Συνέλθετε σιγά μην είναι αυτό το εξώφυλλο. Γενικά φέτος έχω μεγάλες προσδοκίες και για το εξώφυλλο και για την συσκευασία, λόγω Cobalt. Φάνηκε και από τη συλλογή πέρσι.
Για την αφίσα στο μαγαζί παλι δεν αποκλείεται να είναι...

Δεν είναι αυτό το εξώφυλλο, οι διαχειριστές της σελίδας που την έχουν αναρτήσει το γράφουν ξεκάθαρα σε ένα σχόλιο από κάτω.J&B έγραψε:![]()
![]()
![]()
Συνέλθετε σιγά μην είναι αυτό το εξώφυλλο. Γενικά φέτος έχω μεγάλες προσδοκίες και για το εξώφυλλο και για την συσκευασία, λόγω Cobalt. Φάνηκε και από τη συλλογή πέρσι.
Για την αφίσα στο μαγαζί παλι δεν αποκλείεται να είναι...
Ποια συλλογή; Καλά τι προσδοκίες να έχει κανείς..Μια από τα ίδια και πάλι, εκτός αν το κάνει επίτηδες να βγάζει πρόμο τα χειρότερα τραγούδια του. Ακούστε το ''Τέρμα'' του Μαζωνάκη πχ 10 σκάλες ανώτερο σαν τραγούδι.J&B έγραψε:![]()
![]()
![]()
Τη συλλογή "Όλα τα σ' αγαπώ" που είχε βγει πέρσι 14/2. Ήταν digipak και το εξώφυλλο ήταν οκ. Λεπτομέρεια θα μου πεις, απλά κάποτε ο Νότης ήταν πολύ μπροστά σε αυτά.jdarmody έγραψε:Ποια συλλογή; Καλά τι προσδοκίες να έχει κανείς..Μια από τα ίδια και πάλι, εκτός αν το κάνει επίτηδες να βγάζει πρόμο τα χειρότερα τραγούδια του. Ακούστε το ''Τέρμα'' του Μαζωνάκη πχ 10 σκάλες ανώτερο σαν τραγούδι.
Εγω παντως δεν αντεχω αλλο εξωφυλλο σε ασπρο φοντο. Λες και ειναι ολα το ιδιο απο το 2009 και μετα.J&B έγραψε: Τη συλλογή "Όλα τα σ' αγαπώ" που είχε βγει πέρσι 14/2. Ήταν digipak και το εξώφυλλο ήταν οκ. .
Από το Νότη δε περιμένω τραγούδια ανάλογα του παρελθόντος, αλλά περίμενα κάτι διαφορετικό επιτέλους από έναν τραγουδιστή που υποτίθεται επί 2 και χρόνια ψάχνει 16 τραγούδια για να κάνει ένα δίσκο. Μια διαφορετική μελωδία, λίγο διαφορετικό στίχο. Ίσως και οι ''Αυτοτελείς Ιστορίες'' να δημιούργησαν μεγαλύτερες προσδοκίες. Όσο και να το συμπαθώ το ''Τέρμα το Ράδιο'', μου φαίνεται αδιανόητο πως επέλεξε να τραγουδήσει κάτι τόσο απλοϊκό και αδιάφορο τελικά. Θεωρώ ότι έχει χάσει την όρεξη και το μεράκι που τον διέκρινε κάποτε και ξεχώριζε σε κάθε λεπτομέρεια, πες το τραγούδι, τίτλο δίσκου, εξώφυλλα κλπ.J&B έγραψε:Darmody, μην περιμένεις δίσκους όπως το 5ο Βήμα. Άλλες εποχές τότε, άλλες εποχές και για το Νότη.
Σαφως ισχυει και αυτο αλλα, οπως λεμε και τα τελευταια 10χρονια, ειναι και θεμα συνεργατων. Στην universal ποτε δεν ειχε τους συνεργατες που ειχε στην Μινος, δεν ξερω αν αυτο αλλαξει στην cobalt.jdarmody έγραψε:Θεωρώ ότι έχει χάσει την όρεξη και το μεράκι που τον διέκρινε κάποτε και ξεχώριζε σε κάθε λεπτομέρεια, πες το τραγούδι, τίτλο δίσκου, εξώφυλλα κλπ.
Ανέφερα το τραγούδι αυτό ως παράδειγμα ''ανάλαφρου'' τραγουδιού με παρόμοιο τίτλο, το οποίο όμως λόγω μουσικής και λίγο περίεργου στίχου κάνει ένα κλικ γιατί είναι διαφορετικό. Είναι έξυπνο τραγουδάκι. Αντιθέτως το άλλο είναι αδιάφορο και σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται ούτε στο επίπεδο του Μουκίδη ούτε στου Νότη.Όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος από πάνω αν είναι να το ακούσεις 40 φορές για να σου αρέσει άστο. Κι όλα αυτά δεν είναι γκρίνια είναι απλά διαπιστώσεις, όπως και το ότι το κομμάτι γενικά και ιδίως σε μη ακροατές Νότη δεν άρεσε. Τώρα αν εσείς θέλετε να κατηγορείτε όσους δεν αποθεώνουν το οτιδήποτε δικαίωμα σας, απλή καλοπροαίρετη κριτική κάνουμε στο Νότη κι όχι σε σας που σας αρέσει. Το έχω ξαναπεί, επειδή ο Νότης είναι πολύχρωμος και πολύπλευρος καλλιτέχνης ο καθένας μπορεί να τον αντιλαμβάνεται και διαφορετικά. Για άλλους είναι η Στέλλα η Σμυρνιά και για άλλους το Μια ματιά σου μόνο φτάνει. Απλά, εμένα σαν ακροατή του μετά από μια χρονιά τόσο έντονης αντιπαράθεσης με τους πάντες, περίμενα ένα τραγούδι που θα άφηνε το στίγμα του και θα έδειχνε ποιος και τι και όχι μια ημιτελή προσπάθεια εμπορικής επιτυχιας. Θα χρησιμοποιήσω κάτι που έλεγε παλιότερα ο ίδιος ο Νότης για να εξηγήσει γιατί αγοράζει ο κόσμος τους δίσκους του λέγοντας ότι αν ακούσεις όλους τους δίσκους που κυκλοφορούν την ίδια περίοδο, θα δεις ότι ο δικός του έχει τα καλύτερα τραγούδια. Ε αυτή τη στιγμή που βγαίνουν αρκετά κομμάτια ως πρόμο δίσκων δε νομίζω ότι υπερέχει το Τέρμα το Ράδιο.Scorpion86 έγραψε:Το παραπάνω σχόλιο για το τραγούδι του Μαζωνάκη σόρρυ αλλά με έκανε και γέλασα. Το τραγουδάκι είναι θανατηφόρα αδιάφορο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ενας Μαζωνάκης που τονίζει λάθος όλες τις λέξεις προκειμένου να βγει σωστά η ερμηνεία πάνω στην άναρχη μουσική που έχει. Εάν δεν ήταν το βίντεο κλιπ τόσο καλό δεν θα το είχα ακούσει μέχρι το τέλος. Βαρετό και αδιάφορο, δίχως να έχει το κάτι...
Όπως είχα πει και πριν από καμιά δεκαριά μέρες, το τι αρέσει στον καθένα και τι όχι είναι σχετικό. Για παράδειγμα άνθρωπος που δουλεύει στον "Derti" μου είπε ότι το "Τέρμα το Ράδιο" είναι το τραγούδι που ζητάνε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι ακροατές του σταθμού, εδώ και μία εβδομάδα. Και αναφέρω έναν σταθμό που δεν είχε τα δικαιώματα της πρώτης μετάδοσης του τραγουδιού ώστε να υπερβάλουν και λίγο στα όσα διαδίδουν.jdarmody έγραψε:Όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος από πάνω αν είναι να το ακούσεις 40 φορές για να σου αρέσει άστο. Κι όλα αυτά δεν είναι γκρίνια είναι απλά διαπιστώσεις, όπως και το ότι το κομμάτι γενικά και ιδίως σε μη ακροατές Νότη δεν άρεσε. Τώρα αν εσείς θέλετε να κατηγορείτε όσους δεν αποθεώνουν το οτιδήποτε δικαίωμα σας, απλή καλοπροαίρετη κριτική κάνουμε στο Νότη κι όχι σε σας που σας αρέσει.
Δηλαδή, εδώ είναι η στήλη παραπόνων για τα πεπραγμένα του Νότη; Όπως πολύ σωστά είπες ο καθένας έχει την άποψη του, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρχει προκατάληψη π.χ. για τις αφίσες με βάση το παρελθόν. Ας περιμένουμε το αποτέλεσμα (ολοκληρωμένο δίσκο, αφίσα, εξώφυλλο) και μετά μπορούμε να κρίνουμε ευκολότερα. Χωρίς δεδομένα δεν μπορούμε παρά να κάνουμε αναφορές στο παρελθόν κρίνοντας υποθετικά το μέλλον...SFAKattack10 έγραψε:Ολα αυτα μου θυμιζουν τις παλιες καλες εποχες του notis.gr!![]()
Aν ειναι να γραφουμε "Μπραβο Νοτη" "Τα κανεις ολα τελεια" και να ανεβαζουμε τραγουδια τοτε καλυτερα να διαβαζετε τα τοσα γκρουπ που υπαρχουν στο faceboοk.
Ο καθενας εχει την αποψη του.
Σε μενα τα λες? Δεν εγραψα εγω σε κανεναν οτι ειναι μιζερος κτλScorpion86 έγραψε: Δηλαδή, εδώ είναι η στήλη παραπόνων για τα πεπραγμένα του Νότη; Όπως πολύ σωστά είπες ο καθένας έχει την άποψη του, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρχει προκατάληψη
Συγγνωμη αλλα αυτο εχει να κανει με φαν κλαμπ καθαρα.Δεν μπορει ενα κομματι που ακομα καλα καλα δεν το γνωριζει ο κοσμος να το ζηταει με τετοια μανιαScorpion86 έγραψε:Όπως είχα πει και πριν από καμιά δεκαριά μέρες, το τι αρέσει στον καθένα και τι όχι είναι σχετικό. Για παράδειγμα άνθρωπος που δουλεύει στον "Derti" μου είπε ότι το "Τέρμα το Ράδιο" είναι το τραγούδι που ζητάνε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι ακροατές του σταθμού, εδώ και μία εβδομάδα. Και αναφέρω έναν σταθμό που δεν είχε τα δικαιώματα της πρώτης μετάδοσης του τραγουδιού ώστε να υπερβάλουν και λίγο στα όσα διαδίδουν.jdarmody έγραψε:Όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος από πάνω αν είναι να το ακούσεις 40 φορές για να σου αρέσει άστο. Κι όλα αυτά δεν είναι γκρίνια είναι απλά διαπιστώσεις, όπως και το ότι το κομμάτι γενικά και ιδίως σε μη ακροατές Νότη δεν άρεσε. Τώρα αν εσείς θέλετε να κατηγορείτε όσους δεν αποθεώνουν το οτιδήποτε δικαίωμα σας, απλή καλοπροαίρετη κριτική κάνουμε στο Νότη κι όχι σε σας που σας αρέσει.
Oρίστε? Ακούω μία φορά το κομμάτι και επειδή μου αρέσει ζητάω να το ακούσω ξανά. Για να θέλω να ακούσω ξανά ένα κομμάτι θα πρέπει να είμαι στο φαν κλαμπ του?GUNNER_10 έγραψε:Συγγνωμη αλλα αυτο εχει να κανει με φαν κλαμπ καθαρα.Δεν μπορει ενα κομματι που ακομα καλα καλα δεν το γνωριζει ο κοσμος να το ζηταει με τετοια μανιαScorpion86 έγραψε:Όπως είχα πει και πριν από καμιά δεκαριά μέρες, το τι αρέσει στον καθένα και τι όχι είναι σχετικό. Για παράδειγμα άνθρωπος που δουλεύει στον "Derti" μου είπε ότι το "Τέρμα το Ράδιο" είναι το τραγούδι που ζητάνε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι ακροατές του σταθμού, εδώ και μία εβδομάδα. Και αναφέρω έναν σταθμό που δεν είχε τα δικαιώματα της πρώτης μετάδοσης του τραγουδιού ώστε να υπερβάλουν και λίγο στα όσα διαδίδουν.jdarmody έγραψε:Όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος από πάνω αν είναι να το ακούσεις 40 φορές για να σου αρέσει άστο. Κι όλα αυτά δεν είναι γκρίνια είναι απλά διαπιστώσεις, όπως και το ότι το κομμάτι γενικά και ιδίως σε μη ακροατές Νότη δεν άρεσε. Τώρα αν εσείς θέλετε να κατηγορείτε όσους δεν αποθεώνουν το οτιδήποτε δικαίωμα σας, απλή καλοπροαίρετη κριτική κάνουμε στο Νότη κι όχι σε σας που σας αρέσει.