Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kαταπληκτική δουλειά όλο το άλμπουμ... Πολλά μπράβο για την εξαιρετική παραγωγή του Χρήστου Σούμκα (θεός αυτός ο άνθρωπος) σε όλα τα κομμάτια κ για τις πολύ όμορφες συνθέσεις του Σαμπάνη κ τις στιχάρες για άλλη μια φορά της Ελεάνας Βραχάλη... Κάθε δουλειά του ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη!!! Μια απόδειξη ότι σημασία δεν έχει ο αριθμός των κομματιών σε ένα άλμπουμ. Κι εδώ, τι κι αν είναι 10;;; Είναι όλα ένα κι ένα οπότε δε σε αφήνει ανικανοποίητο!
Η Βραχάλη πρέπει να κάνει διάλλειμα διότι συνέχεια επαναλαμβάνεται και οι στίχοι είναι αναμενόμενοι. Την έχω βαρεθεί είναι η αλήθεια..
Σούμκα εγγύηση
Όσον αφορά τον δίσκο μια φορά τον άκουσα αλλά δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη, πάντως αρκετά μονότονα τα βρήκα κάποια τραγούδια και σε συνδυασμό με τη στιχουργία της Βραχάλης λίγο βαρέθηκα..! Και δύσκολα πιστεύω πάντως θα με κερδίσει, λίγο απογοήτευση προς το παρόν
συμφωνω απολυτα. επαναλαμβανεται πλεον αρκετα η βραχαλη. ο σαμπανης ειναι αρκετα καλος σαν συνθετης αλλα σαν φωνη μετριος. το αλμπουμ μια αξιολογη προσπαθεια σε γενικες γραμμες.
Μου αρέσουν αρκετά τα νέα τραγούδια,αλλά δεν είναι η δισκάρα "Δεν είμαι ήρωας",που είχε κομματάρες όπως "Ότι και να είμαι","Νύχτα κι άλλη νύχτα","Κόκκινο" κ.α.