα δει live! 
To Despinaki to stiriza ego stis arxes tis karrieras tis
Kanonika tha'prepe na me rotisi an boris na xrismopi prasino bagrround kai to idio kopsimo mallion 
Krouela agapes mou, Krouela
Krouela έγραψε:To Despinaki to stiriza ego stis arxes tis karrieras tisKanonika tha'prepe na me rotisi an boris na xrismopi prasino bagrround kai to idio kopsimo mallion
Έχει γενέθλια σήμερα.Χρόνια πολλά. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Κυρ Αύγ 24, 2014 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
I like people too much or not at all.
Άντζελα Δημητρίου| Σύντομα κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι “Πίσω στο χωριό σου”

Έρχεται άλλο ένα σουξέ!
Η Άντζελα Δημητρίου μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το κομμάτι της “Come back”, επιστρέφει ανανεωμένη και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα δυνατό τραγούδι.
Το κομμάτι έχει ξανά έντονο στοίχο και φέρει τον τίλο “Πίσω στο χωριό σου”. Οι στίχοι αλλά και η μουσική του ανήκουν στο Γιώργο Παχάττο και το όμορφο video clip που θα απολαύσουμε σύντομα σκηνοθετήθηκε από τον Άρη Βαφόπουλο.
Η ίδια η Άντζελα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, μας δίνει μια γεύση του τραγουδιού μέσα από ένα teaser.

Coming soon.... New video clip by vafopoulos! !!!! —

Έρχεται άλλο ένα σουξέ!
Η Άντζελα Δημητρίου μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το κομμάτι της “Come back”, επιστρέφει ανανεωμένη και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα δυνατό τραγούδι.
Το κομμάτι έχει ξανά έντονο στοίχο και φέρει τον τίλο “Πίσω στο χωριό σου”. Οι στίχοι αλλά και η μουσική του ανήκουν στο Γιώργο Παχάττο και το όμορφο video clip που θα απολαύσουμε σύντομα σκηνοθετήθηκε από τον Άρη Βαφόπουλο.
Η ίδια η Άντζελα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, μας δίνει μια γεύση του τραγουδιού μέσα από ένα teaser.

Coming soon.... New video clip by vafopoulos! !!!! —
60αρα η Άντζελα και με δήλωσή της επίσημα πια.
Λέει και το νέο της τραγούδι.
Λέει και το νέο της τραγούδι.
Από τα γυρίσματα του video clip.
Με τον Αντώνη Ρέμο χθες στο Ammos Live Stage.