Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:
filcollins έγραψε:Καλημερα...χτες ακουσα τον δισκο του Νοτη..μου το επιτρεπει η δουλεια μου..τι να πω;εξαιρετικα τραγουδια και η φωνη του οπως παντα..μοναδικη! Τωρα καταλαβα γιατι δεν τον διαφημιζει..δεν χρειαζεται.Ο δισκος θα κυκλοφορησει κανονικα στις 25 Νοεμβριου.Δεν εχω δει το εξωφυλλο.
Μακαρι να ειναι ετσι, απλα με φοβιζουν τα κοινωνικα. Ακουσα στα γρηγορα το τραγουδι της Παππα που ειναι τσιφτετελι και μιλαει για Καιαδα και γενικα αρχαιολαγνεια! :surprised:
Σοβαρά τώρα;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Εφόσον και της Παππα είναι αρχαιολαγνεία μετά είναι το τραγούδι για το Παζούζου και με δεδομένο ότι ο Νότης δεν θα τα έχει ανακατεμένα αλλά θα υπάρχει μια λογική σειρά μέχρι το 10ο τραγούδι θα είναι ερωτικά. Φαινόταν και από τους τίτλους αλλά είχα μια ελπίδα λέω 6 κοινωνικά δεν μπορεί, αφού στο προηγούμενο 2 και αυτά αποτυχία ήταν.. :thumbdown:
Έχετε φαγωθεί με τα κοινωνικά. Τα χειρότερα κομμάτια τα τελευταια χρονια ειναι τα χαζό χορευτικά. Δεν κοιμάμαι, Δε νομιζω, θα χε κι ο θεός γυναίκα, Χρεωμενη σ εχω κλπ που πηγαίνουν χαμένα.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Με καλη προαιρεση..μηπως τελικα πρεπει να αναρωτηθειτε αν πραγματικα σας αρεσει ο Σφακιανακης;Διαβαζω ολα τα μηνυματα σας και στους μισους δεν τους αρεσουν τα κοινωνικα,τα χορευτικα,η φωνη του (εκει τρελαινεσαι) ειναι θαμπη,η ενορχηστρωση (γιατι ειμαστε ολοι ειδικοι ετσι;) , ο ιδιος ο Νοτης και οι επιλογες του κτλ. Παντα φιλικα αλλα αν δεν σας αρεσουν τα τραγουδια του τα τελευταια 25 χρονια δε χαθηκε κι ο κοσμος.Τοσοι τραγουδιστες υπαρχουν ευτυχως.
Υ.Γ Ο νεος δισκος ειναι προσεγμενος με πολυ ωραια τραγουδια. Σ'εμενα (επειδη καποιος "φιλος" το ειπε κι αυτο) μου αρεσει προσωπικα.Μακαρι να τον αγορασετε και να εχουμε μετα αποψη..οχι στο τζαμπα απο ιντερνετια!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Εφόσον και της Παππα είναι αρχαιολαγνεία μετά είναι το τραγούδι για το Παζούζου και με δεδομένο ότι ο Νότης δεν θα τα έχει ανακατεμένα αλλά θα υπάρχει μια λογική σειρά μέχρι το 10ο τραγούδι θα είναι ερωτικά. Φαινόταν και από τους τίτλους αλλά είχα μια ελπίδα λέω 6 κοινωνικά δεν μπορεί, αφού στο προηγούμενο 2 και αυτά αποτυχία ήταν.. :thumbdown:
Έχετε φαγωθεί με τα κοινωνικά. Τα χειρότερα κομμάτια τα τελευταια χρονια ειναι τα χαζό χορευτικά. Δεν κοιμάμαι, Δε νομιζω, θα χε κι ο θεός γυναίκα, Χρεωμενη σ εχω κλπ που πηγαίνουν χαμένα.
Tα χειρότερα τραγούδια του προηγούμενου δίσκου ήταν τα κοινωνικά. Επίσης πολλά λένε τα ίδια με προηγούμενα, πόσα τραγούδια θα βάλει ακόμα με Ελληνας, πατρίδα κλπ? Εξαιρώ μόνο όσο γράφονται αφιερωμένα σε πρόσωπα (πχ παζούζου, αδερφέ μου), όλα τα υπόλοιπα που έβαλε σε δίσκους τελευταία χαμένα πήγαν. Για να μη λέμε μόνο για τις ενορχηστρώσεις αλλά και για τις επιλόγες του. Δεν ζούμε στην εποχή του Πολυτεχνίου, ούτε υπάρχει κόσμος να ακούσει τέτοια τραγούδια και να αφυπνιστεί ούτε ο Δήμας και τα άλλα παιδια που του γράφουν τέτοια τραγούδια θα γίνουν ο Μίκης Θεοδωράκης του 2014.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

filcollins έγραψε:Με καλη προαιρεση..μηπως τελικα πρεπει να αναρωτηθειτε αν πραγματικα σας αρεσει ο Σφακιανακης;Διαβαζω ολα τα μηνυματα σας και στους μισους δεν τους αρεσουν τα κοινωνικα,τα χορευτικα,η φωνη του (εκει τρελαινεσαι) ειναι θαμπη,η ενορχηστρωση (γιατι ειμαστε ολοι ειδικοι ετσι;) , ο ιδιος ο Νοτης και οι επιλογες του κτλ. Παντα φιλικα αλλα αν δεν σας αρεσουν τα τραγουδια του τα τελευταια 25 χρονια δε χαθηκε κι ο κοσμος.Τοσοι τραγουδιστες υπαρχουν ευτυχως.
Όπως είχα γράψει πριν από δύο εβδομάδες είναι λάθος να υπάρχει προκατάληψη προς τις δουλειές του Νότη με βαση το παρελθόν και να υπάρχει γκρίνια δίχως να έχουμε ακούσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι παρατηρήσεις σε πολλές περιπτώσεις ίσως βοηθούν. Και ιδιαίτερα όταν γίνονται καλοπροαίρετα και όχι κακοπροαίρετα. Το ότι γίνεται δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει σε κάποιον ο Νότης αλλά επειδή του αρέσει θέλει να τον ακούει όπως μπορεί να είναι βάσει δυνατοτήτων φωνητικών και όχι παραμορφωμένο όπως έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις μέσω των ηχογραφήσεων τελευταίων ετών, όπου έχουν χαντακωθεί κομματάρες. Τώρα για την επιλογή τραγουδιών θεωρώ ότι ένα καλό τραγούδι μπορεί να είναι κι ένα κοινωνικό, κι ένα χορευτικό κι ένα φυσικά πιο αργό σε στυλ μπαλάντας.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

filcollins έγραψε:Με καλη προαιρεση..μηπως τελικα πρεπει να αναρωτηθειτε αν πραγματικα σας αρεσει ο Σφακιανακης;Διαβαζω ολα τα μηνυματα σας και στους μισους δεν τους αρεσουν τα κοινωνικα,τα χορευτικα,η φωνη του (εκει τρελαινεσαι) ειναι θαμπη,η ενορχηστρωση (γιατι ειμαστε ολοι ειδικοι ετσι;) , ο ιδιος ο Νοτης και οι επιλογες του κτλ. Παντα φιλικα αλλα αν δεν σας αρεσουν τα τραγουδια του τα τελευταια 25 χρονια δε χαθηκε κι ο κοσμος.Τοσοι τραγουδιστες υπαρχουν ευτυχως.
filcolins, στον προηγούμενο δίσκο δεν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πρόβλημα (όσων αφορά την παραγωγή); Έσενα δηλαδή το αποτέλεσμα σε ικανοποιήσε; Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας υπήρχαν παράπονα, ακόμα και ο Χ. Γερμενής είχε εκφράσει δυσαρέσκεια στη σελίδα του στο fb. Για αυτό υπάρχει γκρίνια. Σαν θαυμαστές θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι μετριότητες. Δεν χρειάζεται να είμαστε ειδικοί, απλοί ακροατές είμαστε και κρίνουμε... Άν ήταν θα ακούγαμε Παντελίδη και θα καταπίναμε αμάσητη την όποια χαζομάρα του.

Βέβαια κάποιοι παραείναι γκρινιάρηδες :lol:
filcollins έγραψε:Υ.Γ Ο νεος δισκος ειναι προσεγμενος με πολυ ωραια τραγουδια. Σ'εμενα (επειδη καποιος "φιλος" το ειπε κι αυτο) μου αρεσει προσωπικα.Μακαρι να τον αγορασετε και να εχουμε μετα αποψη..οχι στο τζαμπα απο ιντερνετια!!
Μιας και έχεις ακούσει το δίσκο έχεις ξεχωρίσει κάποιο τραγούδι;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

EΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΣΚΟΥ "ΜΑΖΙ"

Εικόνα

Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
J&B

Μ' αρέσει. Αν καταλαβαίνω καλά με το ονομά του σχηματίζεται ο αριθμός 7 (τι άλλο;).
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και με αυτό το "χεράκι πιασμένοι, πάμε μαζί" σημαίνει πολλά. Δέχεται πολλών ερμηνειών αυτό το μήνυμα...γι' αυτό είναι πετυχημένο.
Άβαταρ μέλους
J&B

Νότης... ενότης...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Πολύ ωραίο το εξώφυλλο του album. :thumbup:
Oι αφίσες για το Φωταέριο ξέρετε πότε θα βγουν;
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

panosif έγραψε:Πολύ ωραίο το εξώφυλλο του album. :thumbup:
Πραγματικά από τα ωραιότερα εξώφυλλα που έχουμε δει. :thumbup: .. Με τις αφίσες τι γίνετε αλήθεια, υποτίθεται ότι αυτή τη βδομάδα θα βγαίναν. Επίσης η Ζήνα που είναι, βλέπουμε φωτό με το Νότη από πρόβες βλέπουμε όλα τα μικρά ονόματα, αυτή πουθενά..Να αρχίσω να ανησυχώ :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:
panosif έγραψε:Πολύ ωραίο το εξώφυλλο του album. :thumbup:
Πραγματικά από τα ωραιότερα εξώφυλλα που έχουμε δει. :thumbup: .. Με τις αφίσες τι γίνετε αλήθεια, υποτίθεται ότι αυτή τη βδομάδα θα βγαίναν. Επίσης η Ζήνα που είναι, βλέπουμε φωτό με το Νότη από πρόβες βλέπουμε όλα τα μικρά ονόματα, αυτή πουθενά..Να αρχίσω να ανησυχώ :lol:
Oι αφίσες θα αναρτηθούν όταν οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου. Ακόμα υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μην γίνει η πρεμιέρα τότε λόγω κάποιων εμποδίων...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

panosif έγραψε:Εικόνα
Αυτη τη φωτό που την βρήκες εάν επιτρέπεται?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aσε φίλε την βρήκα την φωτό. Είναι από την σελίδα του μαγαζιού στο fb.
https://www.facebook.com/fotaerio/photo ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πολύ ωραίο εξώφυλλο και σαφές το μήνυμα..Ο άνθρωπος ηταν, ειναι και θα ειναι έτη φωτός πιο μπροστά από τους υπόλοιπους..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Είναι και ο Βλάχος παρών στην αποψινή πρόβα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σε λίγες μέρες (πριν την πρεμιέρα) θα μπει στο Φωταέριο -με την άδεια των καλλιτεχνών- γνωστή μουσική ιστοσελίδα και θα πάρουμε μία γεύση από πρόβες Νότη-Πέγκυ...
Αυτά για τώρα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Όπως και πολλά άλλα στελεχη παρέμειναν στο πόστο τους. Ιδια εταιρεία είναι με άλλη ονομασία.
Ναι μεχρι τωρα αυτο μας δειχνει η cobalt οτι ειναι μια απο τα ιδια. Ο Σφακιανακης εχει ακομα ιδεες αλλα η εταιρια δεν μπορει να σταθει στο υψος της.
jdarmody έγραψε: Σοβαρά τώρα;
Υπομονη μεχρι τις 25.
Απάντηση